Vai jums arī šķiet, ka sievietei uzmanība ir jāizrāda katru dienu?!

Kad nedzīvojat kopā (jo tad uzmanība rītos un vakaros ir pašsaprotama), vai būtu jāizrāda uzmanība savai sievietei katru dienu?!

62valdis  Nu! nu! Chris. Cik jums pašam gadu?
Ir Sievietes (Mnnnn... kādas!) un ir Vīrieši arī pēc 55+ (kad banka tevi jau ieskaita senjoros). Un kad tādi divi satiekas, mirdzošām acīm... Nu lai Dievs...

Vilx:
Jūsu aprakstītais neattiecas uz pilnvērtīgām ģimeniskām, seksuālām un pat ne draudzīgām attiecībām. Tādas attiecības sauc par izirušām. Bet, ja no šādām domām nespējat atbrīvoties, veidojot jaunas attiecības, tad tā jau ir psiholoģiska trauma, un, ja gribat vēl mīlēt "ar pilnu krūti", tad no tādām domām JĀATBRĪVOJAS.

Piparkuka:
Jums šāda attieksme ir pašsaprotami OBLIGĀTA. Otrs cilvēks to neizjūt kā OBLIGĀTU, bet tas vēl nenozīmē, ka jūs viņam esat vienaldzīga vai nevajadzīga. Viens gan ir skaidrs - tas cilvēks nav tāds, kādu jūs vēlētos. Cēloņi tādai attieksmei var būt 1000+1, ieskaitot arī iespējamās pagātnes problēmas. Un arī jūsu ABSOLŪTAJAI prasībai/vēlmei, varbūt, ir kāda saistība ar jūsu pagātni?
Tas ir ļoti individuāli. Ir pāri, kuriem šāda attieksme neko nenozīmē, un ir pāri, kuriem tas ir obligāti nepieciešms.
Bet, jekurā gadījumā, patiesas rūpes un savstarpēja uzmanības izrādīšana ir patīkama ABĀM pusēm. Ar to taču viss sākas!

Keel  Nez kā saprast to, ka uzmanība no rīta un vakaros ir pašsaprotama? :D

Orchia  Ja divi cilvēki viens otram pa īstam patīk, ir reāli viens otrā ieinteresēti, tad tā sazvanīšanās, apjautāšanās, savu gaitu un notikumu apspriešana ir pašsaprotama, harmoniska un iederīga.kāds sakars ar luncināšanos un bučiņām? Tuvības pakāpe raksturo attiecību esamību vai neesamību.

_Krasula_  Vēlams, lai uzmanības izrādīšana nenotiktu tikai tad, kad ir pamodušās alkas pēc fiziskas tuvības.
Dzīvojot kopā, jautājumi: "Kas būs brokastīs?", "Ko mēs šodien ēdīsim vakariņās?"´, nav uzskatāmi par uzmanības izrādīšanu.

vaitiesam  Tagad arī sievietes iepazīšanās saitos, sava profila raksta, ka vēlas “brīvo telpu” viņas vairs nav piesietas virtuvei, velas mazgāšanai āliņģi, majas kopšanai, un brīvo laiku izmanto izklaidēm.
Tas latvietēm laikam vēl no senču laikiem gēnos palicis, un ko dažādi aivari mēģina viņam uzbāzt, sedet blisinaties vīrieša acis, slaukot raupjas roķeles priekšautiņa, gaidot kādu mīlu komplimentu par izvārīto zupu.

Zinta  vaitiesam - nevajag jaukt 2 lietas- brīvā telpa un uzmanības pievēršana- tās pilnīgi atšķirīgas lietas.

Tessa  man liekas, puse uz pusi te runa dažadas valodas. par kkadu luncinašanu vai pasauli, kas griežas ap kadu.
uzmaniiba no abam pusem ir kkas cits.
par klusumu pec boršas gan var ar miiklas rulli norauties.

neko  Zinta: vēl nevajag jaukt vīriešu un sieviešu vēlmes:) Ja sieviete grib rūpes, atbalstu utt - tas ir tikai normāli, bet nevajag vīrietim "atdarīt ar to pašu". Ja vīrietis Tevi uzaicina uz restorānu un protam visu apmaksā - tas galīgi nenozīmē, ka nākamajā reizē tas jādara tev. Uz citām dzīves sfērām attiecas tieši tas pat. Un tas galīgi nenozīmē, ka vīrietis ar sievieti nevar patīkami pavadīt vakaru restorānā. Vienkārši katram sava loma un vajadzības.

Stāsta morāle: nekad nedod otram to ko vēlies tu, bet dod to, ko vēlas viņš, un tu saņemsi to ko vēlies tu:)

Geisha  Ja tevi otra puse paranoiski vajā tad jau ir traki. Arī pilnīgs ignors nav labi. Visam ir jābūt normas robežās. Var jau uzmanību pievērst no rīta gulošajam iegāžot gultā sapini auksta ūdens. Pievērsa uzmanību? Jā, pamodās un ieraudzīja. Uzmanības izrādīšana ir delekāta lieta, bet sieviete vēlas būt vīrieša uzmanības centrā. Jums vīriešiem arī ir patīkami ienākt mājā kur jūs sagaida smaidīga sieviete un uzklāts vakariņu galds?
Mans bērnības draugs savā laikā nenāca mājās, dzestijās, šļūca pa kreisi un labi, jo viņš mājās nejutās vajadzīgs. Vienkārši nejutās savās mājās vajadzīgs. Tagad dzīvojot jaunajā ģimenē no mājas viņu izraut nevar. Viss -ne dzer, ne pīpē, ne vazājas. Basta. Ideāls vīrs un ideāls tēvs savām meitām.
Mēs esam vajadzīgi viens otram. Uzmanība nepieciešama kā sievietēm tā arī vīriešiem.

vaitiesam  Tas nav nekādas atšķirīgas lietas ko murgojat. Ja es atvelkos majas, bet tants sēž pie kompja un skatās pornjuku, bet es šaj cenšos pievērst uzmanību, tad viņas brīva telpā ir sagrauta, vsjo tantam jaiet vārīt borščs.☝

vilx  62valdis 12:56

Nedomāju, ka kāds nesaprata, ka tas nav ideālu attiecību apraksts. Arī ideālu uzmanības pierādīšanu apraksta gan Geiša, gan krassula, orčija, riebekle, utt., utjp. Un nez vai diskusijas mērķis būtu uzburt ideālo ainu, tāpat neviens neiedos recepti, kā ilgstoša komandējuma laikā no Austrālijas saprast, kurā brīdī un cik bieži tai mīļotajai padod pareiza formāta uzmanības apliecinājumu.

Ideālu attiecību deklarēšana arī ir zināma paranoja. Un prasīt to no otra ,kad jau uzkrāta negatīva pieredze asociējas ar zāģēšanu.

Un, starp citu, kad iedzeru kopā ar draugiem, tad tos, kam nav tieksmes šļūkt pa kreisi, sievas netraucē, bet tos, kam ir, bombardē ar zvaniem. Tāka nav dūmu bez uguns.

elfu_mazulis  Uzmanību vajag, tad, kad vajag uzmanību.
Galvenais, lai abām pusēm sapas tas veids, ko otrs uztver kā uzmanību. Ja viens gaida siltu vannu un vakariņas pēc smagas darba dienas, a otrs tā vietā nopērk 100 rozes par īrei paredzēto naudu, var sanāk pārpratums. Vienam šķiet, ka uzmanība ir ieliktas līdz pašgatavotas pusdienas, kas pusdienās atgādinās par gatavotāju, a otram 15sms un 4 zvani.
Uzmanības izrādīšanas un saņemšanas žesti jau katram savi. Galvenais, lai nedarbojas tukšgaitā.

Aurora  Nedzīvo kopā, bet attiecībās sastāv? Manuprāt, tad viņam jābūt oho-go, lai es uz ko tādu parakstītos. Vai nu jaunam & skaistam, vai ļimonāram (var nebūt jauns& skaists). Ohujietim parastajam vai nu jāpiedāvā godīgi noteikumi vai jāatpišās.((

Aurora  Izmantojot izdevību pateicos visiem "uzmanības izrādītājiem", ka viņi beidzot sākuši nojaust, ka ohuja vēstules nelasu D:). Kā tas izdarāms, skaidroju pirms dažām dienām-ja nu vēl kādam/kādai aktuāli atkratīties no precētiem pusmūža pašapliecināties kāriem emocionāliem vampīreļiem.

elfu_mazulis  Un atsevišķi dzīvojot ar var būt n veidu attiecības, ja viens laimīgi dzīvo "laulībā, nedzīvojot zem viena jumta" un otram tikmēr ir "seks bez saistībām", var sanākt diezgan bēdīgs rezultāts.

Tessa  :DD kapec onkuli doma, ka tantas jau bus majas, kad vinji atgrieziisies no darba un vinjam nebus, ko dariit, tapec tas skatiisies filmas bez laimiigam beigam?
ja tants ir majas, boršs apriori jau ir izvariits.
ja borša nav, tants ar nav majas, jo darba diena tantam ir garaka un onkulim pašam jasagada boršs abiem. vienkarša patiesiiba.
citadi fleite te par briivam telpam un porno :)

62valdis  vilx:
Daļēja atbilde ir tevis paša uzrakstītajā! Ir jāatšķir vēlmes no prasībām. Un vēlmes (formā ´es vēlētos´) var otram izteikt ļoti dažādi (vēlama sarunāšanās prasme). Tālākais ir atkarīgs - kā viens reaģē uz otra izteiktajām vēlmēm. Ja izteiktās vēlmes otram nav saprotamas, nav svarīgas vai nav izpildāmas - jāieslēdz piekāpšanās. Ja/kad piekāpšanās nav iespējama - rodas konflikts. Prasība jau uzreiz nozīmē, ka no prasītāja puses piekāpšanās nav iespējama. Ja otra puse arī nav gatava/spējīga piekāpties - rodas konflikts. Tad nu attiecību uzturēšanas māksla arī ir spēja abiem partneriem savstarpēji balansēt start vēlmēm un piekāpšanos. Šeit nekā ideāla nav - tie ir vieni vienīgi kompromisi. Tiem, kuriem ir "elastīga loģika" - veicas labāk. Tiem, kuriem "cietā loģika" - sliktāk. Ja abiem ir tikai "cietā loģika" - pavisam slikti.

>"...tos, kam nav tieksmes šļūkt pa kreisi, sievas netraucē, bet tos, kam ir, bombardē ar zvaniem."
Ļoti vienkārši! Starp pirmajiem pāriem vēl eksistē savstarpēja uzticēšanās (un arī balanss starp vēlmēm un piekāpšanos), starp otrajiem - uzticēšanās ir zudusi (tiek izvirzītas prasības).

Cilvēku savstarpējām attiecībām ir gana daudz līdzības ar biznesa attiecībām - balanss starp vēlmēm un piekāpšanos. Un risinājums arī tāds pats - māka/griba runāt un uzklausīt.

vilx  62valdis - tā tas nestrādā, jo dzīve tomēr ir daudz lielāka, emociju gamma plašāka, un arī sievietes daudz mīļākas un jūtīgākas.

Kaskaade  Izskatās, ka vilx visai maz ko zin par sievietem. Valda rakstitais 100punkti ir par ilgtermiņu, nevis plānajiem galdiņiem un sintētisko medu

AivarsN  Ja nepieciešams brīvais laiks un telpa vienam no otra,tas nozīmē,ka viņus vieno tikai kāds aprēķins uz savstarpēji izdevīgiem noteikumiem. Piemēram,no vienas puses sekss,no otras par to tiek maksāts naudā. Vai vienkārši ir kopīga hipotēka,māja,kuru nevar sadalīt utt. Ja abiem ir vienoti mērķi,nodarbošanās un vēl kaut cik mīlestība,tad katrs atšķirtības mirklis jau liks domāt un ilgoties pēc tā otra. Un nav te nekādas nozīmes vecumam. Varbūt dažiem ir jāsasniedz tas 50+ vecums,lai iemācītos un sagatavotos īstām attiecībām un mīlestībai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu