Ko meitenei atbildēt ja prasa cik tad nu tas čalis pelna?

Laiks iet un nu jau mans jaunākais dēls ir sameklējis sev foršu meiteni,bet pirms tam visādi ir gājis.Kaut kādā iepazīšanās saitā(ne Oho protams)bet tādā kur vairāk jaunieši tusē sarakstēs ar meitenēm daudzas burtiski kaut kādā 2.3 a dažas pat 1 vēstulē jautāja cik tad nu pelna?Nu tieši tāpat kā te tas bija viens no Top jautājumiem.Mans puika uz mutes nav kritis tad nu agtbildēja ka neko nepelnot un cik tad šamā pati pelnot?Vai varēs abiem kinci un kafūzi izmaksāt?!:DD Meitenes vai nu tad vairs neatbildēja vai nu nu atcirta ka netaisās iepazīties ar kaut kādu plikdirsi.Mans puika protams ka strādā un normāli pelna,bet vai par to ir jāatskaitās katrai šmīzei?Un vēl meitenei prasīt čalim cik pelna it kā skaitās ok,bet ja to pašu jautājumu uzdod čalis tad tak pat apvainojas!Nez..vai tiešām iepazīšanas mūslaikos daudzām sākas tik no tā cik pelna??

elfu_mazulis  Varbūt dāma baidās, ka tas puisis pārāk situēts un negrib ar tādu pīties. Pēc tam pilī būs jādzīvo un ar bentliju jābrauc.

DanaL  tracer, vīrietim jābūt nevis muļķim, bet filozofam. Ne tajā nozīmē, ka jāgvelz viskautkas par viskautko, bet lai jebkuru situāciju uztvertu sev par labu. Ja sieviete tev jautā par naudu, tad nākamajos tuvināšanās soļos ieinteresēsies par tavu krāniņu, un atkarībā no pirmajiem cipariem nedaudz piemiegt acis uz otrajiem.

Reds  Re, viens no mēness tikko nokritis, nezin ka šodien sievietēm tikai vienu lietu no vīrieša vajag. Un pretī piedāvāt arī var tikai vienu lietu. Pareizi dara ka atšuj tādas, kā saka - ja nav govij piena , tad nav.

Bladt  Šī ir neveiksminieku sāpe, katrs arī pie savām neveiksmēm vainīgs. Vīriešu ir pilns un ar ko izcelies Tu? Jāskatās tad uz sievietēm, kurām tas neinteresē. No pirmsākumiem tas jau ir iebūvēts, meklēt vīrieti kurš ir spējīgs parūpēties par viņu un ğimemi. Tikai saprotams vājām, emocionālām būtnēm.

Epifanija  Ne tikai čaļus brāķē, ka šie maz pelna, tas attiecas uz visiem, ja ir ko piedāvāt, tad ir arī jāmāk nopārdot, kad tvirta manta uz atlaidēm, lai necer, grib par brīvu, lai iet pie tantukiem... Vispār jau smieklīgi, bet tantukiem būtu prieks un puisim skola rokā!

elsa  Ja viņš, gluži kā tēvs, sēž netā un driķē savu no tevis mantoto mantojumu, tad jautājums vietā. Nevar vecis sēdēt caurām diennaktīm netā un postēt bezsakara tēmas un kaut ko nopelnīt ,ja neesi blogeris.
Un ir svarīgi, cik otrs pelna! Lab, nelienot otra makā , bet ir svarīgi saprast, vai cilvēks ir tev līdzvērtīgs un saprrot, kur, kā naudu var nopelnīt. Nu nebūs man nekas kopīgs ar parazītu, kurš izdomās, ka uz mana rēķina var dzīvot , uzdzīvot pašam neko nepelnot. Jo lielāki ienākumi, jo lielāka varbūtība, ka vīrietik galv;a nav salmi, kas ir ļoti svarīgs moments, vismaz man. P.s. nevajag man ļimonāru.

kvarts  Interesanti, vai par šeit sarakstīto nevienam pašam nav kauns....

Obamaspadomniece  Nav uz mutes kritis lieto tad, kad runā ,jau , dzīvajā . Viss, kas ir prasīts / atbildēts netā,nav nopietni - to var nosaukt par neta vāvuļošanu. Tas nav pat pieminēšanas vērts- cik pelni, ko dari, kas patīk - kāda tam nozīme, ja neredzi, ar ko Tu runā un kas uzdod jautājumu. Bumbja dēlam jautātāja/jautātājs, iespējams ir sieviete/vīrietis ; izdomāta persona; biznesa partnere/partneris, klients/kliente utt.
Ar visām/visiem nav jāsarakstās , kur nu vēl jāatbild uz idiotiskiem jautājumiem.

Lobo1  Kaskāde, Tev tiešām ir augstākā? Kaut kā liekas, ka pat videni neesi pabeigusi. Kaut kāda jēga ir kopā piedzīvotajam. Ja vienmēr esi bijusi par akceptoru, tad tava vērtība ir nekāda. Ja nu tikai labi kniebies. Tas ne Kaskādei. Tas visām alkatīgajām sučkām.

Kaskaade  Nu ko tev tas izsaka, kāda man - vidējā vai augstāka, vienalga nevelc līdz manīm 😂😂😂

marica  Vislabāk jau iepazīties skolas laikā,kamēr abi"pliki",tad nebūs jāuzdod tādi jautājumi.Tad var sākt no "nulles".

Glaube  Cits piemērs: vecāki bērnus audzinājuši kopā, ar finansēm viss ok, bet meitām tomēr arī tāds svarīgs finanšu jautājums pret potenciālajiem draudziņiem,- jo augušas t.s. "biezo" famīlijā, kurai visi pārējie mirstīgie šķiet uzmācīgas plikas baznīcas žurkas, nedo dies kādu kripatiņu viņu bagātību nograuzīs!
Mirage, precīzi raksturoji GintuM.
Cits jautājums, cik stipri to gnīdu tā bagātā meitene ciena un vai vispār. Jo džeka personības izkropļošanos nevar nepamanīt. Kā tāda sūdu muša palicis. Ne lepnuma, ne tieksmes medu vākt, tikai pa atkritumiem baroties

Peleks  gana pelni :) galvenais lai tā arī ir, peitiek gan pašam, gan draudzenei

Chris1986  elsa, bet, to, ka vīrietis pelnītu vairāk par tevi un viņa rēķina paparizēt tak tev nebūtu nekādu iebildumu, va ne? :D

Carmen  1. SKAISTIEM & JAUNIEM džekiem šādu jautājumu vai nu neprasa, vai ņem šos neatkarīgi no atbildes. Nevaru apgalvot 100%, bet visticamāk tēmas varonis neizskatās iekārojami. (Jo jauns jau esot gan) Meitenes vnk pieradušas, ka ar vīriešiem nemētājas, un deva šansi nelikvīdam čalim kompensēt lieko svaru šveices zelta frankos!
2. Pieņemsim, ka tavs radinieks vkar dzimis enģelis ar topmodeļa izskatu, bet meitenes no viņa paziņu loka visas kā viena merkantilas maitas (varbūtība 1-2%, bet izskatīsim to tik un tā). Tādā gadījumā jāsaka, ka šīs beibes ir varen blondas savā prātiņā.
JO NEKAD NAV SVARĪGI, CIK OTRAM PIEDER, SVARĪGI IR, CIK PAREDZĒTS DOT TEV.

siikaa16  Neuzdodu tādu jautājumu. Nekad neesmu zinājusi, cik vīrietis konkrēti nopelna, un nepazīstu nevienu sievieti, kura zina, cik vīrietis konkrēti nopelna. Man svarīgāk kā tērē. Kopā ar vīrieti neesmu par sevi maksājusi. Nevajag lūrēt cita makā, tā ir viņa nauda. Nevajag uzskatīt, ka viņa nauda ir arī mana. Kurš trīc par naudu, plikadīdu atrod.

Piparkuka  Kaut kādas muļķības! Ne kāds kontādu otrsm prasa, ne dzirdēts, ka jaunieši to uzreiz apspriež. Pilnīgi nē.

Chris1986  Kāds nevar palīdzēt atcerēties, kurš ir šīs dzejas autors: "tā īsta mīla nebija jo viņa naudu prasīja"? Rainis vai Čaks vai vēl kāds cic?

Geisha  Esmu daudzus līdzīgus stāstus dzirdējusi. Diemžēl ir meitenes kuras vaktē puišus, puišu dēļ kaujas, iedzīvojas uz puišu rēķina. Bēdīgi, bet fakts.

Meriseta  varbūt , ka ta tikai ziņkārība, bet tā jau gribas zinat, cik tad topošajam draugam tie ienākumi ir, ko no viņa gaidīt, un vai āriene nav maldinoša.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu