Par sievietēm mātēm....

Cik saistoša var būt sieviete, kas ir māte ? Vai jūs, vīrieši, baidāties veidot attiecības ar sievieti, kurai ir bērni ? Ja tā , tad kāpēc ?

Chris1986  ar bērniem ņem tie, kas līdzvērtīgu bez bērniem nevar dabūt

fargo  vīrietim ir jaaudzina savi bērni, nevis sveši, ja vien viņi nav bāreņi.

Caune  Sievietes, kuras ir kļuvušas par mātēm (nevajadzētu jaukt ar faktu piedzemdējušas bērnu) parasti ir maigākas un jutekliskākas.
Attiecības jāveido ļoti pakāpeniski, ļaujot bērniem pieņemt jauno situāciju un sadraudzēties. Bet sievietei jāprot izskaidrot jaunajam draugam, kāpēc bērns uzvedas tā, un ne savādāk. Diezgan sarežģīts pasākums, kur lēmumu pieņemšanai vienmēr vajag vēsu prātu.

medusbite3  Normals viirietis, taapat sieviete audzina Savus beernus

Bladt  Chris tur taisnība, sievietei jāskatās pāris līgas zemāk, cukurdupši jāaizmirst (gudra sieviete tos aizmirsīs pirms bērnu sataisīšanas) ..
Pašas vien vainīgas ar savu lielo apetīti - tā rodas "visi vīrieši ir vienādi"

elfu_mazulis  Paldies par tēmu, tiešām superīga. Tādas palasot uzreiz pazūd šaubas, vai vajadzēja oho anketā ieķeksēts - iepazīties nevēlos ))

tracer  Re kaa izraadaas😁 atkal kaarteejo reizi sievieshu sapnji ne tuvu nav realitatei.atkal aplauziens..logiski ka nakaadas nopietnas attieciibas kaa ke skandee dailjais dzimums nav iespeejamas beernu deelj.nebuus nekaadss privaataas dziives.visu laiku vinjas beerni buus kautkur pa vidu..un viirietis vienmeer speelees otro vijoli.viss buus beerniem..laiks uzmaniiba miilestiba..ar jaunais teetinsh taa stabilitaatei..juus tieshaam ticat ka jusu pusaudzi beerni pienem jauno teetuku?kaads naivums zinotmuusdienu pusaudzus.jaabuut teereetam viirietim lai veidotu kopdziivi ar sievueti un vinjas beerniem..pat briivdienu attieciibas problemaatiskas ar tasdu sievieti ar beerniem.muuziigi laika vinjai nebuus..tad labaak piities ar kasdu preceetu sievieti.tur skaidri noteikumi

neko  "un viirietis vienmeer speelees otro vijoli."

Tam, vai vīrietis mājā spēle pirmo vai otro vijoli nav nekāda sakara ar bēriem. Kas nu ir tās "otrās vijoles spēlētājs", tas tāds būs arī tad, ja mājā vispār nekādu bērnu nebūs.

Kaskaade  Neko, būsim atklāti, 1kārt jebkurš vīrietis ģimenē vēlās būt namber 1, otrkārt visi vīrieši ir lieli bērni, un vēlas, lai visa uzmanība tiek veltīta viņam un tad viss pārējais lai tiek pārējiem /bērniem, vecākiem, draudzenēm, darbam, kaķim/. Un nepieredzējušai jaunai sievietei ir ļooooti grūti tikt ar šo uzdevumu galā

Kurtslabs  neko, par to pirmo vai otro vijoli atļaušos piekrist tikai daļēji. Tracer tā pa skarbo nolēja, bet ne bez iemesla. Jāņem vērā, ka sievietei bērni ir un paliks, bet vīrieši nāk un iet. ja reiz ir bērni no iepriekšējā, tātad ir ne visai laba attiecību pieredze. tātad būs piesardzība. un vīrietim būs jāsamierinās ar daudzām problēmām un zināmu neuzticēšanos. Būs sevi jāpierāda, gan kā otro pusīti, gan kā viņam svešus bērnus mīlošu "Jauno" tēti. un vēl jautājums, vai bērni viņu pieņems. te ir tik daudz iespējamu konfliktu un zemūdens akmeņu, ka viegli noteikti nebūs. Ja runājam par nopietnām, ilgstošām attiecībām.

Virinss  tur jabut ari sievieteitadai lai vinja tos bernus visur pa prieksu nestumj bet tas ir tikpat nereaali ka gaidiit no musdienu sievietem cienu pret virieti , jo jau taada butu tad jau vinjas nebutu skjirusas , grozi ka gribi, 95% gadiijumu sada savieniiba nesanaks! ja vieniigi virietis pilniigi nebus paredzeejis veel no sis sievietes bernus, tad vins protams daudz ko izcietiis!
Bet ja sieviete nevelesies vairs kopigus bernus tur ir pilniigi skaidrs ka virietis neko sev deriigu nesadibinaas!

Felde  Lasu,paardomaju sev zinamas situacijas,un atliek vien priecaties,ka dzive nav gadijussies taadi-niecibas,kuri par berniem izsakas negatiivi,nnirdziigi.... Neaudziniet svessos-audziniet saveejos! Ja tiessam berni nepatiik-nerazzojiet! Galu galaa,kur probleema?
Ja par ggimenes galvu,vai vijollu sadalijumu-es par viirieti kaa gimenes galvu! Un te izskaneeja,ka virietis ir kaa vel viens beerns,tad pretjautaajums-kapec izveletis taadu,kurss neatbilst statusam? Llaujiet virietim domat,rikoties,atbildeet-tad vins vienmer bus atbildigs un ricibspeejigs!

qwertyijs  Virinss_ sievietei nav JĀbūt tādai un šitādai; vai nu jāpieņem tāda, kāda viņa ir vai jāiet garām. Vispār jau virzienu viņa norādīs pati. Ļoti gribētos, lai tā nebūtu vidējā pirksta kombinācija:D Bērni viņai vienmēr būs 1. vietā. Jebkurš nākamais vīrietis apzināti vai zemapziņā tiks pastāvīgi salīdzināts ar to loloto(visdrīzāk ar bērna(-u) tēvu), ar kuru viņai kopdzīve bijusi laimīga .

Ar bailēm nekāda sakara. Drīzāk ar pieredzes trūkumu un nezināšanu kā rīkoties pareizi

Virinss  Viirietis ir galva peec definicijas, kur vinjam tas japierada, ir problemas sievietei, buut par sievieti pec definicijas ;)

Felde  16.28 nu ja palasa tos briesmu staastus par bijussajiem,izradas-ne vienmer ir taa! Bet,ja bijussais tiesam ir bijis perfekts,pat nevillus nakas saliidzinat,jo-uz mazaak,uz sliktaaku negribas piekrist! Un tas nu man sskkiet pilnigi dabigi,ka salidzinam,un izveelamies labaaku! Ne tikai sievietes ta dara,arii viiriesi meklee labaaku par bijusso,un saliidzina... biezzi staasta-ai maneejaa taada un ssitaada....

Virinss  16.39 taa ir, labaaks ir bieds labam ;)

qwertyijs  16:39 Bet nav labi domāt, ka viņš principā ir slikts tikai tāpēc , ka "ņedotjagivajet" līdz tam viņas labākajam.

Piparkuka  Es arī te lasu dažus labus izteikumus un domāju- vai tiešām jūs reālā dzīvē neesab bijuši?! Varbūt tikai poza atkal, izdomājumi?!
Jo gandrīz nekas tā nenotiek, kā raksta tracer, Kaskaade, Kurtslabs u.c. Nu nekur un nekas:)
Un, ja sievietei patīk savs vīrietis- viņš vienmēr būs pirmajā vietā. Tās ir nesalīdzināmas kategorijas- bērns/vīrietis/vecāki. Tikpat labi, ja mājās ir dzīvnieks, tad viņš būs VISUpirmajā vietā. Jo viņš sevi nevar apkopt pats nu nekādīgi.
Bērnus savukārt var apkopt arī vīrietis, ja mazi.
Un normāi sievietei Nr. 1 būs viņa pati!

Kaskaade  Felde.vai nu tev nav bijis vīrietis vai nu tās bija izdomātas attiecības. Pat viskrutākais alfa tēviņš, miljardieris, rokstārs un asv prezidents ģimenē uzvedās kā bērns, kurš grib, lai par viņu parūpējas mīloša un mīlama sieva, uz galda liek to labāko viņam, slavē, liela, atbalsta, vnm ir viņa pusē, ieliek savā klēpī viņa galvu un paglāsta to. Ikvienam, uzsveru ikvienam brutālam vikingam vai botānam parastajam vajag šo mātišķo siltumu un milestību, un nejaukt to ar 1000 sms dienā, kur tu biji kur esi kad busi, noperc pamperus, nerunā šitā, nedari tā

Felde  Piekriitu! Ir jadod iespeja cilvekam sevi paradit.... Un ir attieciibas,kuraas mes maacamies lloti atri,kluustam labaaki!-jo tas otrs ir tik saistoss... Un galu galaa-vienmer esmu paarliecinajusies par to,ka sieviete stimulee virieti uz visu!-gan attistities,augt,,,censties.ciinities.... Gan-klainot,meklet kadu citu,nepelnit,un nemiilet! Sieviete-dieviete.. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu