Vai jums arī šķiet, ka sievietei uzmanība ir jāizrāda katru dienu?!

Kad nedzīvojat kopā (jo tad uzmanība rītos un vakaros ir pašsaprotama), vai būtu jāizrāda uzmanība savai sievietei katru dienu?!

vilx  Kaskāde - tu man arī patīc. Nopietni.

Eneile  Aivar, 19.54. Pilnīgas aplamības. Es pēc dabas esmu diezgan liela vienpate. Man ir nepieciešams laiks vienatnē, lai es kaut vai ar vismīļāko cilvēku varētu būt jauka, mīļa, priecīga. Un, ja es pametīšu visas savas intereses, to, kas veido manu personību, es izšķīdīšu otrā cilvēkā un kļūšu viņam neinteresanta.

AivarsN  Jo vairāk katram savu atšķirīgu interešu,jo īsāku laiku spēs kopā nodzīvot. Jo vairāk vienojoša,jo ilgāk un laimīgāk. Un jā,mīlošu cilvēku dvēseles ar laiku saplūst kopā,veidojot vienu veselumu. No tā arī tas apzīmējums,divas pusītes.

Ziemeljblazma  Nedalīsim nevienu cilvēku ne sieviešos, ne vīriešos. Ikvienam ir nepieciešamība pēc uzmanības. Vai ik dienu, vai ik pusdienu.. a kaut stundu, ja ir ko teikt un tas nekrīt nervā. :)))

av2  Jaa. Bet katram sava ....pieredze.

Epifanija  Divus cilvēkus vieno mīlestība ne tur kopīgas intereses, ne aprēķins un nevar viņi viens bez otra uzmanības ne dienu pavadīt, tas pat notiek vairākas reizes dienā, ja tomēr sanāk, ka apstākļi tā sakrīt, tad tiek informēts kas un kā un nav ko sievietēm uztraukties, ka kāds var pazust vai kāda cita ko pārtvēra, vīrietim vajag savu laiku, viņiem tas ir raksturīgi un tad atkal viss ir savās sliedēs, ja protams nav jau uztaisīta histērija

krauklis  Liecieties mierā ar savu uzmanības izrādīšanu...jūs ,acīmredzot ,aizmirstat to ,ka šodien sievietei ir tādas
pašas tiesības kā vīrietim//tātad--no tā izriet ,ka sievietei ir tādas pašas tiesības dabūt pa purnu kā sievietei.Un tas ir tikai taisnīgi.
Un sievietes nav visuma centrs--bieži vien tās ir tikai iespraušanas objekts.

Kurtslabs  Ja sieviete patīk, tad viņai tiek izrādīta uzmanība katru brīvu brīdi. Ja viņa ir vienaldzīga vai apnikusi, jeb attiecības ar viņu vispār ir kā pārpratums, tad laikam ir jāpiedomā kad un kā izrādīt uzmanību. Ja uzmanību izrāda "Pieklājības pēc", tad arī izpausmes un biežums atbildīs katra izpratnei par pieklājību...

AivarsN  Ja nav citu kopīgu interešu,kā tikai sekss,tad tā pilnīgi noteikti nav mīlestība,bet tikai vairošanās instikti, iespējams pat zemāki,kā dažām dzīvnieku sugām.

Kaskaade  Kurtslabs teiktais apstiprina- nav uzmanības, nav attiecību

Kurtslabs  nu vispār jau es uzmanību izrādu arī kolēģēm. Ļoti ceru, ka viņas saprot - tas tikai pieklājības pēc

SaulLi  Diezi vai tās ir attiecības, ja figurē vien kā virtuālas. Līdz ar to tur nav ko uzturēt, jo visticamāk ka tikai viens tās uzskata par attiecībām.

raina1970  Dzīvē notiek visvisādi- arī tādas attiecības , kad ilgāku vai īsaku laiku, vai principiāli, vai piespiedu kārtā-- pāris var nebūt zem viena jumta.. Un -man nešķiet, es zinu-- uzmanība ir vajadzīga, un ari to- ka ja- viens otram ir interesanti un cilvēkus vieno gan jūtas, gan kopīgas intereses( tas nenozīmē ka katram no viņiem nav savējo-atsevišķo-- un nevajag uzreiz te iepīt sex-krekss-pekss ar vel ntiem cilvekiem)-tad nav nekādu problēmu- uzrakstīt , piezvanīt, parunāties, aprunāties, --jo ir par ko..Jā- katru dienu, un cik reizes dienā tā saruna būtu, vai sms, vai zvans.. tas jau katram pārim pa savam.. Bet tikko- bez kopābūšanas, pazūd arī ši- sarunu un uzmanības saikne- skaiti -attiecības tutū---pat ja dzīvo zem viena jumta, ...Ar uzticēšanos/neuzticēšanos tam visai maza saistība-ja nu kas..

Aurora  saki to ar Rafaelo, nevis copy-paste

Virinss  savai sievietei uzmaniba jaizrada katru milju briidi, citaadi vinja aatri kljuus par kaiminja uzmanibas centru :))

AivarsN  Aurora,atvaino,bet spriežot pēc ciešanu pilnā skatiena,neticās,ka varētu līdzēt pat Sheba.

Discreta  Es domaju, ka tas ir abpuseji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu