Par sievietēm mātēm....

Cik saistoša var būt sieviete, kas ir māte ? Vai jūs, vīrieši, baidāties veidot attiecības ar sievieti, kurai ir bērni ? Ja tā , tad kāpēc ?

Felde  :) manaa dziive viss notiek pa iistam!

Kaskaade  Piparkūka, izskatās, ka ilgi paliksi ar bezlaulības vainagu. Tikai tad, kad apmierināsi visas vīrieša bazes vajadzības - vajadzību pec cieņas un atzinības, vajadzību pēc brīvības un personīgās telpas, vajadzību pēc regulara un kvalitatīva seksa, tikai tad viņš pieņems tevi ar visiem taviem 3 berniem, 7 kaķiem, kāmīšu fermu un jokainajām draudzenēm...tēlaini runājot.
Tik jocīgi, ko tās sievietes lasa, skatās un no kā vadās, ieņemot galvā, ka vīrieši piedzimst gatavi sev neraksturīgam pasākumam - ģimenei, kādēļ ieņēmušas galvā, ka vīrieti var un vajag salauzt zem sievietes idejām, izlocīt un pakļaut.
Es kā sieviete apgalvoju - tas nestrādā. Tikai ar pacietīgu mīlestību garu garu gadu laikā var dabūt to par ko sapņots bērnībā, prasmīgi, gudri, nemanāmi un elastīgi izveidot sev un savai ģimenei derīgu vīrieti

Chris1986  Nu, Karkāde, es vienalga nesapratu, kāds viss tajā ģimenes afērā būs vīrieša ieguvums? Tas, ka paslavēs, izrādīs cieņu un atzinību? Nu, es bez tādiem teatrāliem gājieniem varu mierīgi iztikt - tas noteikti neatsver to vīrieša sabojāto dzīvi ar "taviem 3 berniem, 7 kaķiem, kāmīšu fermu un jokainajām draudzenēm". Slazdam nav pietiekoši kārdinošas ēsmas :D

Piparkuka  Nu kādas muļķības!:))

Piparkuka  Es kā sieviete apgalvoju un, domāju reālas (adekvātas un ar pieredzi) sievietes man piekritīs- vajag vienkārši apprecēties ar īsto.
Kurš būs gatavs ģimenei, kurš gribēs un mīlēs bērnus, kurš mīl sievieti, kurš dara, izdara, ir atbildīgs, palīdz un tā tālāk.

Izvēlies, ko vēlies.

Kaskaade  Piparkūka, studijā šādu vīrieti!!! un visticamāk tas būs jau kādas citas sievietes juvelierdarbs.

Chris, defektozi vīrieši un sievietes bijuši un ir visos laikos. Tas tāpat kā par formulas pilotu nevar kļūt kurš katrs traktorists, un par balerīnu katra slaucēja. Tev nevajag sievieti? Nu burvīgi, tikai kādēļ tad līst ar savām piecām kapeikām pie tiem, kuriem to vajag? Un kāda gan sieviete vīrietim, kurš apriori ir ženaņenavistņiks? Draudzējas ar labo roku, bet ar kreiso glauda pusmēnesi uz galvas😂

elfu_mazulis  Sievietes, nu 1-2 postus uzrakstījām un pietiek, jautājums taču vīriešiem, nevis mums.

Citādi kā tai anekdotē, kur pāris ierodas pie psihologa...
p->v: Jums nešķiet, ka Jums nav sava viedokļa un visu Jūsu vietā izdomā sieva?
s: Viņam nešķiet!

Chris1986  vo, vo, elfu_mazulis, tas ir tieši par Karkādi! :D Viņa tak labāk zinās, ko kurm darīt un ko nedarīt, un kādas birkas pielīmet! :D Kaut gan te jau visas tādas nolasījušās, tāpēc arī vienas

Orchia  A man šis jautājums nav aktuāls un dzīves gaitā esmu jau noskaidrojusi vīriešu pozīciju par to pēc noklusējuma, līdz ar ko nav vajadzības alkaini lasīt komentarus, kurus sniegs vīrieši bez nopietnas attiecību pieredzes vai morāli izvarotie.
Puņķainais pilsoni Chris1986, šeit komentējošās sievietes niks ir Kaskaade. Ir pamatoti argumenti pret Kaskaades viedokli?, lūdzu tos ēterā, citādi sanāk slimi bābiska apsaukāšanās. Tu vēl raudāt sāc un apspļaudīt telefona ekranu vai datora monitoru sāc.

preilene  Palasot komentārus izskatās, ka bērni ir tikai sievietēm. Nez kā viņas tos dabū gatavus, egoistes. Un tad nu nabaga vīrieši, kuriem pēc noklusējuma bērnu nekad nav, ir bēdīgi un apdalīti, jo sievietes savu uzmanību bērniem velta.
Bet ziniet, dārgie vīrieši, labi ka ir tās sievietes, kas aprūpē bērnus, jo nav dzirdēts ka viņi vieni paši kaut kur alā uzrodas un izaug. Jūs paši arī bijāt bērni un sieviete jūs audzināja. Ja nebūtu sievietes, nebūtu arī jūs izauguši.
Ehhh... bet tie vīrieši, kuri negrib dalītu uzmanību, taču var savā starpā izklaidēties. Bērnu tāpat, kā izrādās, vîriešiem neesot. Visa dzīve viena ballīte.

neko  preilene: "Jūs paši arī bijāt bērni un sieviete jūs audzināja. Ja nebūtu sievietes, nebūtu arī jūs izauguši."

Ne visus - bija ko audzināja tēvi. Tie tad arī tagad savus bērnus audzina. Bet tos ko audzināja mātes .. nu tie tad arī bērnus tikai taisa un atstāj mātēm:)

Chris1986  Ohō, smagā artilerija tiek izstumta uguns pozīcijās - nu, laikam, ies vaļā pa nopietno! :D

Virinss  Prieks lasiit domajosu sieviesu atzinjas Kaskade un Felde ... paldies ka viesat ceriibu sastapt lidziigi domaajisu :)

Orchia  Chris, tu esi apķērīgs zēns.
Keksene, viss pareizi, vīrietis mīl un pieņem sievietes bērnus /tajā skaitā kopīgos/ tik ilgi, cik mīl pašu sievieti.

neko  Keksene, viss pareizi, vīrietis mīl un pieņem sievietes bērnus /tajā skaitā kopīgos/ tik ilgi, cik mīl pašu sievieti.
---
Pilnīgas muļķības; ja viņam ir izveidojies labs kontakts tad viņš saglabājas arī pēc tam kad ar sievieti viss jau sen kā beidzies. Gan svešiem gan savējiem. Attiecības ar sievieti un attiecības ar bērnu ir divas dažādas lietas.

preilene  neko, bet runa jau komentāros par to, ka vīrieši bērnus neaudzina, ka viņiem bērnu nav un viņiem šķiet nedabīgi tas, ka sievietēm mēdz būt bērni. Bet labi, iespējams, ir kāda īpaša vīriešu grupa, kuri nemaz nezin, ka tie mazie, kas parādījās kaut kad mājās, ir viņu pašu bērni.

Orchia  Tas drīzāk ir izņēmums nevis plaši izplatīta prakse. Savas dzīves un profesionālās darbības laikā esmu redzējusi varbūt 5 vīriešus ar izteiktu tēva instinktu.

medusbite3  Sievietes varbuut vienkaarssaak nepieveersiet uzmaniibu tipiem , kuri nesaprot, kas ir berni, kur vini rodas un kaada ir vinu misija

Geisha  Ja vīrietim sieviete ir patiesi mīļa un dārga tad viņam ir vienalga cik sievietei ir bērni. Bērni izaugs un aizies savās dzīvēs, bet mīļotā sieviete būs pateicīga savam dzīves draugam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu