Vīrieša darbs

Dārgās sievietes!
Vai jums ir svarīgi, ar ko ikdienā nodarbojas jūsu otra pusīte? Vai tam ir nozīme prestiža ziņā, kā vīrietis nopelna dienišķo maizi? Cik nozīmīgu lomu jūsu attiecībās spēlē šis faktors?
Piekritīsit taču, ka ir liela atšķirība, vai vīrietis ir meliorātors vai cienījams ārsts, vai ir skolotājs vai Maximas apsargs, vai ir bandīts vai karavīrs!

tracer  Atkal sashuumeejaas dailjavas.kaskaade uzrakstija poareizi..statuss latvijaa svariigaaks par cilveeku.un neviena neraadiis draugiem savu seetnieku..taapat viirietis nekad neraadius draugiem negliitu sievieti.ar lielu lieko svaru.lai cik ciniski nebuutu apaljiiteem miiljaako loma vai sex.un tikai.tak iekaliet to galvinjaas..kaa es irkalu galvinjaa ja divdesmitgadiigs zakis nav man pa kabatai

Piparkuka  Kāpēc gan nederētu (sētnieks vai traktorists), ja ne darba laikā viņš labi ģērbjas, uzvedas zolīdi, ir smuks (augumā utt.). Kurš gan zin, par ko viņš strādā.
Sieviete zīmējas ar Vīrieti! nevis profesiju.

Aurora  muļķa aitas. cilvēkam vajadzētu būt tādam pašpietiekamības un iztikas minimumam, lai varētu draudzēties, ar ko vēlas. un jā, ar vīru sētnieku vēl var "pazīmēties", ja jau tā niez, bet ar mīļāko akadēmiķi pazīmēties nesanāks. ko ta teiksi padraugām, ka esi viņam second best? un rādīsi first lady bildi, lai šīs beidzot dabū krampi no smiekliem?

uzplanaledus  Galvenais, lai ir sakarīgs, būtu par ko runāt, un vispār gribētu arī strādat.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu