Vai tie kas iepazīties nevēlās varētu būt interesantāki kā tie kas vēlās?

Kur jau tas laiks ka es vairs neko nemeklēju,bet šad tad man ielec pastakastītē kādi iepazīšanās piedāvājumi pat vairāk kā tad kad meklēju.Vai dāmām šķiet saistošāki aizņemti vīrieši tipa ja jau kāda ir paņēmusi tad tur noteikti ir kas labs??:D Kungi tak ar laikam raksta dāmām kas iepazīties nevēlās.Vai cer uz to a ja nu...Vai varbūt domā ka uzsit sev cenas?:DD

Asenizators  12:34 ☝️ virinataji!

Carmen  nē, mani noteikti neinteresē vīrieši, kas aizņemti ar kaut ko citu, nekā mani. jā, jā, esmu egoiste, mīļie, bet vai tad tāds nav ikviens?:)

Asenizators  Kam tu i vajadzīgs, ja atrodies šeit?☝️

Asenizators  Kaskāde centās putekļus mazliet noslaucīt, bet tas nav tik vienkārši.😂

Pilskungs  Par interesantumu nezinu, bet daudz gudrāki gan ...

straume22  Es ar visiem iepazīstos. Kad niku maina piecreiz, tad akall par jaunu sanāk.

runcs51  Vēlas,nevēlas,hmm...attiecībā uz dāmu publiku-to ne vienmēr var saprast,jo anketā var rakstīt visu ko,bet ja sāk komunicēt(sarakstīties)....vahh.Tad jādomā,no kura gala sākt runāt ar tādu ´´augstdzimušu ekselenci´´,un kā pieteikties audiencei,lai ´´ekselencei´´ visžēlīgi labpatiktu ziedot kadu brīdi sava dārgā laika-viena daļa tāda ir,īpaši no Rīgas.Lai gan beigās izrādās,ka viena liela daļa ´´ekselenču´´ ne pārāk sen ieceļojušas vai ieprecējušās Rīgā un -apstiprinās teorija,ka mazliet pabāžot degunu no sūdiem ,iedomība aug ģeometriskā progresijā attiecībā pret prāta spējām.

Amadejs  Tie acīmredzot ir tie kuri vairs nevar un negrib, bet pamuldēt vēl gribas.Nu kā tantiņas un onkulīši parkā uz soliņa..vai arī aizņemtie, kuriem mājās nav ar ko parunāt, jo kopdzīve ir klusējoša Panorāmas noskatīšanās.

saulite34  Par interesantumu nezinu, bet daudz gudrāki gan ...[c]

Tēmas autora gudrību patiešām nav iespējams pārspēt,jo visās tēmas ir tikai par viņa brīnišķīgās dāmas diženumu un pārējo cilvēku niecību.

Senjorita  Par interesantumu nezinu, bet daudz gudrāki gan ...[c]
Jā,interesanti jeb pieprasīti aizņemtie interneta sērfotāji nav-var 3reiz minēt, vai aizņemtas abu dzimumu prostitūtas, kas nevis strādā, bet nosit laiku ohujā, kamēr viņu saimniekorganismi strādā, ir sevišķā topā.
arī gudri nav-ja pieņem, ka laiks ir vērtīgākais resurss.

Carmen  Jā, priekš tiem, kam apgrūtināta realitātes uztvere saistībā ar pamatdiagnozi. Normāli cilvēki nesitās aizslēgtās durvīs. Tātad, ja tu vai tavs tuvinieks to dara, meklējiet palīdzību.

Ziemeljblazma  Es arī nevēlos iepazīties! Jo biežāk mani te uzrunā, jo vairāk stirpinās pārliecība - negribu. :)))) Katrā ziņā tie, kuri nevēlas iepazīties ir "domājošāki" nekā tie, kuri vēlas. :)))

Carmen  nē, tie ir vnk frigidāki P;
domāšana notiek ar otru galu

Glaube  cik cilvēki gan ir tupi! dažam iedomība robežojas plānprātību, ja viņš domā, ka vēl interesē sievieti, kuru spējis uzrunāt tikai anonīmi (realitātē javno kārtas nesakrīt, tikai nevar zināt, kam par labu).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu