Vai jums ir svarīga jūsu virtuālā reputācija?

Nu piemēram ko kāds padomās vai pateiks par jūsu anketu,viedokli vai tēmu?Vai gribas uz pārējiem atstāt pēc iespējas labāku iespaidu?Vai nu vnk jūtaties brīvi un ir vienalga ko kāds teiks vai padomās?

leone  Kā reālajā dzīvē,tā šeit ir daži cilvēki(kurus uzskatu par savējiem),kuru viedoklis par mani un manām izpausmes formām nav vienaldzīgs.Pasaules garāmgājēju domas nav svarīgas.

Eneile  Teiksim tā. Man ir patīkami, ja manu viedokli novērtē, uztver un pasmejas par manu joku vai kā tamlīdzīgi.
Es no sevis netēloju citu personu, vismaz apzināti nemēģinu izlikties par to, kas neesmu. Līdz ar to, man būtu nepatīkami, ja masveidā cilvēkiem, kuru viedoklis man ir simpātisks, es šķistu neadekvāta, nepieņemama, stulba vai kā tamlīdzīgi.
Bet. Tas nenozīmē, ka tāpēc es sākšu liekuļot un iztaisīties nezkā. Es visnotaļ esmu spējīga pieņemt, ka ir cilvēki, kuriem es nepatīku.

rokons  Virtuālajā pasaulē ir sava dzīve. Vai kāds domā par mani labi vai slikti iedarbojas tikai virtuālajā pasaulē.
Reālajā pasaulē radīt pozitīvu tēlu ir diezgan svarīgi, vismaz tiem, kam apkārtējās personas var vai nu palīdzēt vai traucēt.
Ir gan arī tendence sapludināt abas pasaules kopā ar visādiem saitiem ( draugiem, facebook, twitter uc), kas būtībā ir riskants pasākums, jo ciparu vidē viss saglabājas milzīgu laiku, un nevar zināt, kas un kā var pret pašu pavērsties.
Jo par tevi mazāk zin, jo labāk

ieva03  Tādēļ jau šeit esam ar nikiem,lai neviens pazīstams mūs te neatpazītu,un vienam otram sarakstes draugam pat bailes vārdu pateikt,kas zin,kas zin,ka tik neatšifrē KAS ES ESMU?
Tā jau laikam ir,jo mazāk zināsi,jo labāk gulēsi.

Piparkuka  Nu nu.. pajāt ta pajāt, tikai- jūs jau paši sev runājiet, savas domas izsakiet un sevi parādiet “ uz āru”. Jebkurā gadījumā- jūs runājiet ar cilvēkiem, kuri lasa un, otrkārt, jūs izsakāt sevi ( jebkurā veidā!). Tāpēc vienalga noteikti nav- un noteikti tieši savās acīs! + fargo ir 100% taisnība. Viss ir realitāte. Jo te IR cilvēki. Ja te būtu zvēri vai mēness vai tikai koki, ok, tad varētu būt vienalga... varbūt

SpoguliitisTM  Svariiga man taa ir. Nedalu to virtuaalajaa un nevirtuaalajaa.
Protams,ka gribas atstaat ja ne labu,tad vismaz normaalu iespaidu,bet njemot veeraa shejienes vidi, uz to neiespringstu.
Kaa juutos - taada ir arii darbiiba.

Jason  Nesaprotu cilvēkus, kuri šeit grib radīt "pēc iespējas labāku iespaidu". Šis taču ir iepazīšanās portāls, kur cilvēki meklē sev atbilstošu un piemērotu partneri. Līdz ar ko, kāda jēga mānīties vai kaut ko noklusēt, ja tāpat taču kādā brīdī viss kļūs skaidrs. Tā būs tikai laika zaudēšana.

Kurtslabs  Man ir svarīgi saglabāt pašcieņu. Tāpēc neatkarīgi vai atrodos virtuālajā vidē vai komunicēju ar cilvēkiem realitātē, es pieturos pie zināmiem standartiem, kas man ir būtiski.

Stika  Mani šššausmīgi uztrauc, ko par manu reputāciju domā bumpastiks, vinja piepūšamā dāma, vinja māte, kas gulj aiz sienas un klausās vinju zeksi, kā arī ko domā vinja kaiminji par mani. =) Ak jā, un vēl vinja pastniece un sētnieks. Ti ljoti uztrauc, ka kopš tā laika kad oho parādījās bumpis, en negulju caurām naktīm un uztraucos, ko par mani padomās vinjš un visa vinja pieminētā kompānija. ĪSĀK SAKOT, man dzīves vairs nav - atlikuši tikai krenkji.
=)))

Pillerina  Reputācija nav nekāda repetīcija...
Tak elementāri, kāds tu mājās un gultā/dīvānā, tāds tu arī virtuāli.
Ja neņem vērā šizofragmentus, kuri virtuāli vai valsts svētku lāpu gājienos kļūst par superpatriotiem, supergudrajiem un tamlīdzīgiem...

straume22  Nevar zaudēt to, kas jau reizi ir zaudēts. Un domas var mainīties gana daudz reižu. Te patīk, te krīt uz nerviem. Te krīt uz nerviem, te viņā kaut kas ir. Te es esmu, te negribu kādu laiku pat iet.
Katram var paslīdēt kāja, vai aizmesties mēle. Pilnmēness u.c. spīdekļi arī savu dara.
Tadvēl. Virtuālās reputācijas kā tādas nemaz naU. Ir radies jūsos kāds iespaids. Un viss.

rokons  Viss nav tik vienkārši. Patreizējā tīņu mode exponēties visur kur un par visu ko, ir bīstama parādība, ja abas vides galvā sapludina.

Pamīkstā kritiskā domāšana un stoicisms nav vēl izveidojušies, kā rezultātā pastāv visvisādas ļaundarību iespējas. Piemēri ar traģiskām sekām pietiekami daudz ir publicēti.

Atdalot abas vides, mierīgāk var uztvert apkārt notiekošo.
Šveices Rūķīšu princips ir tomēr gadiem pārbaudīta vērtība

VECA_PIEPE  Bumbasķik, mana virtualā reputācija Ohujiņā ir nevainojama,...pas to nebalt´dien´, ja tā pēkšņi sašķobīsies, tad es to nepārdzīvošu- ķieģeļi kabatās, Vanšu tilts un pār tā margām pa taisno Daugavas dzelmē.

"Nu, strautiņ, man traucas
Uz ezeru prāts
Kur remdēšu sirdi,
Ko žēlabas māc...."
(dzied žēlīgi R.Paula dziesmu R.Blaumaņa vārdiem)

VECA_PIEPE  Bumbasķik, pasveicini Swītbiterīš,...viņa kā Ohujiņā pazaudēja reputāciju, tā i nav vairs še manīta. Saki viņai, lai nāk pati ar publiku runāties un, lai takš beidz Tev suflēt! :D

una32  Harmonisks un vesels cilvēks ir patiess un godīgs visās vidēs un vietās, un nebaidās atklāti izteikties, arī tad, ja kādam tas varētu nepatikt. Ja bail atklāti paust savas patiesās domas, tad cilvēks ir negodīgs, nedrošs, nepārliecināts par sevi, vai ar personības dalīšanos.

rokons  Jā, diplomātiskajā dienesta laikam ši burvīgā sieviete nedrētu :)

una32  17.40 Savu viedokli var izteikt arī ļoti diplomātiski, neaizskarot citus, argumentēti un saglabājot pašcieņu.

rokons  Ir pieredze gūt panākumus ar šādu pieeju?

una32  Viss ir tā kā vēlos. Panākumi atbilst manām vēlmēm un ieguldītajam darbam.

rokons  Lai nu veicas :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu