Vīrieša darbs

Dārgās sievietes!
Vai jums ir svarīgi, ar ko ikdienā nodarbojas jūsu otra pusīte? Vai tam ir nozīme prestiža ziņā, kā vīrietis nopelna dienišķo maizi? Cik nozīmīgu lomu jūsu attiecībās spēlē šis faktors?
Piekritīsit taču, ka ir liela atšķirība, vai vīrietis ir meliorātors vai cienījams ārsts, vai ir skolotājs vai Maximas apsargs, vai ir bandīts vai karavīrs!

SpoguliitisTM  P.S. Cilveekus, it kaa, buutu jaaveertee peec attieksmes pret darbu, un nevis ko dara.

Tessa  kapec jus, sieviešu niideji, atkal vispariniet? par izglitiibu pateikts ir tikai viena no viedokljiem.
jus to darat, lai pec tam atkal paradiitu sieviešu virziena (visu), apsauktu un apvainotu?

konkreti man augstaka izglitiiba nav svariiga. man apkart ir kolegji ar profesionalo izglitiibu un vispar bez izglitiibas, bet vinji ir Veči, viirieši. gudri, viedi un nekad neapvainos sievieti.
ja, mes varam melni un rupji pajokot, bet es vinjus nenormali cienu.

un kas jus pec visa? ne tikai pec šis temas. pec visa, ko jus te klabiniet par sievietem?

Letija  Tak var noprast, ka multi un Keel ar "te sēž" (18:54 un 18:59 ).
Laikam nevedas nekādi ne ar Maximas kasierēm, ne palīgstrādniecēm.

bumpastiks  Dārgā Tessa,a kur Tu te redzi bumpastiku a??:D man tak tāds jautājums prātā nenāk jo nav jau aktuāli.Būtu es kaut asenizators-savai dāmai būtu karalis!!!Visādi citādi piekrītu ka vīrietim ir vnk jābūt vīrietim.Un parasti jau par to kādas profesijas kungu ar cik lielu krāniņu un t.t. var tikai spriedelēt dāmas kurām nekāda nav-pat asenizatora ar mazu čibriku:D interesanti ko gan sasapņos piem.Felde!:DD

Luusila  Interesanti, vai Latvijā maz vairs ir tādi, kas strādā par melioratoriem. Bijušie-jā, pensionētie-jā, bet esošie? Ir vēl?
Tālāk. Skolotājs pret Maximas apsargu...No tā apsarga varbūt vēl kaut nedaudz raustās, tāpēc padomājiet, vai tikai tam apsargam nav augstāks statuss. Skolotājam katrs sīkpirdis par palikt padeni vai iespļaut ģīmī, un sīcim par to nekas nebūs. Cienījama profesija tā bija kā minimums 30 gadus tālā pagātnē; šobrīd tas ir apkalpojošais personāls, diezgan beztiesīgs un slikti apmaksāts.
Bandīts pret karavīru,- kurš prestižāks? Un kā jums šķiet, mums maz augsti stāvošu personu prestižos amatos, kuri pēc savas būtības un darbības ir bandīti?

Ja konkrēti par mani, tad man ir būtiski, lai es varētu pieņemt sava vīrieša nodarbošanos, lai man nebūtu kauns par to.

DanaL  Vēl man tomēr patīk dakterīši. Viņi kaut kā lēnāk aptaukojas. Un humoriņš manā gaumē.

vaitiesam  Ja tantam nav vismaz trīs augstākas izglītības, nav prestiža darba, vai viņa nav Holivudas kinoaktrise, nespēj saskaldīt malku, noķert un nogāzt satrakojušos lāci, nespēj parpeldet tauriņstila Baltijas jūru, tad tāds tants man nafig nav vajadzīgs.

multi  19:10 par sevi runājot nevienu nemeklēju, vai tad to nevar noprast no anketas.... Kas te visām sasāpējis? :D Tie vienkārši novērojumi par oho publiku... P.S Tirdzniecība, apkalpošana lielākais privātais darba devējs, tākā izdariet secinājumus, ka pārdevējām, krāvējiem vieglāk ar otrajām pusītēm...

miers2  Prastam putnam prasta dziesma. Man pāri ceļam ietvi slauka sētniece - jaunāka par mani , augumiņš kā konfekte, bet nu tas prastais lapstas ģīmis :( izbojā visu romantiku, bet augumiņš kā konfekte :) , bet nu tas ģīmis :( ..Arī veikalā rindā stāvot var pavērot, kura ar gudrām acīm, bet kura ar dumju skatienu - nerosina nekādu kustību lejas galā. Bet gadās arī izņēmumi - vasaras laikā skolotāju brīvdienās viena forša meiča no mūzikas skolotājām piestrādāja konditorejā par pārdevēju - riktīgs saulstariņš aiz letes! Darbs neliecina par darītāju- kas nav , tas nav, bet prasts facebuks pievilina sev prastu darbu- kas ir, tas ir

Aurora  zina ko, agrāk nebija svarīgi, bet tagad-lai ir meliorators, tāds ar pāris hektāriem optimālā variantā. man arī patīk rušināties zemē. pārējie apskatītie taču ir sistēmas skrūvītes, varbūt vienīgi atskaitot bandītu. kur dzen, tur iet, cik maksā, ar to jāiztiek.
bet profesija un pat situētība taču ir tikai viena no fīčām, ja vien meitene nemeklē bankomātu (tad +20 savam vecumam, un viss notiks).

Kaskaade  Ir ir Latvijā, kas vēl strādā par meliorātoriem. un neticēsiet, bučmūlīši ar zelta rokām un apķērīgām galvām tā mazliet pēc 30+, echh kāda neraža man 🤣🤣🤣
Dakterīši..nu nez, tas gaumes jautājums, man cinisms nesaistās ar humora žanru

labvakar  Meliorators ir vai nu traktorists vai grāvracis. Tiešām brīnos, ka šādu profesiju pārstāvji tik augstu kotējas pie Latvijas sievietēm.

Kaskaade  Pie Latvijas sievietēm kotējas vīrieši, kuriem rokas aug no pareizās vietas, galvā ir pareizais funktieris un pelna 60 eiro stundā 🤣

Aurora  prec cilvēku, nevis profesiju. ja esi neglīts 45 gadnieks, tad nedrīkst būt vismaz pērtiķis. Tad kvalificēsies mūžmīlētāja lomai. A tagad-hit none points. Nevienā kategorijā neesi labākais. Ne izskats, ne sievietes vienreizīgums tavā dzīvē, ne tavs finanšu piedāvājums, etc etc

Anitra  Kā man patīk šitie babuļi (parasti slavenību meitas), kas pateicoties konkurētspējīgākajam pūram apprec bučmūļus, ietērpj tos tautas tērpos kā klaunus un tad kopā fotografējas ! / tas par to "lepošanos".
Tā kā kvalificējos tikai mīļākās lomai, bizness nemaz nenotiek un līdz lepošanai nenonāk P;
Kura leposies, ka ir par velti iztrāsta krūmos?
Pareizi, tikai ar galvu slimā.

DanaL  "...Cik no jums būtu gatavas misijai-būt prezidenta sievai?..."

Ò, nu ja runājam par prezidentu u.c. vareno kungu sievām, tad prātā nāk teiciens:
"Aiz katra varena vīra stāv vēl varenāka sieva, kas viņam katru vakaru atgādina: "Ti kozjol! Kozjol! Kozjol! (Tu es āzis! Āzis! Āzis!)".
Nē, šaubos, ka kāda no šejienes pasažierēm būtu uz to gatava katru vakaru :D

_Krasula_  Meliorators ir vai nu traktorists vai grāvracis. Tiešām brīnos, ka šādu profesiju pārstāvji tik augstu kotējas pie Latvijas sievietēm./c/
-----------------------------
Vai tad daudzi vīrieši piedāvā pavizināt ar buldozeru?? Un, ja vēl spēkratā sēž meliorators-būvdarbu vadītājs,-ne vainas!

Drole  >20:48

interesanti, cinnij, tu peedeejaa laikaa pavisam esi nolaidusies vai arii labojusies, ka vairs neeksponee zagtas fotkas?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu