Pirmais, otrais , trešaia randiņš...

Dāmas vai kungs braucot pie jums ciemos ved jums tā teikt -ciema kukuli ? Esmu,laikam, tā laika cilvēks, kas nekad nebrauc ciemos tukšām rokām. Braucu tak ciemos.
Kaut vienu ziediņu, bet nē! Viņš tā nedarot, jo tad es esot pērkama meitene....
Bet nav Martini nav ballītes...

aija_69  Atbilde 21.56.
Ar sev līdzīgiem vieglāk un vienkāršāk. Vide, kurā ikdienā dzīvojam, sniedz ļoti izsmeļošu info par mums. Man nesaprotamie nav manā interešu lokā.

Rouzita  kā dziemā:
un ja santīma nav ķešā- nieks par rozi, nāc tāpat.

ieva03  Ja runa par pirmo randiņu,tad gan nav neviens svešs cilvēks uz mājām jāaicina,un vēl ciemakukulis jāgaida,to gan nē,nē.Vislabāk jau tikties kādā kafejnīcā un kārtīgi viens otru apskatīt,padzert kafiju,un SVEIKI.

Kaskaade  Piekrītu, labāk bez gaismas, lai nesāktu skaļi ierēkt par ieraudzīto debesu brīnumu

vilx  Jūs gan te esat jokainas. Bet taisnība jau laikam bus - nav ko izcelties ar oriģinalitāti, vai savām domām, vai ar savu dzīves pieredzi, paķer tik "joberīša komplektu" - alko+puķes+saldumi - un aidā ciemos. Vienai no šīm trim pozīcijām jābūt dārgai, vienai ar oriģinālu gaumi, nu un vienai tikai komplektam. Nu un, ka banāli, bet būs "i martini i ballīte".

riiitarasa  ciganka
Jā noteikti viens ziediņš norāda uz pērkamas meitenes statusu. Drīzāk kārtējais centu pisējs, kurš izdomā atrunas uzreiz, mēģina visu pagriezt otrādāk, lai randiņa izdevumi ir 2,3eur par biļeti turp un atpakaļ. Tev pašai jāizdomā vai tādam vispār ir vērts durvis vaļā.
Jā, ja es braucu pie jeb vīrieša, radiem, draudzenēm ,tad vienmēr ņemu līdzi ciema kukuli.
Ja vīrietis brauc, tad jau tik daudz kā dzērienu, kādu našķi var paņemt līdzi. Sievietes jau vienmēr priecājas arī par ziediem.

Rouzita  Ja, esmu pat stipri jokaina - man nenāk ne prātā nezināmu cilvēku mājās aicināt. Ir pietiekami daudz vietu, kur var satikties, pavadīt laiku un saprast, vai ir vērts vispār otrreiz tikties.

raina1970  Ja runa ir par pirmajiem randevū-- tad nu mazpazīstamu cilvēku mājās aicināt nav prāta darbs.. Bet arī tiekoties kāda neitralā vietā, kafe, vai citur kur- ja vien nav paredzēts pārgājiens kalnos, vai 4 stundu sēdēšana operas namā-- tad nu tāda opcija kā - zieds---ir normāla lieta.Pasmējos par to sakāmo- ja meitene velās ziedus, tad viņa ir pērkama... Tiešām izklausās pēc , hm, visai skopa un , hm, kā lai tā literārāk pasaka, ... intelekta un dzīvesgudrības -neskarta vīriešgabala.Galvenais, lai sieviete šito neņem nopietni, jo pēc tam būs grūti iemācīties -ar prieku pieņemt dāvanas, kuras kāds cits vēlētos pasniegt- vienkārsi tāpēc, ka tā ir jauki, cilveks vēlās sagādāt prieku ..

SpoguliitisTM  Kaa kuro reizi. Paarsvaraa ir liidzi ciemakukulis,jo pie sveshiem neciemojos. Un saveejiem sagaadaat patiikamu paarsteigumu - patiik.

Letija  Tas taču saprotams, ka ciemos tukšām rokām neiet.
Bet mājās parasti aicina tikai labi pazīstamus cilvēkus. Vispār.
Ne taču neredzētu vai pāris reižu redzētu!

ilpa  Vispār, jau ir baigi patīkami, ja vīrietis ierodas ar kaudzi visādu garšīgumu un ar kādu dāvaniņu... :)

vilx  To,kas būtu nepieciešams, domāju, ka šinī vecumā zin visi bez izņēmuma, nu nevar būt savādāk. Ir dzīves pieredzes, etiķetes, tradīciju un mammas mācītā savārstījums katrās smadzenēs. To, ka ciemiņš nāk ar ciemakukuli bet saimnieks baro, vai to ka sievietēm dāvina puķes - nu nav pasaulē cilvēka, kurš to nezinātu.

Bet.. ir tāda lieta kā dzīves "pieredze" - tu nedrīksti atnākt ciemos ar to, ar ko nāca viņas bijušais sliktais, džeki kas viņu vai nu uzreiz izdrāzuši un pametuši vai kā minimums uzreiz uzmākušies, vai ar to, ar ko nākuši ciemos draudzeņu sliktie džeki. Un te nu ir tu-tū... Bet tas paskaidro joberīša komplektu - trīs lietu kombinācija nu nevar nekad precīzi nokopēt "slikto" cilvēku komplektu.

siikaa16  Ja ziediņš, tad pērkama. Ja nav ziediņa, tad mau... Katrs par sevi Lidiņā maksājāt? Ja jā, tad negaidi ne ziediņu, ne kūku.

tracer  Riktiiga melodraama😁taa jums arii vajag sievietes.patik jums tie salkanie teksti sarakstees.tad nu dabuujat tos dveeseliskos kapeiku skaitiitajus.shitie vechi plikpakalji perfekti brauc pa ausiim.tik romantiski.pilnigi nav zeel juusu dailjaas😁kad pieedaavaaju normaali atpuusties ar varbuut sex tad saakaas visaadas atrunas.nu tad turpiniet sargaat savu nevainiibu😁

Lobo1  Nez ko Piparkūka domāja ar to čiekuru? Ja Tā saucamo nikolaju, tad skaidrs, bet ja īstu Egles dēlu... Varu iedomāties kundzes fizianomiju, kad ciemos atbraucis cerētais pasniegtu viņai čiekuru ar tajā saspraustiem sērkociņiem- tipa, še Tev zaķītis!

Tessa  kapec jaaicina ciemos kkadus svešus, pec tam sak sudzeties, ka pazud viss kkas, šepat oho ir uzskaitami piemeri.
diivainas tas tantes. ciemos aicinatajas. satiecies arpus majam un pirmajai reizei vispar neko nevajag, varbut pat teju negribesies dzert. nu fuj nu.

Kurtslabs  Uz randiņu vismaz ziedu es noteikti aiznestu. Ja vien nav speciāli pieteikts, ka jānāk tukšām rokām. Tikai īsti neatceros, kas bija randiņi! Vecums nenāk viens...

Stika  Šajā tēmā var uzreiz ieraudzīt, ar kuriem dāmas var mēgjināt tikties, bet kuriem (piem.pirmajiem diviem) pendeli pa d... un pigu zem deguna. Vērtības atradušās. Jāsmejas.😀😝😎

preilene  Pēc šīs teorijas sanāk, ka visi mani draugi ir pērkami, jo es vienmēr kaut ko paķeru līdzi, ejot ciemos – parasti tas ir vinčiks. Vispār jau noteikti es pati kavalierim pateiktu, lai paķer labu vīnu, kad nāk ciemos, bet es uzlikšu labu mūziku 😊. Pieauguši cilvēki taču esam, drīkstam runāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu