Neticība tradicionālam ģimenes modelim

Vai es vienīgais tāds negatīvs šajā jautājumā. ja padomā, vairāk nekā puse laulību tiek šķirtas, liela daļa no atlikušajām ir dēļ kopējiem kredītiem, uzņēmumiem, bērniem, īpašumiem..... otrs apstāklis ir tajā, ka lielāka varbūtība turpināt savus gēnus nākošajās paaudzēs ir, ja atjaucot tos ar dažādiem vīriešiem/sievietēm. Lielāka variatāte imūnsistēmās palielina iespēju, ka pie noteiktas infekcijas izplatības neradīsies situācija, kad iet bojā visi bērni vienlaicīgi. Protams, tagad ir vakcīnas un tā. Bet mūsu emocionālā sistēma tomēr nav veidojusies pēdējos 50 gados.

saulite34  Bērni jau pirms pilngadības sasniegšanas apguva visas zināšanas,kuras nepieciešamas laimīgas ģimenes izveidošanai. Dzīves biedra izvēle bija ļoti sarežģīts process, reizēm lūdza palīdzību zintniekiem, baltajiem tēviem,volhviem,kā nu kurā vietā sauca cilvēkus ar īpašām spējām un augstu izglītību.[c]

Vislaimīgākie ir tie cilvēki,kas prot paši domāt un ar savu sirdi un prātu izvēlēties savus dzīvesbiedrus un iztiek bez visādiem zintniekiem.

AivarsN  Piekrītu,Saulīte. Taču ne visas dvēseles ir sasniegušas tādu attīstības līmeni un agrāko dzīvju pieredzi, lai spētu savu sirdsbalsi saklausīt. Un prāts šajā gadījumā ir slikts padomnieks.

saulite34  No kā tad pārtiks visādi zintnieki un pārējie gudrinieki,kad cilvēks sāks ticēt savai sirdsbalsij un prātam.Ja jau tu būtu tāds gudrinieks reālajā dzīvē,tad jau sen būtu savu dzīvi sakārtojis,nevis gadiem te vaidējis par sliktajām sievietēm.

kjirsis_X  tradicionāls ģimenes modelis, kas, darbojies miljons gadu, ir bars /ģints /cilts , kur pirmtiesības uz pēcnācēju radīšanu ir stiprākajam gudrākajam vai viltīgākajam. Laulība 1:1 ir samērā nesens jaunievedums -ar pamatmērķi sakārtot īpašumu tiesības , vai dzimtļaužu piederību.Mēs ,protams, to mēģinam" paslaucīt zem paklāja" ..bet kā mums veicas- paši taču labi zinam...

AivarsN  Saulīte,tad jau zinātnieki ne tik nav vajadzīgi,jo zina tikai niekus. Pat šobrīd pasauli vada priesteri,izmantojot senās slepenās zināšanas. Zinātnieki un valstu vadītāji spiesti iet viņu pavadā.
Baltā rase vienmēr ir dzīvojuši ģimenēs. Taču garajā vēstures periodā ir notikušas globālās katastrofas un kari,kaut vai karš ar Atlantīdu (pēc Bībeles Grēku plūdi),jau daudz vēlāk indiešu Vēdās aprakstītais karš,pielietojot masu iznīcināšanas ieročus,kā rezultātā tikai niecīga civilizācijas daļa izdzīvoja un vajadzēja visu sākt no akmens laikmeta. Tāpat citu rasu ierašanās pirms aptuveni 40 tūkstošiem gadu. Kur vēl neskaitāmi ģenētiskie eksperimenti,starprasu krustošanās. Tā reizēm radās atsevišķas primitīvas ciltis,kurās valdīja dzīvnieku bara sadzīves principi. Taču pārsvarā visas planētas civilizācija bija vienota,izmantoja tikai apkārtējai videi draudzīgas tehnoloģijas,kā rezultātā pat 25 miljardi iedzīvotāju neizjuta resursu trūkumu. Protams,tuksnešu toreiz nebija. Vēl vecajās kartēs visa Āfrika vienmērīgi klāta pilsētām un ūdens krātuvēm. No kurienes tad Gambija mantoja savu lielo lidlauku,kuru tikai daļēji attīrījuši un izmanto?

saulite34  Un,kas tavā dzīvē no šitā visa ir mainījies,kā biji mazs vientuļš nelaimīgs cilvēciņš,tā arī esi palicis.

Caune  Tradicionālais ģimenes modelis balstā uz instinktiem. Kad tie tiek apmierināti vai akūti netiek realizēti un pāris negrib augt, bet katrs vēlas piepildīt savas vajadzības, ģimene izjūk. Mūsu ātrajā laikmetā vieglāk ir atrast kādu labāku, nekā augt pārī, pieņemt otru un savus pienākumus pret otru.

jurks  Tehnoloģija palīdz satikt otru cilvēku, bet tik pat viegli krist kārdinājumā,.jo piedāvājums daudzkārt pārsniedz mēru! Un vēl tāds teiciens: kas viegli nāk, tas viegli aiziet! Ja viegli esi saticis otru cilvēku, tad īpaši nav jāuztraucas par sargāšanu, jo tūlīt paskatīšos netā un zīle rokā! Kādreiz gan tik vienkārši nebija! Nācās sargāt kā acuraugu!!

AivarsN  Ne visi ir vientuļi un nelaimīgi,kuri nedzīvo pārī. Tad man neatliktu laika apgūt tik plašas zināšanas, iegūt tik daudz draugu, iesaistīties interešu grupā un piedalīties viņu aktivitātēs un pasākumos. Un kas zina,vai mana jaunā draudzene,ja tāda atrastos,spētu saprasties ar maniem dēliem,pieņemtu manu pasaules redzējumu? Tādi kā es, pagaidām nav daudz. Tāpēc vajadzēja meklēt domubiedrus pa visu Latviju un pat tālu aiz tās robežām. Bet tas ir tā vērts.

saulite34  Patiešām tik reti murgainu cilvēku nav daudz,droši turpini ar savu stulbumu lepoties.

Kaskaade  Sauliit, tu esi AivaraN iemīlējusies, ja visu laiku viņu knābā?

saulite34  Kaskāde,tu labāk ej pati ar sevi parunājies kādā tēmā,viens murgainus romānus raksta,otra veselu kaudzi niku iegādājusies,lai pati ar sevi parunātos.

Kaskaade  Sauliitei no siltumiņa pašas žults uzvārījās 🤣👍

saulite34  Kaskāde,kura tev vieta sāp,ar savu problēmu griezies pie vīriešiem,varbūt kāds izpalīdzēs.

AivarsN  Mieru, tikai mieru,dāmas! Šaubos,vai esmu tā vērts, lai manis dēļ duelētos! Un vispār jau tās,kurām mani komentāri ir saprotami,raksta man personīgi.

saulite34  Būtu te dēļ kā duelēties,tev ir tikpat kašķīga daba kā tai niku mainītājai,tāpēc jau tikai proti ar naidu izteikties par sievietēm.

AivarsN  Kāpēc lai es uz sievietēm turētu ļaunu prātu? Kļūdīties taču esot cilvēcīgi,kur nu vēl sievietei.😃

saulite34  Kurai gudrai sievietei tāds melīgs un kašķīgs vīrelis būs vajadzīgs,ne par velti tās daudzās sievas aizmuka.

AivarsN  Kašķīgs es pilnīgi noteikti neesmu. Vienmēr cenšos atrast kādu kompromisu,kopīgi izanalizēt jeb kuru nesaskaņu cēloni. Arī melot un izlikties nav manā dabā. Un kāpēc domā,ka tikai sievietes var būt gudras?

saulite34  Savu kašķīgumu jau šeit esi pietiekoši izrādījis un esot ar savām sievām kopā,noteikti tāds pats biji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu