It kā smuka,bet nepatīk??

Man te darbā uzradās jauna kolēģe.Sākumā visi čaļi(izņemot protams mani)siekalojās kas par foršu čiksu,bet kad iepazina tuvāk kāda augstprātīga,lielīga,iedomīga,da i vispār kad muti paver negribas klausīties.Visi pielūdzēji izčabēja un drīzāk viņa čomus kaitina.Un kaut no skata glīta savos cik 30 ar kapeikām viena pat bērnu nav.Šeit jau ar kādu dāmu šad tad palasi un šķebina lai cik smuka būtu!Dāmām jau ar laikam tāpat kaitina visādi mākoņkrāniņi!!??Tad nu ko piemēram dod smukums ja raksturs pretīgs?Un vai šejienes kungi un dāmas aizdomājas par savu raksturu?

Orchia  Nenu piekrītu, neviens nevienam neko nav "dolžens". Bet tak arī jāsaprot- neeksistē universālo mīļo viltīgo lapsiņu, ja pretim stāv zābaks ar lauzni un vienu rievu smadzenēs.tad viņai jābūt no tās pašas sērijas- lapsiņai gumijniekos ar švabru

Gunitaa  Neaizdomājas, neaizdomājas, Bumhauzen. :D Pretōgi esam mēs te visi trīpā, tikai Tu pa priekšu viens tāds baltais pūkainais eņģelis lidinies starp mums, melnjajām vārnām. :D :D :D
Vajadzēja kādu fabulu, lai kārtējo tēmu uzmargotu? - nu sadomāji - liela muiža, mēs jau pieraduši pie tavām fantāzijām. :D

Keel  Bet nu tā, atkal kārtējā tēma, kur ohūnistēm klasiskajām izpausties pilnā apmērā. Geisha ar savu pumpaino raganu baru uzreiz piesita tēmu ar saviem pareizajiem spriedelējumiem :D

Liga2  Labak but smukai ar nelabu raksturu un tureties talak no tadiem bumpastikiem. Ja godigi tad kas tev par dalu ko skaisti cilveki dara? To vien dari ka lielies, vai tenko. Skebinosi.

Liga2  Ne netrukst. Esmu paskritiska ari. Un par neglitu sevi neuzskatu ari.

afrodithe  ah, cik daudzas gan apskauž tavu dāmu! nu kura gan vēl pazīst vīrieti, kurš filozofē par "mākoņkrāniņiem" ?!!! par " arbūzu izstutēšanu uz priekšu" !!! Nu pārākā mačo leksika! :D Tu jau esi pamanījis, ka mani kā valodnieci sevišķi saista tavi pūliņi valodas daiļmocīšanā cerot noturēties vīrieša lomā.
Jā, jā, esmu pilnīgi ieķērusies tevī, nav nepieciešams atbildēt, ka man nav nekādu cerību! :(

AivarsN  Kas nu kuram smuka,kas neglīta. Kaut kur zemapziņā intuīcija izdara savas korekcijas,vai tā sastaptā sieviete ir intereses izrādīšanas vērta,vai pieklājīgi palaist pa priekšu,lai iet vien tālāk savu ceļu. Tādai,no pirmā acu skatiena,ne ar ko nesaistošai sievietei, reizēm acīs var pamanīt tādu neparastu mirdzumu,kurš vairs nekādi neiziet no prāta. Bet tā rezultātā,viņas necilā āriene pārprogrammējas visskaistākajā būtnē. Tas nenotiek bieži. Varbūt reizi dzīvē,divas,bet varbūt arī nekad. Tāpēc daudzi nemaz netic īsto otro pusīšu eksistencei, tāpat kā zobu fejai.

Epifanija  Es arī domāju, ka tāds raksturs tiek vērsts pret uzbazīgiem un nevēlamiem, kā sauc - tā atsaucās un it sevišķi pret precētiem meituģēģeriem

Lapsa18  Es par to mirdzumu acīs,arī tad,kad mani neviens nenovērtē ar savu skatu

av2  Var jau buut,nav lielas taas pieredzes man tomeer , bet mana pieredze ir, kad...katrai sievietei vajag savu iisto pieeju. Ne visaam der vieni, un tie passi makaroni. Un , ja atradiisi iisto variantu, nebuus ....ne iedomiiga, ne kas tur veel, bet buus vissmiillaakaa uz pasaules. Tas viss.

Keel  av2- var jau meklēt īsto pieeju. Tā pa lielam ir līšana viņu priekšā uz vēdera.
Bet nu katram jau savs, ja gribi būt kādai pakalpiņš un vergs, tāds arī kļūsi. Bet pazaudēsi sevi.
Toties būsi kādai vismīļākais, jo...vispaklausīgākais.

Ja viņa nevar pieņemt to, kāds esi, lai šālē dillēs. Es negrasos ko nebūt no sevis zaudēt un līst kādas priekšā uz vēdera.Un normālai sievietei, kura nemeklē kādu , kam uzrāpties uz galvas, tas arī der- cilvēks, kurš ir pats par sevi un neizdabā.

Te jau vairums ir tādas, kurām šķiet, ka , ja daba viņām devusi krūtis un dibenu, tad automātiski viņas ir princeses.
Pffff...

vecmebele  Vīnogas ir skābas, jā...

Keel  Kāpēc ēst skābas vīnogas, ja var ēst saldās??

Tessa  noteiktos veikalos saldas viinogas nepardodas :)

RRAGANA  Vīnogas vispār ir rūgstošs produkts. Ij saldās, ij skābās..

Liga2  Ja taisniba garumzimes nelietoju jo nav tadas iespejas diemzel. Ta ka atvainojos par gramatikas ignoresanu. Autors pats sevi pazemo ta ka mums atliek tikkai uz to skatities no malas.

Kurtslabs  Jo vecāks palieku, jo labāk saprotu, cik liela nozīme ir tieši raksturam. Izskats ir tas, kas uzrunā pirmais, bet pēc starta grūdiena tālāko kustību attiecību virzienā nodrošina tieši raksturs.
Daļa sieviešu uzskata, ka labi izskatoties viņas sevi attiecību tirgū paceļ virs citām. Domā ka glīta seja un slaids augums kaut ko garantē, par to pienākas. Diemžēl tas ilgtermiņā nestrādā. Ja pašai nav piepildījuma, tad arī dziļu vīrieti būs pagrūti atrast. Viena nakts, mēnesis vai varbūt mazliet ilgāk, nekas prātīgs neveidojas. Un vainīga visa pasaule.

Keel  Kurt- nu nebūs pietiekami ar raksturu, ja izskats nepatiks.
Nemāni sevi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu