Pirmais, otrais , trešaia randiņš...

Dāmas vai kungs braucot pie jums ciemos ved jums tā teikt -ciema kukuli ? Esmu,laikam, tā laika cilvēks, kas nekad nebrauc ciemos tukšām rokām. Braucu tak ciemos.
Kaut vienu ziediņu, bet nē! Viņš tā nedarot, jo tad es esot pērkama meitene....
Bet nav Martini nav ballītes...

langstinsh  Tēma iznāca par drāmu...sarkanie pret zaļaliem.
Rožu guntim rozes ir klēpis...
Piedodiet-nav laika.

Pillerina  Es tā arī nesapratu... Šite jautāts par oho kadriem, ar ko uz sitiena sarunā pirmo randiņu?

Kaskaade  Topikā tak skaidri vaicāts par 1 randiņu, max 3-o, nu ko var komentet par ciemakukuļiem pie seniem draugiem vai radiniekiem

straume22  Uz PIRMO randiņu jānāk tīram - ar sakoptiem matiem, nagiem, apģērbu un apaviem(abiem). Jārunā korekti(abiem), bez kritikas, tipa -:"jēziņ, cik tev liels vēders, uzblīdis kakls un vaigi, uz bildes sanāca labāks iespaids, un āda dzeltena -laikam smēķē pašizaudzēto tabaku, tītu vecā avīzē?"
Satikšanās reize - labāk neitrāla, labāk lielveikalā, lai varētu, ja kas -ātri pazust, vai aprunāties, ja ir interese. Ir lieliskas, nelielas kafejnīcas. Pļāpāt ilgi un stāstīt, ka acs raustās tāpēc, ka bērnībā ir izkritis no gultiņas, laivas, zirga -bezjēdzīgi. Nepārstāja raustīties, varbūt ar valodu noveicies un zināšanām.
Kāpēc noteikti kaut kas jānes? Nesiet viens otram sevi.

Reds  Pati brauc ar vienu ziediņu, bet no viņa obligāti vajag Martini. Tālu tiksi, tālu tiksi :D

medusbite3  Ciganka brauca pie reda ar puķi??????)))

Piparkuka  vilx- atkal, kādas glupības gan nesadomā!
Pirmais pargrāfs- perfekti
Otrais- vispār, nekādas loģikas un nekādas sasaistes ar reālo dzīvi, nu nekādas! Tuk smieklīgi..kā vispār ko tādu var izdomāt:)
Nu kaut 5000x nes to pašu- tas taču ir cits cilvēks, cits vīrietis!

Piparkuka  Lobo1- jā, meža čiekuru!;))
man ir dāvāti arī gliemežvāki un esmu dāvājusi akmentiņus..:)) bet nu tas ir zināmiem cilvēkiem. mīļiem. un pneņu pusķi ir saņemti un purenes.
Jā- koka miza, arī!

Chris1986  nu, nezinu - tajos tālajos laikos, tad vēl aizstaigāju uz kādu rendiņu, man NEKAD nebija ar to sievieti vairs 2. randiņš - vai ne es viņai nepatiku, vai viņa man

jotuns  Kāpēc kādu aicināt ciemā, ja nesagādā prieku paša cilvēka ierašanās?

mikeliene  Piekrītu,ka svešiniekus neviena normāla sieviete uz māju neaicinās ar vai bez ciema kukuļa. Bet nez kāpēc šeit vīrieši uz to vien uzprasās. Meklē muļķes,varbūt kāda ar parakstās..Un kad atsaka,šiem ir lielā izbrīna,kā kapēc,jo uzskata ka viņiem jau atteikt nedrīkst. Bet ja iepazīts kavalieris pie manis atbrauktu bez ciema kukuļa,domāju ka nākamās reizes nebūtu,tāds žīdulēns man ar nav vajadzīgs. Jo arī sieviete pati gaidot kādu ciemiņu,nekad nesagaidīs ar tukšu galdu.Tātad domājusi,tērējusies. Parāk daudz saradušies šie sieviešu izmantotāji,lai gan pie tā ir vainīgas pašas sievietes,kas to pieļavušas.

Kurtslabs  mikeliene ,"Parāk daudz saradušies šie sieviešu izmantotāji,lai gan pie tā ir vainīgas pašas sievietes,kas to pieļavušas."
- kas te šodien par cepšanos?:) Pilnmēness turpinās? Tik daudz vispārinājumu un fantāziju...
Var vismaz pieminēt, ka tā ir Tava personīgā pieredze. Ka Tev vīrieši uzprasās, ka Tu atsaki un tad vīrieši ir "Lielā izbrīnā" un ka Tevi daudzi grib izmantot...:D
Visām jau te nav tik smaga tā pieredze...

skabarga60  Pirmais randiņš protams tā ir kafejnīca kur vīrietis ir vīrietis un izpērk sievietei kafiju.Sieviete protams ir audzināta un saprot, ka nav ieradies bankomāts no kura tik spiedīšu ko var. Tad kad pienāk tā reize kad tiek aicināts uz māju tad gan parasti ciemos ar tukšām rokām pirmajā reizē neiet. Dāvanas jau gan nav vajadzīgas katru ierašanās reizi. Cilvēkam ir dota tāda iespēja kā sarunāties un tad jau var sarunāt kādu vīnu atnesīs vīrietis jo es uztaisīšu atbilstošas pusdienas kas viņam garšo. Esam taču pieauguši cilvēki un ja kādam šķiet ka tas nav pieņemami tad jāiet tur kur priecāsies, ka vispār ieradies un būs savs vecis.

mikeliene  Kurtslabs-vispār jau runa te iet par ciema kukuļiem ;) Bet par to izmantošanu,nav tik mana pieredze,par to raksta,par to stāsta arī bez manis viss apkārt. Bet es arī nesaku,ka visi vīrieši tādi ir. Jo to pašu varētu teikt par sievietēm,kas meklē tikai sponsorus vieglai dzīvei.

SmalkaisStils  vienu ziediņu, bet nē! Viņš tā nedarot, jo tad es esot pērkama meitene....

Kāpēc Tu ar tādu muļķi tiecies ???

Kurtslabs  mikeliene, nu es jau vispār neko:), tik mazliet tos vīriešus aizstāvu! Kurš gan cits to darīs:D

Kaskaade  Kurtslabs, nu vispar tā nav tikai mikelienes smagā pieredze. Profila bildi no smukajām nomainīju uz parastu, jo to tatāru saradās tik daudz, žēlīgā debess, nekad nebiju domājusi, ka valstī tik daudz diedelnieku un bezkaunīgu suņu.

elfu_mazulis  Nu pirmais randiņš un mājās skan dīvaini, bet cik var spriest pēc autores papildinājumiem, stāsts nav pirmo randiņu, bet par pirmo tikšanos privātā teritorijā pēc daudzām publiskā.
Mans personīgais viedoklis, ka laksti jau nav ēdami un katra situācija individuāla. Kas bijis pirms tam un kā. Kā cilvēks ir ielūgt utt. Bet nu ir reizes, kad "luchshij moj podarochek eto ti".
Bet ja man pateiktu, ka vienu puķi žēl, jo tad es skaitīšos pērkama, tad man principa pēc duci vajadzētu )))

Orchia  Nu ducis nav tas labākais skaits dzīvai sievietei

Piparkuka  sanāk tā- tie, kas tā iedomājas ir haļavščiki un vienkārši tādi, kā pie Krišnām- zupas virtuvē. Kur par brīvu dod ēst un vesela rinda stāv.
Pat patversmē laikam ir kaut kas jāmaksā.
Vai tad tas ir Vīrieša līmenis?!
Piekrītu Kaskaadei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu