Kam būt, to neizbēgt

Nolemtība vai liktenis …… vai tam ticat ?

Piparkuka  "dots devējam atdodas" - domāts vispārēji, ne jau no tā, kuram tu iedevi:) no citiem un citādi visdrīzāk!

AivarsN  Geisha. Vai par to kritušo eņģeli tev Dievs pastāstīja,vai ebreju pasaku grāmatā izlasīji?
Cilvēki nepazina ļaunumu,pirms sātana radītā un izredzētā tauta,ar to nebija iepazīstinājusi un inficējusi ar saviem gēniem. Tāpēc jau tika ieviestas tās pirmās nakts tiesības,reizē ar verdzības ieviešanu.
Kurā cilvēkā dievišķie gēni ņēmuši virsroku,tas seko savai sirdsapziņai. Taču kuram to tumsas mošķu gēnu ticis vairāk,tas arī sātanam kalpo,nespēdams pretoties.

Lapsa18  Katram ir savs dievs,dažam tas ir baznīcas veidols,dažam gaisma,dažam -ideja.
Es ceru,ka mana dvēsele dzīvos....

Piparkuka  Nu kādas šausmas, AivarN. Vai tad, domā, dinozauru laikos nebija nekāds ļaunums?! 100 punkti, ka bija viss līdzīgi, kā tagad. Ciltis varbūt sacentās par kaut ko utt. Ne jau tieši ka ļaunums, bet kaut kas līdzīgs droši, ka bijis vienmēr. Sacensība vai sāncensība.

saulite34  AivarsN,arī nespēj pretoties sātanam,katru dienu viens un tas pats te tiek stāstīts.

AivarsN  Dinozauri, tāpat kā jeb kurš dzīvnieks,nogalina tikai lai izdzīvotu. Vismaz mūsu baltā rase,daudzus gadu tūkstošus,dzīvoja pēc Vēdu likumiem. Arī Jēzus,tajā pašā ticībā,devās pievērst ebrejus, lai tie beigtu kalpot sātanam. Saviem sekotājiem viņš piekodināja,pie ziemeļu tautām neiet,bet tikai tur,kur Izraēļu dēli mīt. Taču ebreji viņu upurēja savam sātanam un ar galīgi sagrozītu reliģiju,devās tieši pie baltās rases tautām, lai pakļautu,aplaupītu un iznīcinātu visus,kuri pretojas. Tā no zemes virsas pazudušas daudzas varonīgas un cienījamas tautas. Šodien viņi pavisam neuzkrītoši,pārņēmuši vadību visā pasaulē. Ebreji kontrolē visas pasaules finanses,lielās korporācijas,valstu valdības un starptautiskās organizācijas. Vai tiešām spējat noticēt,ka krievu,ukraiņu,latviešu, lietuviešu un citas tautas,pašas pret sevi veic izlaupīšanu,degradāciju,depopulāciju un citu veidu genocīdu?

saulite34  Tu kā latvietis katru dienu savai tautai stāsti pasakas un visu laiku sagrozītā veidā.

Geisha  Aivar, ebreji nekad nav bijuši karotāji, bet gan baņķieri. Kur Tu redzēji žīdu ar snaiperi vai Kalašņikovu? Čigāni ir bijusi labi izlūki, bet žīdi nu gan nav. Pat Izraēlas armijā ir daudz algotņu. tas ka viņi pa Izraēlu staigā kā tādi robokopi vēl nenozīmē ka māk šaut un trāpīt mērķī.
Pats te kladzini Moišas gudrības.

AivarsN  Jā,taisnība. To viņi saprata jau Ēģiptes laikos,ka nav nekādi dižie karotāji. Taču kāpēc gan viņiem pašiem būtu jākaro,ja var sanaidot savā starpā citas tautas, lai tās viena otru iznīcina,bet ebreji tikmēr uz tā rēķina pamanās labi nopelnīt un veselas valstis iedzīt neatmaksājamā parādu jūgā. Tā no seniem laikiem,līdz 1. un 2. Pasaules karam. Kam ir parādā visas attīstītākās valstis,sākot ar ASV? Viena otrai? Kad tik ne tā. Kas izdomāja vergu tirdzniecību,kura nes milzīgu peļņu līdz pat mūsdienām? Kāda tauta ieņem masonu organizācijas augšējos pakāpienus,lai izmantotu šo organizāciju saviem mērķiem? Kāda tautība vadīja PSRS,tās sagraušanas laikā? Kādas tautas pārstāvji šobrīd vada Krieviju,Ukrainu,Latviju, tāpat kā daudzas citas valstis visā pasaulē? Neviens prezidents nevar nokļūt pie varas,bez masonu svētības. Pat ja tiek,tad ne jau uz ilgu laiku. Pēc kā projekta tiek degradēta izglītības sistēma visās bijušajās PSRS republikās? Kam pieder masu mediji, lai debilizētu cilvēkus? Kas tagad kūda latviešus pret krieviem? Vai ir vēl kāda nopietna organizācija,banka, SVF, korporācija,kura nav viņu kontrolē? Visa pasaule ir viņu rokās. Viss tas,ko liek darīt viņu nacistiskā reliģija,tiek pildīts ar apbrīnojamu precizitāti,uz katra soļa. Kaut vai tā pati nevainīgā pārkreditēšana. Kad gojs vienam ebrejam nevar atdot parādu,tad otram ebrejam,reliģija iesaka pārņemt šo parādu, lai sekmīgāk atņemtu gojam īpašumu. Ebrejs pret ebreju nedrīkst pielietot nevienu no viņu rebēm. Taču pret gojiem,jeb neebrejiem,ir atļauts pilnīgi viss,pat nogalināt. Savukārt kristīgā reliģija,liek pakļauties un samierināties. Tāpat kā tā populārā ideoloģija,kura sabiedrībai iebarota,ka ļaunums jau nepastāv,jo viss ir nosacīti. Tā mūsu valdība,tautai visu atņem,notirgo,plikus aizdzen trimdā. Bet tas jau tā nosacīti,no kuras puses paskatās.
Katrai problēmai ir vārds, uzvārds un tēva vārds. /Staļins/

Napoleone  Piparkuka - pasauli sačakarēja britu (uz to laiku) kapitālisti, kas pasūtīja Marksam jaunu teoriju - kā paverdzināt visu pasauli, šis izdomāja - vispasaules komunistisko revolūciju. Ko Trockis uzsāka taisīt 1917. gada FEBRUĀRĪ... Bet Ļeņins - iespējams, nemaz tā neplānodams, bet kopā ar boļševikiem - OKTOBRĪ izglāba gan Krieviju, gan pasauli no tās vispasaules komunisma revolūcijas, Baltijas tautām deva pirmo reizi mūžā iespēju dibināt savas valstis, Brestas mieru noslēdza un kapitālisti varēja noslaucīt savus zaglīgos, slienainos purnus. Nekad, nekas nav tā kā izskatās un, kā vēstures grāmatās raksta. Naivums ir ārstējams ar uzcītību, bet nav obligāti, var palikt pelēkajā zonā, tur vieglāk... visi tādi paši.

Geisha  Aizvakar draudzene atsūtīja video no Reikjavīkas (mašīnīte lidoja pa gaisu, jumti tika noplēsti). Tur bija vētra 80m/sek. Tagad vētru piesienam pie tēmas.
Ja Tev liktens saka sēdi mājās, dzer šņabi, ēd, guli un nebāz degunu ārā tad tā arī tas ir jādara. Pretējā gadījumā pieslēgsies nolemtība un tu atjēgsies kaut kur Atlantijas okeāna dzīlēs.

AivarsN  Vēl ir tāda gudrība,ka izglītots cilvēks ir apbruņots cilvēks. Prast atpazīt problēmas un no tām izvairīties,vai atrisināt. Sliktāk,ja cilvēkam iedod izglītību,kura vērsta pret viņu pašu.

Piparkuka  Par izraēļi vispasaules naudas kundzību un kontroli- to gan var piekrist! Tas komentārs ir precīzs, 23:35.
Tāpēc neviens viņus neieredz, jo visas pasaules valstis būtībā ir viņiem parādā....

Napoleone  Par AivaraN komentāru 23-35... nedrīkst maldīties, ka runa par vienas nācijas dabu!! šī tauta tika pakļauta selekcijai (40 gadi tuksnesī) un to izdarīja priesteri - tā laika gudrākie cilvēki, un nav nozīmes - kas tie gudrie bija etniski, domāju, tas nemaz nav izdibināms... Visa vaina - uz ebrejiem, viņi tika ekspluatēti - kā citu tautu ekspluatācijas metode un ierocis!! viņiem ik pa laikam "nolaiž asinis", lai nevienojās ar citām tautām uz cilvēcisko attiecību bāzes... "skaldi un valdi"... "ar svešām rokām" - darbojas arī viņu iekšējā nometnē. Starp citu, Izraēlu dibināja uz noteiktu termiņu - 75 gadi, tas beidzas... viņus ir plānots iznīcināt, rezerves instruments - armēņi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu