Kā jūs vērtētu?

Šeit modē dīvaini jautājumi, man ar viens uzradās.
Iedomāsimies ballīti ar dejām (50-70 cilvēku), visiem pārsvarā 50+. Parasti, normāli, ikdienišķi cilvēki, savstarpēji pazīstami virspusēji (varbūt zin kā kuru sauc, ar ko nodarbojas utml.), varbūt reizi 1 vai 2, vai 3 gados ir tikušies tādās pašās ballītēs padsmit gadu garumā. Deju partnerus vakara gaitā visi maina pastāvīgi, uz vakara beigām kādi pāri arī vairs nemainās. Kā jūs vērtētu sievieti (precēta, bet ar praktiski izirušām attiecībām - emocionāli jūtas brīva), kura koķetīgi smiedamās glaužas klāt partnerim, pa reizei saskūpstās, atļauj partnerim roku turēt uz dibena; visā kompānijā vienīgā ar tādu uzvedību. Un citās ballēs notiek viss tas pats (varbūt citi vīrieši), tā pati sieviete, bet beigās partneris katreiz cits...
Izklausās sirreāli - diemžēl situācija absolūti reāla. Sieviete pašam nedaudz pazīstama (arī kādus padsmit gadus) - gudra, skaista, visādi citādi ļoti nopietna.

Keel  Bet vispār jau tas ir ļoti...dramatisks notikums. Ļaut turēt roku uz dibena !!!!!

Kā arī, cik jau noprotams, Valdim sāpe par to, ka šim laikam to roku uz dibena viņa turēt neļauj.

_Krasula_  Uzvedībā brīva sieviete. Varbūt patīk mēreni lietot alkoholu, bet varbūt arī ne. Nekas vairāk tak nav zināms, lai vēl ko vērtētu.:)

Orchia  Es principā esmu par katra cilvēka tiesībām uz pašizpaušanos un dzīvi pēc saviem ieskatiem. Taču., nenoliedzami ir dzīvē satiktas sievietes ar izteikti izaicinošu un agresīvi uzmācīgu uzvedību.ir bijuši gadījumi iz dzīves, kad sievietes ballītēs, dejās vai kados citos publiskis pasākumos klaji un bravurīgi uzmācas citas sievietes vīrietim. ai labi, sauksim lietas īstajos vārdos, aukas ir un viņas ir pat bīstamākas par joperiem, jo tie vismaz nav agresīvi

DaLila  Noteikti apslacītu viņu ar svētīto ūdeni! Tas takš sātans iekš brunčiem!!!

Orchia  Nop, prasta auka, viņai pietiktu ar spaini grāvjūdens 🤣

Orchia  Tak par ko bija stāsts? Tautas deju kolektīvā ir precēta sieviete, kura iet pa svešu kolektīvu rokām? Cik ta galabeigās ilgi viņai brūk tā laulība? Kāds vsp bija topika vēstījums, par ko jautājums?

Pillerina  Normāli. Mums viena zināma - kristāla kāzas nosvinēja.
Jāvaicā vīram, kā viņš jūtas un kāpēc vēl šo pietur, lai arī šī jūtas emocionāli draiska un brīva:)

Bet dejas laikā, ja ir atbilstoša mūzika, tad jau var roku arī zemāk turēt, ja elkonis sāp. Lai jau tiek abiem. Rokenrola laikā jau uz tās vietas nenoturēsi :) Ja viņa turētu roku uz šam bikšu pogu vietas, tad būtu interesantāk...

Napoleone  Ja runa par Vecrīgas klubu, uzskatu to par šauru sektu, esmu tur bijusi 1 x un vairs neiešu, izskatās nožēlojami... bet nav jau īsti arī alternatīvas... (vispār man ir vēlme un iespēja padomāt par tādu biznesiņu....) Bet vispārīgā gadījumā - es censtos nevērtēt, jo man nav tādu tiesību. Mūsu sabiedrībā ir pieņemts - ja vīrietis kaut katru dienu kādu "salīmē" - tas tikai ceļ viņa "akcijas", bet sieviete jau pie 2x ir "emma", no citu sieviešu redzējuma - pat no pirmās reizes. Kaut gan - ieteiktu izvēlēties un aiziet - bez priekšspēles elementiem, tas izskatās vulgāri.

av2  nav veerteejuma, jo kautkaa vienalga man, ko daraa kaada svessa sieviete.
Kaa gib, taa atpuussas, un kad atpuussas, atkal grib.

ube  Pa lielam jau vienalga, ko citi dara. Bet raugoties no malas uz vulgaritāti, neko labu par cilvēku nepadomā. Tā nu tas ir. Vecu cilvēku grābstīšanās izskatās gan vulgāri, gan amizanti kopā.

Keel  Interešu ´´klubiņš´´ jau skan perversi, Valdi !
Ar ko jūs tur nodarbojaties, draiskuļi??

Kurtslabs  Es no tādas turētos pa gabalu. Vienkārši neinteresē sieviete, ko spriežot pēc rakstītā, katrs kam ir vēlme apgrābsta.
Bet tas nenozīmē, ka sieviete slikta. Tikai nav manā gaumē.

tracums82  Papildus jautājums- šajos padsmit gados cik daudzi no viņas ir saķēruši STS?

elsa  Es saprotu, ka tā roka, kas tai sievietei uz dibena, nav tavējā, tāpēc sēdi vientuļš deju zāles kaktiņā un visu to vēro ar noslienātu priekšu.
Keel, onkuls baidās no vārda -svingeri. :D
Kā es to vērtētu? Nu , protams, negatīvi! Kā tā var! Uz kurieni tā pasaule iet, koa? /jālasa sašutuma formātā/

Rouzita  Palaistuve, kas gan cits. : D Bet ievērības cienīgs ir fakts, ka vīrieši šai līp klāt. Katrā ballē kāds pielīp : )

Piparkuka  Un kas tas par jautājumu jeb kur ir jautājums?! Viņai gribas, viņa alkst vīrieša/vīriešu uzmanību. Kaismīga un interesanta noteikti sieviete.
Laikam, acīmredzot, nav viens īsts VIŅAS vīrietis.
Žēl... No otras puses- ok. Varbūt neviens nav normāls un der tikai 1 reizei vai vienai koķetērijai dejojot:))

ketija64  nekas īpašs ,sieviete vismaz nepaliek bešā :)

uzplanaledus  Gandrīz izklausās, ka lapsa runā par skābām vīnogām :)

Aurora  pagaidi, neiebraucu. pēc apraksta seko, ka tie citi dara to pašu, tikai ar bēdīgu seju. un ko dari tu? esi svingerkluba sekretārs?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu