Kā rīkoties, ja mani terorizē viens slims un ļoti agresīvs kaimiņš?

Biju mainījusi dzīvesvietu. Iepriekšējās dzīvesvietās man bija mierīga līdzāspastāvēšana ar kaimiņiem, bet te, kur tagad dzīvoju, gadījās viens psihiski slims cilvēks, kurš nepārtraukti ķengājas, apsaukājas, pie kam, ķengājas kādā publiksā forumā.
Ne mēs pazīstami, ne es viņu uzrunāju, nekādi viņu neietekmēju, bet viņam nav kur izgāzt kaut kādu, pašam savu agresiju un pilnīgā negēgā un absolūtā bezsakarā viņš nemitīgi zākā mani, minot manu īsto vārdu un uzvārdu (jo biju aizsūtījusi viņam uz viņa e-pastu viņa paša murgus) un caur to viņš uzzināja manu vārdu un uzvārdu.
Vēl viņš izdarīja tādu lietu, kā piereģistrēja manu niku (man tur bija nereģistrēt niks), tātad, viņš tur piereģistrēja manu niku un sāka ar to rakstīt galējas muļķibas, tādējādi citiem liekot domāt, ka to visu rakstu es.
Ja tas būtu 1-2-3 reiz, nu gan jau es to pārdzīvotu, bet... diemžēl, pēc ilga laika, kad vispār nerakstīju, atvēru es to forumu un, konkrēti, biju šokā, jo viņš tur, pilnīgi citu cilvēku nikos, visus saskata mani un atkal ķengājas, pie kam, ķengā manu vārdu un uzvārdu.
Kā Jūs rītotos, ja pret Jums, pilnīgi ne no šā, ne no tā, viens prātā tērēts tips, sāktu šitā ķengāties publiksā forumā, pie kam, sistemātiski.
Sorry... :(

VECA_PIEPE  Alexa, Tev nav "bijis laika iedziļināties likumdošanā" (c), bet tam, lai noskaidrotu, ka
"likumdošanā, saistītā ar virtuālo vidi, diemžēl, aizvien ir lieli robi" (c), Tu laiku esi atradusi?
:D

Ta beidz fleitēt!
Es domā, ka patiesība ir tāda: gan Tu, gan arī tas kaimiņš- abpusēji virtuāli ķengājaties, viens otru par slimiem apsaukādami "Tajā forumā" (c),... patiesi vienīgo taisnību- ta, kurš no jums abiem ir slimāks, tā arī nenoskaidrojuši i šodien.
Un skaidrs ir arī tas, ka šo diskusi Tu esi uzsaukusi tikai viena iemesla pēc:
cerībā uz to, ka tas Tavs slimais kaimiņš arī Ohujiņā ielogojoties, to izlasīs un Tu viņam tā būsi ieriebusi,... kā arī būsi par to publiski PA izpļerkšķējusies gara laika pēc, aiz neko darīt.
Ja ne tā, tad šāda tipa diskusi Tu nebūtu PA uzsaukusi un, ja no tiesas Tu justos virtuāli kaimiņa
(*reāli zināmas personas*) aizskarta, tad sen jau būtu griezusies pēc palīdzības tieslietu kantorī.
Ja kas,...nu neņem ļaunā, mīļā. Tā viš i!

Orchia  Vai tik šī nebija arī topika par noplēstajām drēbem autore

juventa  ...smiekli un asaras...šeit abi ir vainīgi, jo negāciju gadījumā visu var iekopēt un uz policiju aiznest, ( ja būs iesniegms, policijai ar to ir jānodarbojas), to kas to dara ātri atrod...šeit pasakas, laikam aiz neko darīt...)))
It sevišķi ja zin kas to dara...mazohisms...

skabarga60  Es atkal un tikai par savu pieredzi. Biju es arī policijā un man godīgi paskaidroja ko es vienīgi varot darīt. Ar to neviens nekrāmēšoties jo pietiekot nopietnāku lietu, kamēr nekas nav man fiziski nodarīts tikmēr neko nedarīs. Es varot nedzēst ārā vēstules un krāt kā arī īsziņas ja nu kādreiz sanākot kas nopietnāks tad noderēs kā pierādījumi. Es sievieti brīdināju ja neliksies mierā iešu uz policiju, bet viņa tikai pasmējās par mani. Nevajagot ezi baidīt ar pliku pakaļu. Tad nu tagad gaidu kad viņai apniks vai atradīs citu vainīgo savai neveiksmei.

juventa  ...visdrīzāk cilvēks pats ar to nodarbojas, un tagad zondē, atkodīs viņu vai nē...ir redzētas un sastaptas tādas virtuālā vidē...

Pilskungs  "piereģistrēja manu niku (man tur bija nereģistrēt niks), tātad, viņš tur piereģistrēja manu niku un sāka ar to rakstīt" ...
Kā to saprast ? Kas ir nereģistrēts niks ?
Vispār - tukša muldēšana. Autores profils jādzeš.

Orchia  Nu nereģistrēts niks varētu būt Zobu_feja vai taureniite1941

siikaa16  Tu jau pirmā sāki. Kādēļ kaut kas bija jāsūta? Es tik dažus kaimiņus pazīstu. Ja pamanītu kādā forumā, klusētu. Izliktos nepazīstu.
Ja policijā pareizi noformēs iesniegumu (goda un cieņas aizskaršana, privātās dzīves traucēšana, personas datu publicēšana utt.), tad ar viņu vismaz veiks pārrunas.

Geisha  1. Tava kļūda, ka aizsūtīji viņam ziņojumu no sava E- pasta, kur ir Tavs vārds un uzvārds. Drošības pēc uztaisi e- pastu bez personas datiem. Piemēram zarka.nagla@inbox.lv
Ar garīgi slimajiem cīnīties ir ļoti grūti. Es teiktu pat neiespējami. Pamēģini vērsties policijā iesnieguma norādot psiholoģiska šantāža.
Man autorei ir šāds jautājums. Ja Tu raksti kaut kur zem nika tad gandrīz visur ir jāapstiprina ar paroli. Kā viņš zina Tavas paroles? Varbūt viņš raksta no tava telefona vai tava datora kurā jau ir iestādīts atcerēties paroli? Ja viņam ir piekļuve tavam telefonam vai datoram tad jūs dzīvojat vai strādājat kopā. Kaimiņu Koļa taču nevar tikt manā telefonā kurš ir manā somiņā. Loģiski?

straume22  Bija TĀDS gadījums iz manas dzīves. Pieredze: "Dzērājs izgulēsies un aties, muļķis -NEKAD!" Ar neadekvātiem, garīgi smagi slimiem cilvēkiem, bīstamiem sabiedrībai - TIKAI - i-g-n-o-r-ē-t.
Pierakstīs visu TEV, no kā pats(pati) cieš. Visus Pasaules pārkāpumus, savu netīro veļu - tiešā un pārnestā nozīmē.
Veselības daļēji zaudējumi. Bet, uz sms un citādi zākāšanos neatbildēju. Bija grūti. Mainīju mob. numurus. Viss sagatavots, apstiprināts u.citādi krimināllietas uzsākšanai. Ir video un audio pierādījumi un citi drukātie un filmētie ieraksti un materiāli. Bet.
Žēl laika, veselības un tiesas priekšizmaksas. Ir citi dzīves prieki. Un DZĪVEI atlicis laika tik maz...:)
Nogaidi -pāries.

eloiza  Man uz mirkli arī viens bij tjip uzēdies un dažādi neadekvāti iznesās, bet izrādās - uzlicis aci :)))
Vakarvakarā, upsī... Pārnāku no darba un brīnos-virtuvē stāv trauciņš ar plovu. Pie savējiem meklēju vainīgo un mēğinu noskaidrot, no kurienes tāds uzradies. Izrādăs....kaimiņš uznesis.

Tinte  eloiza, cerams, Tu to plovu izmeti, nevis apēdi? Ja apēdi, gatavojies problēmām.

Orchia  Būs porču plovā ielicis?

eloiza  Lai arī izskatījās apetītelīgs, neēdu gan.

Alda  Ja viņš to visu bez iemesla, sūdzies policijā. Ja iemesls ir, 7reiz nomēri, pirms griezt, jo ies karsti un ilgi.((

av2  Iemiileejies Tevi, a?

andris170970  Piekrīti visam ko tā raksta un no savas puses vēl tā pamatīgāk piekrāso klāt,ar uzviju,tā teikt piefantazē pasaciņas pati par sevi!Tu tikai pati zināsi ka tas nav taisnība.Citādi ar tādiem galā tikt nevar.Vismaz pašai būs par ko pasmieties!Uguni var efektīvi nodzēst ar to pašu uguni,vismaz par sevis apmelošanu tevi neviens netiesās,kurš sapratīs-tas arī pasmiesies.tādā veidā tu apmelošanu kontrolēsi pati,ar ko noliksi kaimiņu uz lāpstiņām,lai cik slims viņš nebūtu,ja vinš tiešām ir slims vai arī tādējādi cenšas pievērst sev uzmanību.

Mirage  Jocīgi, ka vecākiem cilvēkiem ir jāmāca elementāras lietas, kuras viņas pašas noteikti savā laikā bērniem mācīja (cerams!) - NERUNĀTies ar svešiniekiem, NEATKLĀT svešiniekiem jebkāda veida personu identificējošus datus... Īpaši jau virtuālajā vidē (!). Un kaimiņi arī tādi paši svešinieki vien ir.

Autore, ir tāds teiciens latviešiem - jo mazāk tūdu aiztiksi, jo mazāk tas smirdēs!
- attiecīgi, lem pati, gribas vēl tālāk tajā dvakoņā atrasties (kustināt to visu, aiztikt, ņemties), vai nē.

Liec aiz auss gūto mācību un dzīvo tālāk gudrāk!
- kaimiņu satiekot sveicini tikpat sirsnīgi kā visus pārējos (bet ne vairāk!), ar laiku viņš atradīs citu, kam enerģiju nosmelt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu