It kā smuka,bet nepatīk??

Man te darbā uzradās jauna kolēģe.Sākumā visi čaļi(izņemot protams mani)siekalojās kas par foršu čiksu,bet kad iepazina tuvāk kāda augstprātīga,lielīga,iedomīga,da i vispār kad muti paver negribas klausīties.Visi pielūdzēji izčabēja un drīzāk viņa čomus kaitina.Un kaut no skata glīta savos cik 30 ar kapeikām viena pat bērnu nav.Šeit jau ar kādu dāmu šad tad palasi un šķebina lai cik smuka būtu!Dāmām jau ar laikam tāpat kaitina visādi mākoņkrāniņi!!??Tad nu ko piemēram dod smukums ja raksturs pretīgs?Un vai šejienes kungi un dāmas aizdomājas par savu raksturu?

Liga2  Nav neglitu cilveku. Iet runa par elementaram lietam. Personiga higiena, tiras drebes, notiritas kurpes, zobarsta apmeklejums 1 x gada. to sauc par pascienu rupeties par sevi. Gaumes ir dazadas vienam patik korpulenti otram slaidi cilveki. Visiem ir iespejas izskatities lieliski neatkarigi no kermena proporcijam.

AivarsN  Ir jābūt vienādam,vai vismaz līdzīgam evolūcijas līmenim. Tad abu enerģijas rezonēs un notiks strauja attīstība. Pretējā gadījumā,viens kļūs par vampīru,bet otrs par donoru,jo pārāk atšķirīgo enerģiju nespēs uzņemt. Tādas attiecības nevar ilgstoši pastāvēt, lai cik skaists cilvēks arī neliktos.

Liga2  Loti labi ja kads seko manam aktivitatem oho. Tas tikkai nozime ka esmu dziva.

straume22  Uzkrītoši sakopta un smuka -tātad prāts raisās ap pūdernīcu, grāmatas nelasa, šahā, dambretēs un kārtīs neko nesaprot. Ja smuka un eleganta, tad rociet -iespējams ir ar intelligences pieklapienu. Pazīst drēbi un tā.

Kurtslabs  Keel, es jau rakstiju, ka izskats ir pirmais kas uzrunā. Ja izskata nav nekāda, tad līdz rakstura izkošanai nemaz nevar nonākt. Bet pozitīvs rezultāts ir kaut kur pa vidu

Kaskaade  "Ja gadu gadiem neviens labs nav piedāvājies, varbūt vērts padomāt, vai tik neesi sevi pārāk augstu novērtējusi un labāki tevi nemaz nepamana un nepamanīs. Bet laiks iet un fotošapa iespējas nav bezgalīgas."...kas par uiņu 🤣🤣
Tikai izsalkusi sieviete, kura ir nekas un sauc viņu nekā var aizdomāties līdz kkam tik stulbam. Pieaudzis cilvēks skaidri zin, kas viņam der un kas nē, kālab samierināties ar ko nederīgu un grābt dajebko, lai tikai ar kādu būt kopā

Kurtslabs  Ja cilvēks labākajos gados(30-50), GADIEM ilgi nespēj atrast kādu ar ko veidot normālas attiecības, tad problēma nav tajos apkārtējo tūkstošos, bet gan viņā pašā. Vai prasības par augstu, jeb pašnovērtējums par zemu, kompleksi vai vēl kas, bet apkārtējie vainīgi nav. Ja runājam par gadiem ilgu posmu, tad pa to laiku cilvēks var gan liekos 30kg nomest, gan izglītoties, gan 10 reizes nomainīt frizūru utt. Tikai liekos putnus no galvas var neizdoties iztrenkāt un tā arī ir galvenā problēma.

Kaskaade  Nu un no kura ta portāla tas izzīsts? Problēma ir tikai tad problēma, ja tas ir aktuāls jautājums. Ja jautājums nav aktuāls- problēmas nav.
Nu un ilgstoši atrodoties neveiksmīgā partnerībā ir labāks risinājums? Kāds sakars...ir kaudze cilvēku kuriem patīk +30kg un pat +100kg.....SAVĒJOS MEKLĒJAM, nevis zem katra caurvēja lokamies

Kurtslabs  "ir kaudze cilvēku kuriem patīk +30kg un pat +100kg" - ir ir, kaudzēm vien. tikai nez kāpēc slaidās ir uz izķeršanu, bet tuklās gan nē.
Viss rakstītais izklausās pēc tādas sevis mierināšanas...
bet protams ka vieglāk jau ir paziņot, ka neko nevajag un nemaz negribās, nekā atdzīt, ka nemaz nevar dabūt...

Geisha  Saki, ka čaļi pačibēja. Nu un? Iespējams, ka 90% no čaļiem bija ģimenes cilvēki, 8% neuzrunāja sievieti (zīmuļgrauži - tirliņi) un 2% vienkārši "zilie". Un uz ko tad aci mest?
Būtu vērtīgi vīrieši blakus sievietei acis pašas saktu spīdēt kā maldugunis Jāņu naktī, uzrastos kaķenes gaita, viltīgā lapsa pievienotos kaķenei un iekristu lamatās lielais lācis kā tāds pienapuiķiņš. Tas ka vīrietis nēsā bikses vēl nenozīmē ka sieviete viņu iekāro. Nav neiekarojamu vīriešu ir neiekārojami. Bet jums vīriešiem grūti to pieņemt. Domā, ka reizi mēnesī zobus izpucēji, uzvilkti tīras zeķes un esi krasavčis? nu, nu.... kad sieviete nav bijusi vainīga?

Tūlīt Keels sāks zobenu cīņu. Esmu gatava samazgu spainīti saņemt. Droši, Keel, uz priekšu!

Tessa  es tagad atcerejos pasažieri ar niku Keel. es pat vinju kkad aizstaveju sakara ar vinja nodarbošanos, dikten njema pie sirds to, ka beibes muk no šadas profesijas parstavja.

atklašu mazu noslepumu tev personiigi, Keel. beibes muk un rausta degunu ne tapec, ka tev ir noteikta veida bizness, tam nav ne vainas. beibes muk, jo tu pats esi sapuvis.
talak neattiistiišu, tas arii attiecas uz tiem dranjkjiigiem raksturiem un sekam.

Kaskaade  Kurtslabs, kko īsti nesapratu par to sevis mierināšanu, ja tas uz mani zīmējas, tad nu sorý, ja uz 1,76 augumu 66kg par daudz, ej atšaujies 🤣
A par apaļajam arī murgot nevajag, visas apalites, kas man apkārt- veiksmīgi izķertas, noprecētas un laimīgi apbērnotas. Krč tizlam preciniekam pat smadzenes traucē.

Kaskaade  Tessa, uzsitam klaču? 😉 ar ko tur Keel īsti nodarbojās? Mani privātajā nolika trīsstāvīgajā par maximas pārdevēju. Nu lūk, akadēmiska interese tamdēļ radās man 😊

Kurtslabs  Kaskaade, nu man tak vienalga. Jau sapratu ka tavā pasaulē viss ir savādāk kā manā. Ar atvieglojumu secinu, ka esam paralēlās pasaulēs, kas izslēdz iespēju jel kad satikties kaut uz ielas:D
Uz Tevi es neko "Nezīmēju". Vispār šeit nevienam neko nepārmetu un kur nu vēl tādā jautājumā, kā svars vai augums. Šai portālā melo par visu - garumu, vecumu, svaru, dzimumu utt. Tāpēc "tehniskie" parametri kurus cilvēki te uzrāda manu uzmanību neizpelnās:)
Vienīgais par ko te ilgtermiņā var izdarīt secinājumus ir cilvēka raksturs un intelekts.
Pie tā tad nu es arī palikšu.

Kaskaade  Mmm, paldies, glaimojoši, glaimojoši, ka kāds ir pat vērtējis paralēles un opciju kādreiz satikties uz ielas 👏👍😉

Kurtslabs  es pieļāvu domu, ka gribēsi mani Ziemassvētkos apsveikt

uzplanaledus  Nelasot komentārus: nez kāpēc bumpastikam tā čiksa tomēr interesē :D

Napoleone  Katram podiņam savs vāciņš. Raksturu nav jēgas mainīt, ja pašam savs tīkams. Kāda jēga tēlot vai pārveidot citādu, nekā esi - tā taču nevarēs "piemērīties" savs vāciņš. Bet, ja cilvēks izpaužās universāli neciešami - tad tāda pozīcija - "man nevienu nevajag, nenāc klāt". Visas tiesības.

tracer  Leciigas ir taas kuras var to atlauties.un visas taadas ir.kad saak taa roze noviit tad irrunaajas par dveeseles smukumu😁bet acimredzot tas straadaa.viirieshu mulkju ir arii pilna pasaule😁

LaVerna  Vispār darba vieta ir domāta strādāšanai, nevis kolēģu nolūrēšanai un siekalu tecināšanai uz viņām!
nemaz nerunājot par visādām muļķīgām fantāzijām, kuras paši izdomā, paši tām notic un pēc tam vēl apbižojas, ka realitāte tām neatbilst! :D :P


Vienmēr jūtos ļoti neērti, pat pazemota, kad kāds kolēģis darba vietā izrāda šādas ne-koleģiālas lietas :/
Un es nerunāju par elementāru pieklājību (laipna sasveicināšanās, durvju atvēršana, palīdzēšana smagumus aiznest utt.), bet gan par neķītriem skatiem, piezīmēm un nesmieklīgiem sex-jociņiem, mēģinājumiem pieskarties, vai pat vēl vairāk.... (pē, aš nelabi palika atceroties to visu)!

- Un kad kas tāds joprojām turpinās arī pēc kārtējā pieklājīgā ignora vai jau aizrādījuma tā nedarīt un neturpināt, bet viss četna, nekas cits neatliek, kā izteikties jau krietni konkrētāk, skaļāk un UZSKATĀMĀK, lai tak vienreiz dalektu!

Tiešām tik grūti būt vnk audzinātiem cilvēkiem?
Nu pat ja kāda kolēģe patīk aš ņemogu-ļubļu, nu tad atrodi iespēju ārpus darba viņai atklāties, un atteikuma gadījumā saglabāt pašcieņu un nesākt rīkoties kā pēdējam nelietim (!).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu