Kā rīkoties, ja mani terorizē viens slims un ļoti agresīvs kaimiņš?

Biju mainījusi dzīvesvietu. Iepriekšējās dzīvesvietās man bija mierīga līdzāspastāvēšana ar kaimiņiem, bet te, kur tagad dzīvoju, gadījās viens psihiski slims cilvēks, kurš nepārtraukti ķengājas, apsaukājas, pie kam, ķengājas kādā publiksā forumā.
Ne mēs pazīstami, ne es viņu uzrunāju, nekādi viņu neietekmēju, bet viņam nav kur izgāzt kaut kādu, pašam savu agresiju un pilnīgā negēgā un absolūtā bezsakarā viņš nemitīgi zākā mani, minot manu īsto vārdu un uzvārdu (jo biju aizsūtījusi viņam uz viņa e-pastu viņa paša murgus) un caur to viņš uzzināja manu vārdu un uzvārdu.
Vēl viņš izdarīja tādu lietu, kā piereģistrēja manu niku (man tur bija nereģistrēt niks), tātad, viņš tur piereģistrēja manu niku un sāka ar to rakstīt galējas muļķibas, tādējādi citiem liekot domāt, ka to visu rakstu es.
Ja tas būtu 1-2-3 reiz, nu gan jau es to pārdzīvotu, bet... diemžēl, pēc ilga laika, kad vispār nerakstīju, atvēru es to forumu un, konkrēti, biju šokā, jo viņš tur, pilnīgi citu cilvēku nikos, visus saskata mani un atkal ķengājas, pie kam, ķengā manu vārdu un uzvārdu.
Kā Jūs rītotos, ja pret Jums, pilnīgi ne no šā, ne no tā, viens prātā tērēts tips, sāktu šitā ķengāties publiksā forumā, pie kam, sistemātiski.
Sorry... :(

Tinte  Kā Tavs kaimiņš, kuru nekad iepriekš nebiji pat redzējusi, zin, kurā forumā esi?
Tu tai forumā ar savu foto ej? Kur smadzenes?

Nomaini niku.

p.s. mani kaimiņi par manis apmeklētiem forumiem pat nenojauš.

riebekle  Īsti kaut ko nesaprotu - ja jau nepazīstat viens otru, kā gan tu zināji viņa e-pastu? Viņš tipa tev e-pastu iedeva tāpat vien? Vai varbūt viņa e-pasts uz viņa ārdurvīm uzrakstīts bija? Un ja jau sākās viss ar to tavu e-pasta nosūtīšanu, tad jājautā - kāpēc tu pati viņam kaut kādus viņa paša (kādus? par ko?) murgus uz viņa e-pastu sūtīji? Putra kaut kāda, vārdu sakot, un nelīmējas tur nekas man kopā.
Kas attiecas uz visu pārējo, te jau teica - var sūdzēt atiecīgās vietnes adminiem, rakstīt iesniegumu policijā u.t.t.

ninell  citus saukt par slimiem nav labi,ja pašai ar galviņu ne viss ir kārtībā

skabarga60  Ziniet nenocietos un varu tikai teikt no savas pieredzes. Mani arī mācīja visi šeit ko es daru nepareizi un ko man vajadzētu darīt. Izmēģināju arī dažus ieteikumus, bet visi tie ieteikumi darbojas tikai uz normāliem cilvēkiem. Kas ar to nav saskāries pat iedomāties nevar kā uzvedas tādi cilvēki. Viņi izmanto katru niecīgāko iespēju kā atkal un atkal atgriezties un otram bojāt dzīvi. Tādas vienkāršas lietas kā bloķēšana ir prieks bērniem jo vietā pūķim izaug citas galvas un tu nezini vai tā būs sieviete gados vai pa visam jauna meitene vai varbūt vīrietis. Ja nevar savādāk tad sāk ar slēptiem jautājumiem kur neliek mieru. Varu teikt tikai vienu nedod dievs sastapties ar tādiem slimiem cilvēkiem jo gala rezultātā jau neviens netic jums un uztaisa tevi pašu par vainīgo. Tie cilvēki nebaidās un ir zemiski bezkaunīgi.Lai jums nekad nav jāsastopas ar tādiem kuri pabojā krietni jūsu dzīvi.

Orchia  Nu ja policija un oho PA nelīdz, pacienā viņu ar zilo puķīšu tēju

Tinte  Varētu sīkāk par "piereģistrēja manu niku"? Kā tas tehniski iespējams? Tavs niks jau ir reğistrēts, ja esi tai forumā. Divus vienādus nereğistrē. Un kur Tu ņēmi viņa e-pastu? Tas forumā pie profila norādīts, vai kā?

Drole  "es viņai pateicu, ka nav jēgas dzēs ārā pēc tam, kad zaimu zaimus jau esmu izlasījusi, lai stāv pierādījumam"
"pilnīgā negēgā un absolūtā bezsakarā viņš nemitīgi zākā mani, minot manu īsto vārdu un uzvārdu (jo biju aizsūtījusi viņam uz viņa e-pastu viņa paša murgus) un caur to viņš uzzināja manu vārdu un uzvārdu" (C)

kas tas par forumu, kur teeminjas autore ar savu kaiminju tik veetraini njemas? Vai tik nebuus www.sadomazohisti.lv?

Tessa  30 komentari un es ta arii nesanemu atbildi par epastu notikumu gaitu. Izskatas, ka autorei ar vetrasputni galva. Vai strausi. Nabaga moderatori.

uzplanaledus  Es vispār neredzu savus kaimiņus. Visi klusi staigā savās gaitās un reta reize ir, kad satiekamies trepēs.
Šāds scenārijs ir nereāls.

Orchia  Oou, nu jau izskatās, ka mums pienākums iedziļināties un atrisināt autores problēmas. Alexa, tu šovakar ar kadām vielām atzīmē valsts svētkus?

saulite34  Par psihu sāku saukt tikai pēc tam, kad viņš piereģistrēja manu niku, ar kuru rakstīja galējas muļķības. Tā foruma moderatore sākumā dzēsa tos šausmu textus laukā... pastājās dzēšt ārā, tad, kad es viņai pateicu, ka nav jēgas dzēs ārā pēc tam, kad zaimu zaimus jau esmu izlasījusi, lai stāv pierādījumam, jo texti bija tik aizskaroši, ka prasījās policijas iejaukšanās.[c]

Vai tad tajā forumā nav tādas iespējas tam cilvēkam vispār liegt iespēju kaut ko rakstīt,policija jau galvu viņam tāpat neizārstēs.

vilx  Apsaimniekotāji taisa šādus forumus mājām, vari reģistrēties ,vari nereģistrēties, bet niks tiek rezervēts katram kopīpašniekam.

Te nu viss, ņeatmažešsja, esi trakā, kašķīgā kaimiņiene. Sūdīga situācija, galvenais, jau, gluži kā ar to itkā nozagto sudraba karotīti - pēc nedēļas atrodi aiz gultas, a rūgtumiņš vienalga paliek.

VECA_PIEPE  "Iet runa par apzinātu, ļaunprātīgu šantāžu no viena traka kaimiņa puses, kurues nekādā veidā neaiztiku." (c)

Kur problēma? Skaidri zini to, ka Tevi virtuāli šantažē reāli Tev zināma, konkrēta persona,... bet Tev nav ne jausmas, kur atrodas policija?

vilx  Vispār jau problēma ir, un risinājuma tur nav. Esmu saskāries ar kaut ko līdzīgu. Moderatoriem po, viņi gatavi dot policijai visus nepieciešamos datus ja policija prasīs, bet lai policija prasītu vari rakstīt iesniegumu pats. Bet - nozieguma sastāva nav, krimināllikums pārkāpts nav, niks nav reģistrēts kā prečuzīme kuru nedrīkst lietot cits, pēc personu aizsardzības likuma ja nav kopā ar vārdu uzvārdu minēts arī darbavieta, amats, vai dzimšanas dati tad pārkāpts nav, bet tavas darbības var tikt uzskatītas par šī te, nika zadzēja, apmelošanu un tas jau ir kriminālpārkāpums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu