Dāmas,vai jums pietiktu tikai ar skaistu dvēseli un minimālo algu?

Man Cēsīs tik daudz čomu ar skaistām dvēselēm un tā ilgojas pēc savām sirdsdāmām-skaistām,seksīgām un galvenais nesavtīgām dūdiņām!Kas neprasītu dārgas dāvanas un ceļojumus jo čomi to vnk nevar atļauties,bet priecātos par saplūktiem ceriņiem pavasarī un dvēseles siltumu ziemā!Tādas vispār ir?Vai tā ir UTOPIJA?!:D
P.S.Ar mani tam nav nekāda sakara.Es pietiekoši pelnu un mana dāma mani mīlētu pat ja neko nepelnītu!!!

Felde  Piparkuka,tie ir pie vietas,kuriem tik daudz plusinnu... Un taads-butu veiksmigs,izdarigs,uznnemigs,un pelnoss..... Tur jau taa saals... :)

Orchia  Būtu labi bez vispārinājumiem, teatris neinteresē un anketā par teātri nekas nav rakstīts

AivarsN  Tur pat trešā daļa tautiešu, nesaņem vairāk par minimālo. Ja par dvēselēm,tad izpratne par tās skaistumu,ir vēl stiepjamāks jēdziens par ienākumiem. Ja dāma pati,sātans Pradas brunčos,tad pret vīriešiem ar eņģeļa dabu,viņām noteikti ir neārstējama alerģija.😂

multi  Un jūs domājat, ka esat vidusšķira? Tie paši bomži ar knapu 1000€ kontā... Īsta vidusšķira, kā minimums spēj atļauties dzīvokli jaunajā projektā... Dzīvot padomju bloķenē ar lamināta grīdām nav nekāda aristokrātija...

Kaskaade  Jaunajā projektā dzīvokļus pērk apmāti lauķi, domājot, ka beidzot tikuši viduššķirā...

uzplanaledus  Lielākā daļa tautiešu nodarbojas ar vēl kaut ko bez darba. Tā ka alga varbūt nemaz nav primārais.

NL_O  Bumpastiks: Staļina tipa redaktors - kas atbilst, paliek; kas nē - izgaist, kā nebijis.

Chris1986  nu ja, bumbastik, par seksu ir jāmaksā. Un jo ar skaistāku objektu grib seksot, jo dārgāk jāmaksā. Nu, viss tieši tāpatās, kā pie automāšīnu markām un izlaides gadiem un atlikuma stāvokļiem :D Vienīgi viņas to samaksu tev pieprasa kkā aizplīvorotāk, ka pašas domā, ka nesapratīsi, ka būs jāmaksā :D Palasi Rudzīti - Dieviete (velns) uedevam viņām pīī un aizsūtīja ar to pasaulē vākt ziedojumus - kura lielākus savāks, to Dieviete labāk ieredzēs .. un otrādi

Elwa72  Tie,kuri skaļi bļauj-protams,bļauj par naudu,nevis cilvēku🤘 vnm esmu uzskatijusi un nekaunos no tā,ka labāk ir blakus cilvēks-ar cilvēka īpašībām,kuram minimala alga,bet zin,kas ir,ka kkas trūkst,.,nevis plātīzers,no aukšas skatoties izlecējs,jo jūtas cilvēku cilvēks,naudas pēc!,..tāpēc mana laime nebūs limuzīnā,ja uz riteņa tomēr ar _cilvēku_ patiesāk...👊

av2  Nu nav jau gluzzi taa, ka vinnas uzreiz prasa biezas hatas, un cellojumus nezkaadus. Love tomeer dara briinumus , ari ar sievieteem.Kameer mees skataamies no malas, viss ir taa....nesieseejami, a tiko esma tajaa visaa iekssaa, ar iisto cilveeku, viss ir pavisam savadaak.

Napoleone  Visbiežāk "lūzeri" attaisnojas, ka skaistā dvēsele tiem neļauj naudu pelnīt. Domāju, ka skaisto dvēseļu īpašnieki nemaz nezina, ka tiem ir tā skaistā dvēsele un neklasificē to nekā, jo viņi dvēseli neiekļauj brendu rindā - nesalīdzina ar citiem brendiem. Tad atbilde ir NĒ -ar minimālo algu man nepietiek.

sauljuks  Skaistais duālisms.
Dāmas grib, lai viņās saredz skaisto dvēseli, bet vīrietim, redz ir jābūt piķa mājās nesējam!

Nez, man nevajag vīrieti, lai viņš piepildītu manu dzīvi un/vai manus sapņus. To es lieliski varu izdarīt pati.

Chris1986  "Stundu stāvu domādama,
Kam lai sēžu kamanās?
Vai lai sēžu pie tautieša,
Vai pie sava bāleliņ’" :D

mareo  Dvēsele skaista ir visiem cilvēkiem, tikai tiem, kas nespēj vai drīzāk negrib attīstīties, nav nekāda sakara ar paša dvēseli - vieni kompleksi, aizsargmehānismi, alibi, pretenzijas un tukšas ambīcijas.
Tādu sieviešu, kas piesakās šiem "skaisto dvēseļu" īpašniekiem par mammām ir gana daudz. Diemžēl. Iespējams arī viņām ir vajadzīgs kāds alibi, lai neattīstītos - risinot šādu neatzīto ģēniju nebeidzamās problēmas nekam citam vairs laika neatliek.

multi  Saukt mazturīgus cilvēkus par "lūzeriem" un "neatzītiem ģēnijiem" :) Tā turpināt :)

mareo  Runa nav par mazturīgiem dēļ objektīviem iemesliem... Pārsvarā par dvēseli runā tie, kam nav ne mazākās izpratnes par to, cik konkrēta realitāte tā ir.
Dvēseles siltums ir tikai vārdi, un ja kāds ziemā piedāvā dvēseles siltumu pie auksta radiatora, tad viņam jāiet pie galvas daktera.

pomerance  Bumbastik, kur viņi plūc tos ceriņus? savos dārzos vai, no pašvaldības policijas slapstoties, pa svešiem dārziem šiverē?

Epifanija  Pilnīgi neinteresē pēc kā kāds ilgojas, var turpināt tālāk ilgoties!

Pilskungs  Man tikai (dāmu) ar skaistu dvēseli, minimālā alga ir pašam.

Piparkuka  Ļoti var piekrist šim mareo teiktajam: "...vieni kompleksi, aizsargmehānismi, alibi, pretenzijas un tukšas ambīcijas."
Un sieviete var gadiem gaidīt, kad tad tā lielā mīlestība beidzot nāks un kaut ko reālu darīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu