Līdz kam cilvēku var novest?

Vakar sanāca braukt uz Rīgu darba darīšanās un es pats biju aculiecinieks tam kā kāds padzīvojis kungs pašā centrā stāvēja uz kādas viesnīcas 6.stāva palodzes ar domu taisīt pašnāvību vai varbūt vnk pievērst sabiedrības uzmanību.Apakšā bija daudz dīkdieņu kas gaidīja kas tad nu būs-filmēja uz saviem mobīlajiem- kā tādā cirka izrādē.Degpunktā vēl kāda jauniete sniedza īsu interviju ka nu nav gribējusi lai nolec,bet nu tomēr tas varētu būt interesanti ja nolektu.Kungu tomēr esot izdevies atrunāt no izšķirošā soļa un viss beidzās labi.BET..vot es domāju kas var cilvēku provocēt uz tādu izmisīgu soli un VĒL-kas darās cilvēku galvās ka uz to visu var skatīties kā uz cirka izrādi un filmēt.Vai ja tur būtu uz jumta piem.Tēvs,vīrs,brālis-arī būtu interesanti?

Orchia  Kajau tajau, kvartālu tālāk uz latvijas banku, lai laimīgajiem garāmgājējiem kāds prieciņš vismaz tiek

ketija64  Tāds ir nežēlīgais kapitālisms,ar bezdarbu ,nabadzību un citām sekām.

Felde  nelasisu citus komentus,lai nesaktu paarlieku analizet.... Mans viedoklis-slimi cilveki (ar nestabilu psihi,iemesli dazadi! ) Otra kategorija-vardarbigi varmaakas,kas terorizee savus tuviniekus... -taa isti passi nenonak lidz passnavibai.
Par tiem skatitajiem-neskaties,ej garaam-Vienaldziigs!!! Skaties-zinnkarigs!
Bum,apreggellis! :)

vaitiesam  Baisi, tiešām baisi, bet vēl baisaks tas gadījums, kur sieviete kopā ar saviem bērniem pašnāvību darīja.

una32  19.10 Manā klasē, skolā, kaimiņos vairāki pazīstami pusaudži un arī cilvēki gados PSRS laikā izdarīja, vai mēģināja izdarīt, pašnāvību. Mums tikai nav zināmi šie gadījumi, jo par to avīzes klusēja, iespējams, ka vairāk nekā tagad.

fargo  sievai krustdēls pakārās šķūnī. 9 gadi. problēmas ar klasesbiedriem. visiem šoks. bet zēns no dziļiem vientuļniekiem, ar viņiem ko zināsi, ja viņi nerunā gandrīz ne ar vienu?
ir cilvēki, kas ir sevī noslēgt tik tālu, ka apkārtējie nezina gandrīz neko par to, kas ar viņiem iekšā notiek.
un citādi arī, ja cilvēks kauc pēc morālās palīdzības, bet apkārtējie ne tikai nedzird, bet vēl izsmej, nonievā.

Orchia  Visvairāk pārdzīvoju par bērniem, pusaudžiem un jauniešiem, par viņu vientuļajām un nesaprastajām dvēselītēm. Ikreiz pārdzīvoju kā par personīgu zaudējumu

ketija64  unai32 protams bija gadījumi, bet lielākoties mīlestības problēmu dēļ!!

merlina200  keitija64, neviens gadījums nebija mīlestības dēļ!
Problēmas ar vecākiem, patēvu, jo nebija kur dzīvot, bet patēvs izdzina no mājas. Patēvs apmeloja policijā padēlu, bet māte ignorēja...u.t.t.
Meita nepievērsa mātei uzmanību. Bērna tēvs pameta.....

Epifanija  Debīliķus safilmēt TV augstākā pilotāža, ne normālu uz jumta, ne uz zemes intervēt... vairs nekā Latvijā nav!

AivarsN  Latvija pašnāvību skaita ziņā ieņem vienu no pirmajām vietām Eiropā. Tāpat kā ar aizbraucējiem. Bet vairums jau netic,ka pret mūsu tautu mērķtiecīgi tiek veikts genocīds, lai atbrīvotu teritoriju. Sabiedrība sašķelta,neizglītota,izskausta līdzjūtība un citas cilvēciskās īpašības. Kad reiz cilvēki to sapratīs,ka tikai visi kopā var uzlabot situāciju šajā bēdu ielejā? Konkurence nav tas labākais virzītāja spēks, lai kā parazīti cenšas to iestāstīt. Tikai darbošanās kopējā mērķa vārdā ir vienīgais pareizais ceļš uz attīstību. Tad neviens nejutīsies lieks un nenāks ne prātā aiziet no dzīves.

ketija64  Jā ar pašnāvībām un onkoloģiskām saslimšanām esam 1.vietā.
Tomēr jādomā ka mūžīgi tā nebūs. Lai gaiša svecītes liesma Adventes vainagā.

Epifanija  ...vārdu sakot, cilvēku var novest līdz vienaldzībai - nekādu emociju, viss vienalga!

Drole  >12:14 nemelo, ketij. Iedzer baldriaanu.


https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/tps00202/default/table?lang=en

https://tinyurl.com/uc43nfv

Keel  Vilks- tev jau saprāta sevišķi daudz nav, ne pirmā reize, kad tas novērojams. Padalies ar stāstu, cik pareizs esi pats, cik izcili taisnīgi dzīvo un tad smirdi ko par Jēkaba ielu.
Dīvāna varonelis..

AivarsN  Vismaz mēs tagad zinām,kurš mums te ir no Jēkaba ielas,ja tik dedzīgi aizstāv savējos.😆

Keel  Aivariņ, vari nesmirdēt. Jēkaba ielā sēž mūsu visu pašu ievēlētie deputāti. Ir jābūt apdalītam, lai domātu, ka viss valstī ir no tiem 100 atkarīgs.
Tas viens.
Tev cik reižu ir jautāts- klāj vaļā kārtis, stāsti savus varenos ´´labos zēnus´´ , piesauc vārdos, pastāsti, kā jādara , lai sakārtotu to, kas pēc tavām domiņām nav pareizi.

Ja par mani, es esmu ražotājs. No samērā lielas LV nozares, kura sniedz gana palielu ienesumu budžetā. Es darbojos LTRK, mums ir sava asociācija, kura pārstāv ražotāju intereses. Un strādā sadarbībā ar valdību, lai attīstītu mūsu valsti tā, kā to vēlas tie, kuri šeit dzīvo un ir aktīvi.

Mēs gan necīnāmies interneta portālos, kaisot savas jēlās basņas , kā to dari tu un tev līdzīgie krisi, epifānijas, vilki, jāņiqwerty un vēl jau kuriem tas te ļoti mīļa nodarbe. Jo tā NEKO panākt nevar. Tikai pašam sev radīt sajūtu, ka baisi darbojies kaut ko tur. Nu un jāt citiem prātu, visur gāžot savas samazgas.

Keel  Vilciņ, nu, vairāk nevari? :D Kādus vēl vārdus zini?
Nopērc lielāku klaviatūru, lai labāk cīnīties vari :)

rokons  Varbūt tie, uz kuriem mērķēju sapratīs....
sengrieķu sentence - Tu skaisties Zevs, tātad tev nav taisnība!

Laikam mēs ar Droli no vienas pasaules - melus neciešam

AivarsN  Ne jau mūsu vēlētie tur sēž,bet gan globālās mafijas sagatavoti ielikteņi.Latvijai lojālus spēkus tur klāt nelaiž. Bandīti tik labi nostiprinājušies ar sagrozītiem likumiem,ka tauta tos no turienes vairs izdabūt nevar. Tāpēc jau arvien mazāk piedalās vēlēšanās,jo labi saprot,ka balsot var tikai par kādu no bandītiskajiem grupējumiem,vai to satelītiem.
Es arī darbojos lielā ļaužu kopā, tikai mēs nedzīvojam uz citu rēķina,bet saskaņā ar dabu un līdzcilvēkiem. Nepārtraukti izglītojamies,meklējam risinājumus,kā padarīt cilvēku dzīvi labāku un piepildītāku, lai nevajadzētu pamest savu dzimto zemi,vai lēkt Daugavā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu