Vīrieša darbs

Dārgās sievietes!
Vai jums ir svarīgi, ar ko ikdienā nodarbojas jūsu otra pusīte? Vai tam ir nozīme prestiža ziņā, kā vīrietis nopelna dienišķo maizi? Cik nozīmīgu lomu jūsu attiecībās spēlē šis faktors?
Piekritīsit taču, ka ir liela atšķirība, vai vīrietis ir meliorātors vai cienījams ārsts, vai ir skolotājs vai Maximas apsargs, vai ir bandīts vai karavīrs!

Kaskaade  Safārējies esi?-būt prezidenta sievai 🤣 ir kaut poņa, cik tas smags darbs būt tādai? vislaik zem sociālo standartu un etiķetes mikroskopa. Dzīve stikla būrī, kur katrs uz ieejas biļeti tiesīgais goijs ar speķainiem pirksteļiem apķēpā eksponēto prezidenta dzīvi.

Turpinam par prestižu. Vispārpieņemtie standarti un droši vien civilizācijas pieredze nosaka, ka ielāps jāmeklē no tās pašas drēbes, lai nerastos bezpanākumu konkurence starp lauleņiem, kad sievas sociālais statuss ir augstāks par vīra- viņa vnk nespēs cienīt savu kungu

Keel  Ja jā, bija te viena tāda, kurai vajadzēja zināt, ar ko es nodarbojos. Peteicu.
Pārstāja rakstīt. Pajautāju- vai tad neder tādas profesijas pārstāvis? Nē, neesot tomēr tas līmenis...
Kad pateicu, ka man tas viss pieder, tad uzreiz gribēja tikties :D
Sekls radījums. Pasūtīju 3 mājas tālāk.
Un tādu te netrūkst.
Protams, ir domājošas būtnes, netrūkst arī tādas.

Tai brīnummeitenītei, kura man te aizrādīja-ko tad es te darot...nu, zini, atpūtinu galvu tā pa lielam ņemot.
Un, kā jau teicu- netrūkst sakarīgu personāžu.

Orchia  Nevajag salīdzināt Vairu, viņa ar savu vīru jau līdz prezidentūrai izgāja kopā uguņus, ūdeņus un visas trubas ar sāls pudiem kopā.

Par sētniekiem.zinu kaudzi ar večiem, kuri brīvās maiņas dienas pucē ielas un pagalmus, tākā tākā, sētnieka darbs nav vīrieša rādītājs.

Geisha  Tikai 1% cilvēku ir izteikti līderi. Ja vīrietim nav izteiktas līdera īpašības tas nenozīmē ka viņš ir nevērtējams. Varbūt viņš ir izcils savā arodā.

Eneile  Saprāta robežās ir svarīgi. Nevēlētos sev kapraci vai morga darbinieku.
Un, ja man jābūt pilnīgi godīgai, arī palīgstrādnieks un sētnieks mani mulsinātu.

Orchia  Apžēliņ, kas par aizspriedumiem un stereotipisku domāšanu. satiku reiz morgā tiiikkkk feinu puisi, izskatīgs ļoti, augums labs, sirsnīgs, mīlīgs, jauks, 30+. echh, kāda neraža man🤣
Izrādījās tas dinastijas darbs viņam, ar tēvu kopā no 14gadiem sāka strādāt. Cik viņš pelna, es klusēju, neviens lv neiroķirurgs viņa ienākumiem nevelk līdzi.

Eneile  Orchia. Es absolūti nenoliedzu, ka tie ir muļķīgi aizspriedumi. Bet. Nu ir man tādi :)

Epifanija  Manuprāt vīrietim būtu jābūt tādam darbam, kuru darot viņam būtu laiks arī priekš savas sievietes un bērniem, par ko strādāt - atstātu pašā vīrieša izvēlē

Napoleone  Nav nozīme profesijai, bet - lai savā darbā būtu augstas klases pratējs, jo tas dod cilvēku cieņu, labu atalgojumu, tas liecina, ka esi goda vīrs, ir drošība par nākotni. Bet, jeburā gadījumā - intelektam jābūt, pārākā vienkāršība nomāc.

av2  Vai nu baigi svariigi , nedomaaju. Bet prestizza profesija speelee lomu. Arii finances ir labaakas, parasti, ja "neroc graavjus"....
Daudz, tiessam, daudz , daudz svariigaaka sievieteem ir viiriessa attieksme pret to kopaa dziivossanu, pret sievieti , beerniem utt.

RRAGANA  “ P.S. Cilveekus, it kaa, buutu jaaveertee peec attieksmes pret darbu, un nevis ko dara.”

Hm, ienāca prātā koncentrācijas nometņu darbinieki, kuri ar pārliecību un pedantiski darīja savu darbu.
Un vēl tie pētnieki nesen ziņās bija, Vācijā vai, neatceros, kuri tos pērtiķīšus skalpēja un dzīvus uzšķērda..
Un mācītāji, svētdienas skolu skolotāji, kuri mazos puisīšus ar nopietnu pārliecību ieveda ticībā..
Cienījamie sporta treneri daiļvingrošanā/daiļslidošanā, kuri meitenes māca daiļi slidot.
Cienījamie un daudz sasniegušie filmu režisori, mītūisti.
Galvenais-attieksme bija/ir nopietna pret darāmo darbu 😒

Jā, man ir svarīgi, ko vīrietis dara, un vai dara saskaņā ar sirds (un arī manu) pārliecību, dļa narodnogo blago(nezinu kā precīzi latviski pateikt). Tas ir cieņu veicinošais faktors.

Kaskaade  Tev nu gan perversa dzīves uztvere, ja šie ir pirmie salīdzinājumi, kuri ienāca prātā

AivarsN  Ja tā padomā, arī algots slepkava savu darbu var darīt pēc labākās sirdsapziņas,vismaz viņa izpratnē. Labi pelna un intelekts arī nevar būt zems, lai visu perfekti izplānotu. Un jā, grāvjus viņš nerok un ietves arī neslauka.

Luusila  Man prasās pēc papildinājuma skaidrojumos: kā te domāts,- sievietei jālepojas nevis ar vīra izdarītā darba rezultātu, bet ieņemamo amatu, ja? Kaut kāds mietpilsonisms.
Manuprāt, tas ir kaut kur līdzīgi, kā bērnudārznieki lielījās, kuram podiņā lielāka kaka.

Kaskaade  Nu un, Aivar, kas tu vai es būtum par tiesnešiem killeram? Katrs atbild par sevi, par saviem darbiem, bezdarbību, domām, vārdiem un nolūkiem, ok? Neba es tagad tiesāšu godājamus baņķierus, politiķus, maksātnespējas administratorus, laimētavu īpašniekus, narkodīlerus vai bezpajumtniekus. Man ķipa pašai savu grēku un problēmu pietiek.

Piparkuka  Lepojas ar pašu vīrieti- viņa raksturu. Plus, ja viņš ir apzinīgs savā darbā- tas ir tikai pluss. Nu prezidents. Nu sētnieks.
Atkarīgs no vīrieša!! Es daudz vairāk lepotos ar savu sētnieku, kurš ir vīrišķīgs, uzmanīgs, apzinīgs utt., nekā ar prezidentu, kurš ir "lupata" un pakalpiņš citiem, kaut kādiem ārējiem spēkiem:(
Kur nu vēl par tādiem, kā, piem., Bordāns vai Bondars. Pretīgāk nevar būt....

Floriana  O jā, sētnieka sievai ir ļoti izdevīgi būt. :D strādā 4 darba vietās, uz darbu iet reti, alga ap 2000 un raksta doktora darbu. :D

Kurtslabs  nu jau te visādas fantāzijas sarakstītas. nekādi tur sētnieki sievietēm neder. Ja vien pati nav sētniece.
Un neder ne jau tāpēc, ka šīs profesijas pārstāvji definitīvi būtu slikti cilvēki, bet gan tāpēc, ka sievietēm patīk ar savu vīrieti zīmēties. bet ar sētnieku draudzenēm vai radiem diez ko nepalielīsies. Protams izņēmums būs tas sētnieks, kurš pie reizes ir fotomodelis, beidzis pāŗis augstskolas, ir ieguvis medaļas pāris Olimpiādēs un no ielu slaucīšanas brīvajā laikā konsultē valsts prezidentu. Attiecībā uz šo sētnieku manis iepriekš teiktais nedarbojas.
Visos citos gadījumos sievietei vīrieša profesija ir svarīga. Ir zināms līmenis, zem kura paslīdēt nav pieļaujami. Ja labi izskatās, ir pieklājīgs, izglītots utt, tad var arī noliktavā strādāt. bet ne jau nu ielas šrubēt..., un man ir spēcīgas aizdomas, ka traktorists arī vairumam daiļavu nederētu.

Kaskaade  Apsmējos no šitā "sētnieka sievai ir ļoti izdevīgi būt"...saule, sievai būt VISPĀR ir neizdevīgi, apjāta galu galā būsi jebkurā gadījumā- sētnieks maz pelnīs un pie lielas mantas netiksi, bet veiksmīgs biznesmenis pēc laika paļubomu tevi nomainīs uz jaunāku vai citādu modeli.
Otrkārt, tikai tukšpaurei ir vajadzīgs fons uz kura var kaut ar sievas statusu izcelties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu