Ko sēsi, to pļausi...

Aizdomājos, cik reāli tas darbojas . Jā, darbojas, bet ne visos kritērijos. Tas ir attiecībā uz kādu no iepriekšējo tēmu komentāriem. Kā mēs audzinām, attiecamies pret saviem bērniem, to pašu atspoguļojam savās turpmākajās attiecībās . Bet kur paliek mūsu prāts, saprāts...…..vai cilvēks ir programmējams robots? Kā pret Tevi, tā tu tālāk turpini….

Kaskaade  Vilx. es nemācījos, es studēju, turklāt tālajos 90ajos, kad vārds socioloģija bija tāds pats kosmiskais svešvārds kā lubrikants.

Rouzita  Pārāk vienkāršoti un tuvredzīgi šo teicienu uztvert būtu muļķigi. Pat viena cilvēka šās zemes dzīves gājums varētu būt īsa mēraukla. Ja skatās nākošajās paaudzēs, iespējams, ka labie darbi atmaksājas un sliktie tiek sodīti. Un ja vēl tic dvēseles nemirstībai, tad vispār neko nevar zināt...

jurks  O....jā...prāts...saprāts....zeapziņa! Varam domāt tā vai šitā, izvairīties no mācību stundas neizdosies! Lai cik gudrs un tālredzīgs, bet tik un tā ies caur saviem brikšņiem! Jo nav ideālu cilvēku!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu