Tiem, kam 50 un vairāk

(var būt arī mazāk). Kad laulības saites ir izirušas, bērni pieauguši, hormoni vairs nenosaka dzīves virzienu, bet sāk apjausties dusošie talanti un mērķi,kurus beidzot varētu realizēt. (Par attiecībām šoreiz nē, es pieļauju, ka tās var būt kā dāvana, kurām īpaši pieķerties nevajag, bet kuras tomēr var padarīt dzīvi interesantāku).
Jautājums ir par laiku, cik ir iespējams paspēt? Realizēt to, kas izbrīvējoties laikam, ir kļuvis iespējams. Gribas būvēt lielākus projektus, bet atvēlētais laiks, enerģija, vai pietiks?
Vai kāds ir par to aizdomājies?

Aurora  starp citu, Pillerinas domu gājienam pieslejos. brašajiem kredītņēmējiem vajadzētu iepriekš vispusīgu izglītību.Zināšanas par Maslova piramīdu, un tā...Mazliet zināšanas ekonomikā, mazliet medicīnā:)
Dimantus nevar ēst
Ar māju nevar sarunāties. No tā dzīvo tādi kā oho.lv)))

Kaskaade  Skaistas frāzes blablablaaa^. Nav dzīvē labākas skolas, kā hipotēka. Kas tai cauri nav gājis, praktiski nav dzīvojis 🤣. A jūs te fantazējat par biznesiem. Nav tāda biznesa, kura pamatā nestāvētu avantūra un par maslova piramīdu atceras tikai tad, kad bankrota procedūru jāsāk. Wot lūk tā kautkā apmēram.

AivarsN  Ja par sēnēm,tad pagaidām laiks ir tik silts,ka dažas sēņu sugas vēl mēģina augt. Pirms pāris nedēļām viens paziņa atrada milzīgu austersēni. Pat nezināju,ka tās var izaugt tik lielas. Neko jaunu jau nesludinu. To pašu veco vēdisko iekārtu būtu laiks restaurēt jaunā kvalitātē, par lielu izbīli parazītiem,kuri to jau gadsimtiem cenšas norakt pēc iespējas dziļāk, lai saglabātu savu varu pār pasauli. Vai tad nekas nav dzirdēts par Slāvu-Āriešu Vēdām,eko ciematiem pēc Sibīrijas Anastasijas projekta, Nikolaja un Svetlanas Ļevašovu ziedotajām dzīvēm sociālo parazītu atmaskošanā,kuri viņus noslepkavoja tāpat kā daudzus citus patiesības sludinātājus? Daudzās valstīs,arī Latvijā,progresīvi domājoši cilvēki apvienojas, lai radītu savu,labāku sabiedrību, citiem par piemēru.

rokons  Hmmm....... Latvijā PROGRESĪVIE jau ir, kaut viņu programma bija stipri murgaina

Tagad jāgaida, ko te izziņotā DOMĀJOŠO CILVĒKU APVIENĪBA piedāvās..........:D :D

AivarsN  Atšķirībā no polimafijas grupējumiem,šī kustība neko nesola un nevienam neko neuzspiež,jo pēc varas netiecās. Katram ir tiesības izvēlēties savu smilšu kasti,nevis uztiept savu kārtību kopējā. Ja kāds lūdz palīdzību,vai padomu, vienmēr laipni,bet pārāk atšķirīgi domājošos,tajā klubiņā neuzņem, lai neradītu problēmas pārējiem.

AivarsN  Bet man ar to nav nekāda sakara. Es ar viņiem necīnos un pat necenšos konkurēt. Lai tak turpina izzagt valsti,ja jau tik daudzi par to sajūsmā un ņem par piemēru.😄

mareo  No neveiksmēm var izvairīties apspriežot svarīgākos lēmumus ar labu mentoru vai konsultantu, kuram ir pašam savs sekmīgs bizness. Nelaimīgākie cilvēki ir tieši tie, kuri ir atraduši mecenātus vai sponsorus... un tie, kuri ir pārāk tuvu pazīstami ar TV pulti - nefunkcionāli pavadīts brīvais laiks ir daudzu nelaimju cēlonis...

Kaskaade  Kādi vēl konsultanti, kādi mentori? Saruna ir par ko _ par sīkamatniecību vai lielo biznesu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu