Vai tie kas iepazīties nevēlās varētu būt interesantāki kā tie kas vēlās?

Kur jau tas laiks ka es vairs neko nemeklēju,bet šad tad man ielec pastakastītē kādi iepazīšanās piedāvājumi pat vairāk kā tad kad meklēju.Vai dāmām šķiet saistošāki aizņemti vīrieši tipa ja jau kāda ir paņēmusi tad tur noteikti ir kas labs??:D Kungi tak ar laikam raksta dāmām kas iepazīties nevēlās.Vai cer uz to a ja nu...Vai varbūt domā ka uzsit sev cenas?:DD

VECA_PIEPE  Bumbasķik, vai Tev nav vienalga- interesantāki/neinteresantāki ir tie, kuri nevēlas iepazīties par tiem, kuri iepazīties vēlas?
Ja virtuālis savā anketā ir norādījis:*iepazīties nevēlos*, tad viņš skaidri un gaiši ir pateicis:
"Lūdzu nepiedāvāt iepazīšanos!"
Manprāt, šādu virtuāļa godīgi izteiktu vēlmi vajag respektēt, ne uzbāzties viņam PA ar tizli uzsauktām tēmām un bazunēt kā klaču bābai, iztirzājot publiski savu interesi:
"Vai cer uz to a ja nu...Vai varbūt domā ka uzsit sev cenas?" (c)

Tu tiešām nesaproti, ka iznesies publikas priekšā kaitinoši, kā prasta bāba...un tiešām nesaproti to, ka Tavi priekšnesumi nav saprātīgi domājoša vīrieša stils. Būt par šitādu bābi, ta vispār, nav goda lieta,...bet arī virtuāli, tas ir kauns!

Felde  bum.... ja tev tik llooti jaaspodrinas citu aciis-noteikti,nekaa veerts neesi! Ja sevi reklamee-piellauju-nav isti neviena/s,kas teiktu ko labu....ja butu aiznemts-nemekleetos.... nu ko var te cept tas temas....-ar sevis slavesanu...riebjas lasit..... Bet-lai veicas,ja jau ssadi pacel savu.. ego...libido....un visu-kas cilajas.... nu tad cel,tik saproti,ka tie,kas sso lasa,skaidri apzinas,ko verts ir ssads viirelis.... :) zzel sadu gaudojosu viriesu! :)

Felde  bum,tu atkal visu esi sajaucis.... :)
nekad neesmu ciinijusies atiecibaas....un grimusi nabadziibaa...zzelestibaa.slinkumaa...vai darbaa...
99%mana dziive sastav no smaida,prieka,milestibas,veiksmes,cienas..... Un tiessi sii iemesla pec neciesu cilvekus-gaudotaajus! (ne sievietes,ne viriessus) Mes pasi veidojam savu dziivi! :)
Pec tavam teemam saprotu,ka esi neveiksminieks,un,pat-ja ir kaada daama-tev ta ir taada laime..... -pat negaidiji,ka kaadai varetu but vajadziigs-taapec jau te plaaties-mees ar savu daamu..mana daaama... :) :) Nu cik var!

Tessa  atradušas te visadi interesantas gudriites, kuras trauce Kaskaadei iepaziities, fuj jums :DD
manu nevelešanos iepaziities, paldies diestesam, respekte un visadi tirlinji man neraksta. par to esmu ljoti prieciiga.
saistoši man viirieši šeit nav, ne aiznjemtie, ne briivie, tapec atliek tikai pamuldet publiski, tas arii viss. tb, ar to aprobežojas manas intereses un liidzdaliiba oho.

janisqwerty  kaa saprotu tad Feldes kundze ir ortodoksaala sektante ! Arumenti -nekad neesmu ciinijusies atiecibaas....un grimusi nabadziibaa...zzelestibaa.slinkumaa...vai darbaa...
99%mana dziive sastav no smaida,prieka,milestibas,veiksmes,cienas..... ir 100 % no ,,Jaunaas Paaudzes ,, un tamlidzigu sektu repertuaara !!!!

riebekle  Kaskaade, man te ir aizraujošāk nekā delfos, tvnetā un citur. Tur man neviens neraksta "cau seksu gribi" un tur nav tik aizraujoši jautājumi kā šeit PA. Jau tas vien, ka esi te, parāda, cik te ir labāk nekā citur. Man te ir draugi un paziņas, ar kuriem sarakstos, reizēm satiekos. Te gadās izcili un interesanti sarakstes biedri. Šai vietnei, protams, ir daudz trūkumu, bet ierasta vide un mainīt neko nevēlos pagaidām. Es m gan arī Fb un WA grupās, tāpēc nav jau tā, ka tikai te tev to konkurenci taisu un gaisu jaucu. :D

Silve  Daži jau nesaprot, ka nē nav varbūt un varbūt nav jā. Ja reiz ir ielikts ka iepazīties nevēlas, tad tā arī tas jāuztver. Cita lieta, ja ir jau pazīstami, tad var padomāt par varbūt nē un jā kaut kā savādāk. 😉

Lapsa18  Šis jautájums skar arī mani.Es pat nezinu īsti atbildi.Varbūt sàkumà gribēju atrast draugu savá vecumá,tas neizdevàs,tagad nàku šeit atpūsties,kàdreiz šo to uzrakstu.Es cenšos neviena vietu šeit neaizņemt!

AivarsN  Šodien cīņas starp daiļo dzimumu? Žēl ka to nevar skatīt klātienē!

VECA_PIEPE  Bumbasķik, iespējams, ka Tu jutīsies satriekts līdz sirds dziļumiem,...ja kas, atvaino, bet man ir jāatklāj realitāte sakarā ar #18:11, lai cik arī skaudra tā Tev neliksies:
neapskauž PA Tevi un tici, ka Tu publikas priekšā no tiesas esi neapskaužami nožēlojamā situācijā.

Felde  Bum,pec visa,ko esmu lasijusi,pat ja butu pedejais viirietis uz ssis zemiites-atteiktos!
Pat,ja noliktu miljoninnu uz galda-nebutu kopa ar virieti,kura latina tik zema,nav merkku dziivee,un neciena PAT sevi! Neesmu caca,taccu nolaisties liidz liimenim,kuru neciessu-nekad! :)
Priecasimies par dziivi! OK!? :) :)

vaitiesam  18:37 lūk nefleite! Būtu bumbiņs pēdējais vecis uz šis planētas, lēktu Tu viņam virsu nedomādama🙂

uzplanaledus  Bumpastik, vīnu ir jāprot dzert. To ielej glāzē (ne graņonkā vai krūzē, bet glāzē ar platāku apakšu, un tad ar plaukstu siltumu to sasilda (ja nav galīgi atdzisušas jau), lai sajustu vīna aromātu un tad lēni izgaršo.
Gandrīz kā ar sievieti ;)

Kurtslabs  Paturpinot to iepazīšanās tēmu - nu nestātiet man, ka cilvēks kas patiesi grib atrast kādu ar ko kopā var parunāties un pamīlēties šeit to nevar paveikt. Vai nu īsti nemeklējet, jeb esiet ļoti kompleksaina vai egoistiska persona. To vienīgo/īsto/liktenīgo ir tiešām grūti atrast un varbūt tā arī nekad neizdosies sastapt, bet cilvēku ar kuru ir vismaz patīkami būt kopā gan var sameklēt.
Un te ir cilvēki, kas nevēlas iepazīties. Es to zinu:)

AivarsN  Diez vai cilvēki,kuri regulāri PA uzbrūk pretējā dzimuma pārstāvjiem, patiešām vēlas iepazīties. Tas jau būtu tāpat kā mētāt akmeņus upē pirms makšķerēšanas. Ja nu vienīgi ekstrēmu izjūtu cienītāji tā mēģina pievērst haizivju uzmanību, arī Oho.

DanaL  Kaskādei. Neesmu nevienā no tiem portāliem, uz kuriem tu te vēlies nosūtīt tos, kam nav intereses iepazīties. Esmu šeit, jo sākotnēji tiešām bija vēlme iepazīties.
Diemžēl vai par laimi, vienīgais, ko es te atradu, ir PA. Un reizēm, kad ir laiks, es te ielienu. Citiem tevis nosauktajiem portāliem man nav ne laika, ne intereses.

Tagad,pēc tavas "loģikas" es būtu pieskaitāma slepenajiem logos lūrētājiem ? :DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu