Vai jums ir svarīga jūsu virtuālā reputācija?

Nu piemēram ko kāds padomās vai pateiks par jūsu anketu,viedokli vai tēmu?Vai gribas uz pārējiem atstāt pēc iespējas labāku iespaidu?Vai nu vnk jūtaties brīvi un ir vienalga ko kāds teiks vai padomās?

Keel  Fargo laikam tā aizrāvies ar saviem ūber pareizajiem tekstiem, ka nepamanīja to, ka šeit runa ir par virtuālo pasauli, par šī portāla anketām. Es jau tev, puisīt, vienreiz rakstīju-nejauc virtuālo dzīvi ar to, kas notiek tur-ārā.

Tessa  atbilde butlam.
pa lielam, mani nekad nav uztraukušas citu domas. tuvinieku-ja. vecaku - varbut. bet vecakiem miilja miera labad un labakai gulešanai, esmu parliecinata, par bernu visu nav jazina. man ar manu jaunako paaudzi šaja punkta viedoklji saskan.
par parejiem-vienalga. atbildu godiigi. arii draugi var nesaprast riciibu. arii tuvie. nu ko, gadas, un no kljudam macamies paši.
sociuma viedoklis? un vel neta? sori, ka saka Keel, pajat.
a).nemeloju
b).phihopats. lai ta butu :)

kur_tu_esi  man aizliedza likt jautājumus uz 45 ( par ko? e?)dienām. reputācija ir svarīga.

Keel  kur tu es- tāpēc, ka šis ir autoritatīvs un neobjektīvs portāls, kurš ņem vērā stukaču viedokļus. Viens no stukačiem ir Geiša.

Felde  kad sapnno,piever acis.... :) :)

Geisha  Cilvēki kuriem ir vienalga sēž Saimā nevis oHo.

Keel  Kāds spēcīgs domu grauds no Geišas 19:40 , reāli lauku tirgus tantiņu līmenī :D

Orchia  Kajau tajau!!! ko tur saeimā, tiem kuriem vienalga sēž cietumā

Marija_Anna  No šejieniešiem ar kādiem pārdesmit cilvēkus esmu redzējusi reālajā dzīvē. Adekvāti cilvēki, lai kā šeit izmuldās reizēm ( tie, kas vispār iesaistās sarunās ) .
Reputācija?
Gan šeit , gan tur, ārā , var rasties dažāds iespaids. Taču galvenais ir, kā pats sadzīvo ar savām morāles latiņām.

_Krasula_  Par reputāciju kā tādu laikam gan īpaši neiespringstu ne šeit, ne ārpus virtualitātes. Patīk kaut ko uzskribelēt sev interesējošās tēmās. Svarīgi pamatot un aizstāvēt savu viedokli. Tāpat kā dzīvē klātienē cenšos nestrīdēties ar "muļķi" un mēģināt viņam kaut ko pierādīt.
Jo lielāka saskarsme ikdienā, jo biežāk nepieciešams iziet uz kompromisu. Ja vadās un dzīvo pēc savas pārliecības un godaprāta, tad reputācijas jautājumi nenodarbina.

mikse  Man ar sāk šķist, ka bumsiks ir vecene. Kāda virtuālā reputācija, ar kaķiem un citiem lopiem vai ķiņķēziņiem profilā?

fargo  tes, es nerakstīju par virtuālajiem tēliem. par reālo dzīvi.

bet ja par virtuālajiem, tad arī virtuālie tēli ir ilūzija, jo aiz katra pseidofeisa ir persona, kas klabina, atbild, pārdzīvo, pierāda, taisnojas utt. VISAS šīs darbības ir pretējas noskaņojumam, ko varētu pat ja tikai attālināti raksturot kā vienaldzību.

pat cilvēkiem, par kuriem liekas, ka tiem notiek personas dalīšanās dēļ visas profiļošanas un feikošanas, pat tie var tikt nosaukti par virtuālajiem tēliem tikai nomināli, varbūt moderno komunikācijas formu kontekstā. citādi, visi šie feiki ir cilvēka būtības atspulgs. pat ja ir melots, pat ja ir tēlots, viss tas vienalga ir tiešā saistībā ar paša feikotāja fatāzijām, gribu, metālo stāvokli. ar realitāti.

uzplanaledus  Kaut kādā ziņā jā. Taču virtuālas vides ir daudz, katrā var būt sava auditorija un savādāk novērtēti komentāri, un arī pats cilvēks.

Tessa  butl, logiski. bet parasti tam ir kads merkjis. sakot ar trulu laika nosišanu, beidzot ar realam kaitnieciskam darbiibam.
par sociumu, tad jau jaskatas, vai cilveks pieder kadam konkretam, vai tas ir autsaiders. vai viņš ir pa vidam un, dajebkas-verotajs, utopists, lakmuss.
es runaju par sevi. nezinu un neinterese, ka citiem, ja man ir interese, varu paverot. varbut.

Tessa  viens parasts piemers. iznaca raksts par mani, ar mani. garš. atnak diezgan tuvs vairs ne rads, bet tuvs cilveks: akdies, cik feins, tur tratata, bet tev nevajadzeja pieminet šo faktu.
es saku smieties, kapec? nu..emm..latviešiem tas nepatiik..
un? mani tas krata? tas fakts attiecas uz mani, ta ir mana dziive un es ar to lepojos un man, sorii, neteikšu to vardu, dzilji vienalga, kadas emocijas tas izsauc lasiitajiem, jo fakts ir pietiekoši nenozimiigs citiem, bet nozimiigs konkreti man. un raksts ir pavisam par ko citu.
ta, luk.
varam paredzet citu reakcijas, ja vel esi publisks? ir jatiek ar to gala? es arii tieku-man vienalga :)

keksene66  Nē, nav svarīgi . Nekas manī no tā nemainīsies, ja kāds par mani domās negatīvi, jo es esmu es un tāda , kāda esmu......pozitīva :)

krumuzagis  manējā ir līdzvērtīga reālajai pasaulei, bet tas ir tikai, ja kādu satieku, tā vienā mierā par sevi esmu vislabākajās domās

aija_69  Jā, man ir ļoti svarīga virtuālā reputācija. Tā ir mana biznesa vizītkarte.
Pat šajā nenopietni nopietnajā oho portālā sev vēlamos cilvēkus vispirms pamanām pēc virtuālā tēla. Raugoties uz savu bērnu profesijām - virtuālā reputācija ir viņu pamatdarbs un iztikas avots.

mairita1971  Katrs padomās ko savu.Te, amzierējoties,pie bērna vai tripera netiksi.Bieži padomāju,ka nikiem bez profila bildes runāt ir daudz vieglāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu