Potence, impotence vīrietim vai/un sievietei?

Oho pieredzes apmaiņā ik pa laikam vērojami nekorekti uzbraucieni gan vīriešiem no sievietēm, gan sievietēm no vīriešiem. Vērojama patērētāja attieksme pret pretējo dzimumu, savu potenciālo partneri. Šajā sakarā man neviļus rodas jautājums par vienlīdzību. Cik sen atpakaļ sievietes izcīnīja vienlīdzību ar vīrieti? Vai tas nenozīmē, ka praktiski visās jomās darbojas šī vienlīdzība? Vai tādus raksturlielumus kā potence, impotence var attiecināt tikai uz vīrieti, vai to pašu var attiecināt arī uz sievieti? (Ja jau ir dzimumu vienlīdzība)

https://www.youtube.com/watch?v=43OaPQ9Qero

Lords  08:38-daži no mums ir pārāk labi, lai piederētu tikai vienai sievietei. take it or leave it! 2) ja vīrietim jau ir divi bērni katrs no savas sievietes, ir vairāk nekā smieklīgi cīnīties par viņa uzticību. hallo, viņš nekad, nekad nebūs tikai jūsu-jūs to nevarat mainīt, jūs varat mainīt tikai savu skatījumu uz to. sētu taisa PIRMS cūkas ir rudzos./pasaulē bezgalīgs ir tikai cilvēku stulbums/

Geisha  8; 38 nu kur Tu rāvi tādu domu, ka visas tikai par vīriešiem domā? Tici man bez vīrieša esot ir mierīgāks un pozitīvāks prāts. Bez vīrieša mājās es varu darīt ko gribu nevis satraukties vai viņš pārnāks mājās skaidrā prātā vai atkal kādus varoņdarbus būs sastrādājis par kuriem norēķināsies no ģimenes budžeta. Ļoti daudzas sievietes ir pašas aizgājušas no maizes devēja atpakaļ neskatoties un krustus mezdamas. Pasaule uz vīrieša neturas. Bez tam ir vīrieši - draugi. Kas ir labākais variants - ne tev mazgāt, ne gludināt, ne katlus berzt. Atnāca svētki. Aizgāja atkal svētki.

Kaskaade  Dažas no mums ir pārāk labas, lai piederētu tikai vienam vīrietim. take it or leave it!
Hallo, un dažas no mums fakerus jau pa gabalu atšauj ar optisko tēmekli.

Kvarta  tu tā šāvēja, ja? par bazāru būs jāatbild.

Veneranda  nezinu par citām, bet ja mani vīrietis piedāvātu precēt, es nekad neskatītos uz citiem. 30 gadus mīlēju vienu un to pašu vīrieti, kurš finālā apprecēja citu, jo viņam šķita-ja jau tāa viņu mīl, viņš ir princeses vērts! tagad par kājslauķi un pervertu pārvērsts/ pārvērties, riebj un žēl skatīties, kas noticis ar kādreiz pilsētas lepnāko puisi.
jap, pie kā mēs palikām. ja V piedāvātu mani precēt, ar to pašu sekundi man pārstātu eksistēt citi vīrieši.
bet ja vīriets piedāvājās mani tikai iztrāst krūmos, neiespringstu uz to, lai viņš būtu vienīgais. Sievietes, jīs būsiet pārsteigtas, cik daudz kvalitatīvu vīriešu ir dabūjami uz krūmu noteikumiem! jauni topmodeļi, sportisti, eiropas ļimonāri….
nemierinat sevi ar to, ka meloju. varu apbēdināt, taisnība.
dusmoties uz mani ir neproduktīvi. labāk mācījušās būtu:

Kvarta  Skatos, ohujā ir spēcīgi pārstāvētas vīrišķās pozīcijas, kaut gan skaitliski vīrieši mazākumā. varbūt tieši tāpēc? dari, ko darīdams, noteikumi tavējie!
neviena no mums neietu veikalā otrdien atstāt 100 eiro tāpēc, ka pārdevējs (vārdiski, bez rakstiskām garantijām) apsola, ka ceturtdien atvedīs D&G blūzi. Tad kāpēc mums būtu labticīgi jākalpo par viena vīrieša prostitūtI cerībā, ka pastardienas sestdienā vedīs pie mācītāj?
Jā, ok, atbalstu bezlaulības seksu, bet nepareizi ir uzskatīt par solījumu to, kas nav uzlikts uz papīra. Skaistais jaunais bārmenis Egils, kurš nesola neko, ir tikpat drošs precību kandidāts, kā padzīvojušais kinooperators Antons, kurš sola precēt nākamgad.
UN ŠO VISĀM MARGRIETIŅĀM IEKALT KĀ 1*1 solīts makā nekrīt. Prost par Egilu!:

Piparkuka  8:47 un Lords parādīja tikai un vienīgi SAVU stulbumu.

kosrem  Man pietiek ar reizi trijos gados bet tas nenozīmē, ka esmu impotents. Vienkārši negribas. Jaunībā par daudz ir bijis un pieriebies.
Tā pat, kā bērnībā ābolus pārēdos laukos dzīvodams, līdz pat šai dienai riebj āboli.

av2  potence pamataa ir galvaa (uz pleciem), abiem dzimumiem. Ja viirietis negrib konkreeto sievieti , nestaavees , pat ja daama vinu ievilks guultaa . Ja sieviete negrib konkreeto viirieti, tas viirietis nenoklluus vinnas guultaa nemaz.
Par taam sievieteem kuras te bazuunee, ka passas vissu varot....tas ir, vibratoru ieskaitot, aciim redzot. Nu jaa...taa ir vinnu passu probleema.Kuru tas vispaar uztrauc? Dziivojiet tak , kaa passaam patiik:)

Kaskaade  Nu par to var ilgi ilgi pastrīdēties vai vīrietis ilgi nostavēs tā priekšā, ko sieviete ieņēmusi galvā 😉

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu