Ko meitenei atbildēt ja prasa cik tad nu tas čalis pelna?

Laiks iet un nu jau mans jaunākais dēls ir sameklējis sev foršu meiteni,bet pirms tam visādi ir gājis.Kaut kādā iepazīšanās saitā(ne Oho protams)bet tādā kur vairāk jaunieši tusē sarakstēs ar meitenēm daudzas burtiski kaut kādā 2.3 a dažas pat 1 vēstulē jautāja cik tad nu pelna?Nu tieši tāpat kā te tas bija viens no Top jautājumiem.Mans puika uz mutes nav kritis tad nu agtbildēja ka neko nepelnot un cik tad šamā pati pelnot?Vai varēs abiem kinci un kafūzi izmaksāt?!:DD Meitenes vai nu tad vairs neatbildēja vai nu nu atcirta ka netaisās iepazīties ar kaut kādu plikdirsi.Mans puika protams ka strādā un normāli pelna,bet vai par to ir jāatskaitās katrai šmīzei?Un vēl meitenei prasīt čalim cik pelna it kā skaitās ok,bet ja to pašu jautājumu uzdod čalis tad tak pat apvainojas!Nez..vai tiešām iepazīšanas mūslaikos daudzām sākas tik no tā cik pelna??

Epifanija  Es zinu mātes, kuras šādā garā audzina meitas un nav mana darīšana, katrs audzina paši savus bērnus, sagatavo dzīvei, tad jau redzēs, kas no tā sanāks

Vaukskis  Tās ir zeltraces, kurām pirmām kārtām interesē atrast naudas maciņu, vai, ja gribi, bankas automātu. Finansiālie jautājumi ir par strauju jebkuram jaunam karstgalvīgam vīrietim. Jautājumi par ienākumiem var visu izbeigt jau pirmajā saskarsmē. Varbūt puisis nav bagāts, bet iepazītā partnere var kļūt par labāko stimulu, lai vīrietis strauji virzītos pa karjeras kāpnēm . Tāpēc meitenei, kura nav zeltrace, vajadzētu būt laipnai, diskrētai un uzmanīgai, izvēloties vārdus.

Bladt  Gribēt lielu dibenu, tvirtas krūtis - ir atšķirība no maka?
Cita valūta, bet tas pats tirgus

Virinss  Viss saja laika maksa naudu, un tas prasmigi ir japardod vai jaiemaina! Runajot par so gadiijumu skaidrs ka sii konkreta meitene veel neprot uzvesties un ceret uz lielo kerienu ar sadam manierem diezvai vajadzetu, tacu protams jauniba meitenes var mieriigi tirgoties ar savu jauneklibu, skaistumu, veseliibu, aizrautibu, naivumu, skjistibu un izskatu kopuma..utt! Tapat noteikta vecuma ir jamak tirgoties ar savu karjeru, valaspriekiem, zinasanam! Ir maaka noteikt pareizi savu cenu un uzlikt tai drusku klaat lai to var ari realizeet! Savas cenas noteiksana vispar es uzskatu ir baigaa vertiiba un talants , jo no tas atkarigs vispar jebkura pasakuma izdosanas! Arii jauniem puisiem ir jaiet liidzi laikam un pareizi janoverte sava cena! Tas padariis izveeli tikai bagataku un dziivi interesantaaku! Tapat ir negatavi produkti ar nenosakamu vertiibu, tapec jaieperkas ar lietam kuras ir parbaudiitas ar laiku un atziitas par labu esam! :)))

neko  01:00: Gribēt gan maku, gan tvirtas krūtis ir pilnīgi normāli. Būtiski ir, lai tas nav vienīgais, ko viņi abi grib.

straume22  Čaļiem vecumā no 10-17gadiem var apjautāties par hobijiem un kas izmaksā izdevumus.
Čaļiem vecumā no 17-25 gadiem var apjautāties kādi ir tēriņi mēnesī degvielai savam auto.
Čaļiem vecumā no 25-65 gadiem droši var apjautāties kādi ir ienākumi, kādi ir hobiji un to izmaksas, kādi ir tēriņi mēnesī degvielai savam auto, vai dodas ārzemju ceļojumos, lai nobildētos uz sava auto fona.
Čaļiem vecumā no 65-99 gadiem var apjautāties par pensiju - vai tā ir sociālā, vai izdienas.
Un tad varat aprēķināt, cik tiks tērēts, lai atļautos pacienāt jūs ar saldējumu, kafiju, bulciņu; ziediem.
Jautājumus jāuzdod korekti, ja vien, Dāmas (dam-ņe-dam)neesat no sērijas:" maksas pakalpojumu sniedzējas"

preilene  Cik tad tam jaunākajam ir? Ap 50?
Ja ap 20, tad par ko vispār ir runa? Mūsdienās jaunieši brīvi runā par visām tēmām, arī par sviem ienākumiem un viņiem pilnīgi normāli ir otram pajautāt gan par ienākumiem, gan izdevumiem. Mums tas ir tabu un, iespējams, esam to arī bērniem nodevuši. Bet lielākā daļa jaunatnes par to runā brīvi un šādam jautājumam nav jāmeklē nekādu zemtekstu.

Kaskaade  Tieši tā, ap 20smit viņi viens par otru tāpat zin vai uzzin soctīklos visu. tur tak viss /instagram/ atrodams - ar ko nodarbojas, kā pavada brīvo laiku, kur strādā, kur studē, kur ceļo, cik plašs vēziens tēriņiem, kas ir ģimene...haloo, tas mums stagnātiem acis kantainas no neērtiem jautājumiem, viņi atbildes uz saviem jautājumiem iegūst klusējot virtuālajā pasaulē

Geisha  Vienreiz bija saruna ar vienu Latgales Mačo. Es jau drīkstēju viņam pajautāt cik viņš pelna, atbilde bija 40 latus. Ok, bet es gribu precizēt. 40 lati, bet tas ir dienā/nedēļā vai mēnesī. Atbilde bija laba:"Nu es tak tev saku, ka 40 lati un kas tev vēl nav saprotams?"

Lobo1  Geiša, kāds jautājums, tāda atbilde. Na...j Tev jāzina viņa ienākumi? Tu ko, no VIDa? Ja no Latgales, tad 40 ls dienā būtu normāli un pat pamaz, pats reiz tā pelnīju, bet ir jārēķinās ar pretenzijām no likumsargiem.

Reds  straume22 - un tu domā ka tiem jautājumiem vīrietis neredz cauri :D Bet ja grib tiešām gudrāk to informāciju dabūt laukā tad ir aprāviens ka sieviete pati nezin cik konkrētās profesijas pārstāvji pelna vai cik izmaksā kādi hobiji. Un tadn aiz izdomas trūkuma un nepacietības ir vien jājautā tiešais jautājums tāpat.

Senjorita  tātad Q par hobijiem ir, lai zondētu, ar ko darīšana? varētu būt. vienmēr esmu teikusi, ka normālam V un normālai S hobiji visticamāk atšķirsies, tā ka pēc šī kritērija lai grupējas minoritātes

Ruuperta  Es apbrīnoju sievietes, kas uztur alfonsus.
Ir pieklājība, ir ētika.
Ja mani puikas ies tādos randiņos, es uzskatu ka mantas turētājs ir vīrietis.
Tas ir ļoti nelāgi, ja sievietei ir jānes mantas un iepirkumi no rikaliem, kamēr vīrietis iet pa priekšu un gudri dirš.

Magda555  Es uzskatu,ka jautāt nav labi,bet plikdirsis arī nekam neder.Es skatos pēc a/m,un apģērba.Protams,ka vīrietim ir jāmedī mamuts,bet sievietei pietiek ar lapsu,vai stirnu,jo viņa tomēr ir vājais dzimums.
Es,ja būtu vīrietis,teiktu patiesību,jo galu galā neviena manā makā neielīdīs,un tikai es pati pērku ,izklaidēju otru cilvēku,kā vēlos,vai arī vispār netiekos,ja mani,kas neapmierina.Es šeit rakstu no vīrieša puses,ja es tāda būtu.
Vīrietim ir jābūt tai stiprajai klintij,un jāuzņemas atbildība par sievieti.ja viņš to nespēj,tad,lai dzīvo viens.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu