Līdz kam cilvēku var novest?

Vakar sanāca braukt uz Rīgu darba darīšanās un es pats biju aculiecinieks tam kā kāds padzīvojis kungs pašā centrā stāvēja uz kādas viesnīcas 6.stāva palodzes ar domu taisīt pašnāvību vai varbūt vnk pievērst sabiedrības uzmanību.Apakšā bija daudz dīkdieņu kas gaidīja kas tad nu būs-filmēja uz saviem mobīlajiem- kā tādā cirka izrādē.Degpunktā vēl kāda jauniete sniedza īsu interviju ka nu nav gribējusi lai nolec,bet nu tomēr tas varētu būt interesanti ja nolektu.Kungu tomēr esot izdevies atrunāt no izšķirošā soļa un viss beidzās labi.BET..vot es domāju kas var cilvēku provocēt uz tādu izmisīgu soli un VĒL-kas darās cilvēku galvās ka uz to visu var skatīties kā uz cirka izrādi un filmēt.Vai ja tur būtu uz jumta piem.Tēvs,vīrs,brālis-arī būtu interesanti?

saulite34  Tā lielā ļaužu grupa laikam tikai pašlaik savas dzīves padara labākas un piepildītākas.

AivarsN  Jā, protams,mēs pirmkārt uzlabojam savu dzīves kvalitāti. Taču ikviens attīstīts,pozitīvi domājošs cilvēks, neatkarīgi no tautības,tiek laipni aicināts pievienoties. Pēc varas netiecamies,bet ar pozitīvu piemēru varam parādīt, ka pat tautai nelabvēlīgos apstākļos,ir iespējams dzīvot daudz pilnvērtīgāk un labāk.

saulite34  Tev taču neviens neliedz uzlabot savus dzīves apstākļus,bet kurš tev ir devis tiesības te apsaukāt citus par sliņķiem un sevišķi nicinoši izteikties par sievietēm un tie tavi labie zēni sen dzīvo ar pārpildītiem naudas makiem un tauta viņiem ir pie kājas,esi tu melis un divkosis,un tāds arī paliksi.

av2  man nesaprast tikai vienu, ne to, ka cilveeks noleemis aiziet ,bet kaapeec taadi...smagi solli cilveeka dziivee butu jaadara izteikti publiskaa vietaa. Gaidaa , ka atrunaas, sasoliis nezinko,,,, paarmaaciias savus paaridariitaajus, vai kaa?

AivarsN  Saulīte,kurus es te apsaukāju un vēl par sliņķiem? Kur nu vēl sievietes. Kā jau rakstīju, mūsu cilvēki nav varaskāri un arī ne mantkārīgi. Tie ir okupantu hobiji,kurus cenšas uzspiest arī cilvēkiem,kā cienījamus mērķus. Mūsu grupa pārstāv tieši pretējo nometni un tāpēc nodarbojas ar pirmsokupācijas laika kultūras un sabiedriskās iekārtas restaurāciju un pielāgošanu mūsdienu apstākļiem. Par okupāciju,tās gaitu un nodarītajām sekām, ļoti labi izklāstīts Slāvu-Āriešu Vēdās,jau pirmajā grāmatā. Youtubē atrodamas vairākas audio versijas,arī paskaidrojumus var atrast,ja kaut kas par sarežģītu. Kā mūsu tālie senči dzīvoja,kādas biju viņu attiecības, zināšanas, ļoti labi attēlojis A.Megrē grāmatu sērijā ,,Skanošais ciedrs". Vislabāk lasīt oriģinālajā valodā,jo latviskajā tulkojumā iespējamas speciāli ieviestas korekcijas.
Izglītoties vajag,tad nebūs jālamājas.

saulite34  Dzīvo tu ar saviem meliem un divkosību,pretīgi man tādi cilvēki ,kā tu.Palasi tos savus komentārus,tur var izlasīt ,kā tu te apsaukā sievietes un citus cilvēkus.

Keel  Aivar, raksti vairāk :D

AivarsN  No kurienes tāds maldīgs priekšstats, ka visi cilvēki melo? Tieši cilvēki runā patiesību,kura vienam otram ļoti nepatīk. Tāpēc arī apgalvo,ka tie ir meli. Melus,divkosību,mantkārību, varaskāri,lepnību un citus netikumus, mūsu pasaulē ievazāja okupanti. Tie paši pelēkie un viņu hibrīdi. Pēc šiem netikumiem viņus visvieglāk atpazīt. Kuru profesiju pārstāvjiem šie netikumi sevišķi izteikti? Kad cilvēks ilgstoši spiests uzturēties šo sociālo parazītu ielenkumā,nav brīnums,ka vairs neredz dzīvei jēgu un pat grib to pārtraukt. Izglītots cilvēks saprot,kā šī pasaule iekārtota. Tāpēc par pašnāvību pat neiedomāsies. Tikai tāpēc mums tāda ierobežota zinātne un degradēta izglītības sistēma, lai cilvēkus turētu neziņā un viņi pēc iespējas vairāk ciestu. No mīloša,laimīga cilvēka, parazīti nevar paņemt dzīvības enerģiju,jo tā viņus dedzina. Tikai transformēta zemākās frekvencēs,ar negatīvām emocijām,šī barība ir patērējama visa veida un ranga parazītiem,gan šajā pasaulē,gan astrālā.
Tāpēc neceriet,ka izdosies mani sadusmot,aizvainot,vai kā citādi izvest no pacietības. Esmu labā omā un jauku dienu novēlu arī jums!

Orchia  Ūja ūja, kā reiz inteliģentie un izglītotie regulāri iedomājas par dzīves bezjēdzību un pašnāvību.
Aivar, burvīga tev dzīves filozofija, tik tāds draudzīgs aicinājums atturēties no vispārinājumiem, tādiem kā - visi, neviens, nekad, ect

amelija  citēju AivarsN "lai cilvēkus turētu neziņā un viņi pēc iespējas vairāk ciestu."

Kas šis par sviestu?! Šodien, kad informācija ir pieejama visur un visa, tik vien kā paša cilvēka vēlme ko zināt. Savu slinkumu nevajag uzgāzt uz tiem tevis dēvētajiem "sociālajiem parazītiem".

Un man kāreiz šķiet, jo mazāk tas cilvēks zin, jo foršāka šamam ir tā dzīve, dzīvo savā pasaulītē un viss šokolādē :)))

Kurtslabs  nevajag lieki augšup skatīties. Cilvēks bija izkāpis par dzīvi padomāt. Pēc brīža, kad paliktu auksti, pats arī ierāptos atpakaļ.

AivarsN  Tur jau tas joks,ka izglītības sistēma nav paredzēta izglītošanai. Tāpēc cilvēki,kuri lielu savas dzīves daļu pavadījuši skolas solā,nonāk pie secinājuma,ka tas laiks ir zemē nomests. Ne tikai nav pienācīgi apgūta izvēlētā profesija,bet vispār nav pat nojēgas par to,kā pareizi dzīvot,kādi mērķi būtu sasniedzami,kas ir mīlestība un tās loma dzīvē. Izglītības sistēma mūsdienās pilda tās pašas funkcijas,kā reliģija. Maksimāls apziņas apgreids, lai radošu,patstāvīgi domājošu,dievišķu būtni padarītu par paklausīgu bio robotu,kurš darbojas tikai ielikto programmu ietvaros,nevis patstāvīgi domātu un cenzētu saņemto informāciju.
Arī patstāvīgi iegūt informāciju nav nemaz tik vienkārši. Okupanti kontrolē praktiski visu informatīvo lauku. Speciāli tiem,kurus neapmierina oficiālā versija,tiek saražots ārkārtīgi daudz feikas informācijas, lai nojauktu pēdas patiesības meklējumos. Tie ir gan neskaitāmi sensāciju TV kanāli,gan dažādi guru,reliģiskās sektas,gan labi apmaksāti alternatīvie zinātnieki,blogeri un Youtubes kanāli. Visā tajā milzīgajā informācijas miskastē, tikai niecīga daļa ir uzmanības vērta. Tāpēc ne katram pietiek laika,pacietības,atjautības un reizēm intuīcijas, lai no grūti sameklējamiem puzles gabaliņiem,saliktu visu kopainu.

SpoguliitisTM  Katram ir savas kurpes un savs tilts liidz kuram iet.

kuks10  Esmu priecīga ,ka neredzēju un nebiju klāt..neņemos aprunāt, un tēlot baigo psihologu..

saulite34  Tie labie zēni būtu pasaku stāstītājam vismaz kādu tējiņu nervu nomierināšanai iedevuši padzerties,lai tie parazīti tik daudz nerādās.

ube  Visiem kādreiz paslīd kāja. Bet tie, kas postulē, ka necieš melus, bieži ir vislielākie meļi. Tā gadās.

rokons  Gribētu norādīt uz vismaz vienu loģikas kļūdu attiecībā uz izglītību.
Ja okupantu pārvaldītā skolā māca, ka 2+2=4, un dabā ja pie diviem alus kausiem pieliek vēl divus, tad četri veci tiek pie alus kausa.
Nez, cik alus kausu sanāktu pēc neokupantu mācības? :D:D

Kopaina laikam vienkārša - vēlme izcelties ar sevišķumu.........diemžēl plebeji to neizprot un nepieņem.... :D

Drole  "Speciāli tiem,kurus neapmierina oficiālā versija,tiek saražots ārkārtīgi daudz feikas informācijas, lai nojauktu pēdas patiesības meklējumos. Tie ir gan neskaitāmi sensāciju TV kanāli,gan dažādi guru,reliģiskās sektas,gan labi apmaksāti alternatīvie zinātnieki,blogeri un Youtubes kanāli." (C)

- un onkulis Aivars ir shito juutuubes profesoru uzticiigaakais klients :D:D

Luuk, vinja miiljaakais guru : http://lurkmore.to/Ахиневич

AivarsN  Pamata zināšanas,kuras katrs var pārbaudīt pats,sagrozīt būtu ļoti muļķīgi. Bībelē jau arī ne viss ir meli. Taču neskaitāmās zinātnes teorijas,kuras ieviestas progresa ierobežošanai,vai maldīgai pasaules uztverei,ne vienmēr var pārbaudīt. Daudzi vēl joprojām tic savai izcelsmei no pērtiķa un perfektās pasaules izcelsmei sprādziena rezultātā. Rupjā matērija sastāda ne vairāk par 10% no kopējās. Taču praktiski visi fizikas likumi balstīti tikai uz rupjo matēriju. Tātad,realitātē tie ir kļūdaini,vai pat pilnīgi aplami.
Nekad neesmu centies ar kaut ko izcelties. Mani neinteresē ne politiskā,ne kaut kāda guru karjera. Ir tikai cilvēcīgi,atklāt patiesību,ja redzi,ka citi tiek negodīgi maldināti. Tikai parazītiem piemīt niķis maldināt citus, lai izmantotu to savtīgos nolūkos.

Geisha  Ar ko ,jūs, gudreļi esat labāki par tiem kas filmēja? Kas zina kāpēc cilvēks bija gatavs izdarīt pašnāvību? Jūs tam cilvēkam blakus dzīvojat. Vai tu,visgudreli, šodien savam kaimiņam, ģimenes loceklim, darba biedram pateici kaut vienu labu vārdu? Bet varbūt kādam ļoti bija vajadzīgs draudzīgs uzsitiens uz pleca vai pasniegta kafija krūze. Viens otram gatavi rīklē iekosties kā hiēnu bars. Neiecietība sit augstu vilni. Spļauj viens otram virsū. Ne jau nauda dara cilvēku bagātu. Nauda ir tikai līdzekļi. Bagāts cilvēks ir dvēselē. Mainās valsts iekārtas, bet cilvēka daba nemainās. Kā gladiatoru cīņas gāja skatīties tā arī tagad skrien skatīties --nu tad leks vai vēl pagaidīs.
Nāk Ziemassvētki izmēziet naidu, neiecietību, skaudību no savām dvēselēm un iededziet baltu sveci. Lai deg balta svece sildot dvēseli un radot gaismu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu