Dāmas,vai jums pietiktu tikai ar skaistu dvēseli un minimālo algu?

Man Cēsīs tik daudz čomu ar skaistām dvēselēm un tā ilgojas pēc savām sirdsdāmām-skaistām,seksīgām un galvenais nesavtīgām dūdiņām!Kas neprasītu dārgas dāvanas un ceļojumus jo čomi to vnk nevar atļauties,bet priecātos par saplūktiem ceriņiem pavasarī un dvēseles siltumu ziemā!Tādas vispār ir?Vai tā ir UTOPIJA?!:D
P.S.Ar mani tam nav nekāda sakara.Es pietiekoši pelnu un mana dāma mani mīlētu pat ja neko nepelnītu!!!

uzplanaledus  Kas vispār ietilpst skaistā dvēselē? Kāda ir skaista?

Piparkuka  Mīloša. Interesējas par mākslu un kultūru u.c. Patīk skaistais, uztver otra izjūtas. Patīk fotogrāfijas. Patīk iepriecināt otru, arī ar to, kas otram patīk. Izjūt, sajūt. Piedomā.
Tīra. Nav ļauna. Nav riebīga.
Patīk skaistums (jebkas- sniegs, pienene, lampiņas, konfektes, gleznas, pilis utt utt utt)
Daži un tikai daži tādi ir. Tāpat kā tie, kam labs sekss ir norma.:) Arī to var pieskaitīt pie skaistās dvēseles- izdomu.
Sapņotājs, arī.

Orchia  Ak kungs! Patiešām tāds izskatās nopietnās attiecības gribošo sieviešu kontingents?

Epifanija  Skaista dvēsele ir tad, kad tā tiek rādīta visā tās krāšņumā - kad tā pavairāk ir uzņemts uz krūts, dažreiz pat nobirdina pa kādai asarai! 😂

Piparkuka  Drīzāk- tad var sadūšoties un arī nobučot paīstam!:))

uzplanaledus  Tā, bet ja ir uzstādījums neprasīt dārgas dāvanas un ceļojumus, tad kultūra, māksla, pilis atkrīt, tas viss prasa naudu un to visu var iekārot. Turpat ir arī konfektes un gleznas. Faktiski tai vajadzētu būt tādai ēteriskai būtnei, gandrīz kā labajai burvei :)

Piparkuka  Nu gandrīz vai..:)

fargo  uzplanaledus, bet kāpēc to visu prieku nespēt nodrošināt pašai sev? kāpēc... kāpēc būtu jāpaļaujas uz vīrieti priekos, kas ir svarīgas pašai? ceļojumus, muzejus, koncertus. kāpēc nē? nav jābūt ēteriskai, tikai ar darbu un algu. nekāda ētera. par ēteri biļetes neviens nepārdos.

Caune  Sievietei vīrietis ir vajadzīgs, lai nesaietu īsajā ar savām vēlmēm un emocijām. Lai būtu kur novirzīt enerģiju un nekoriģētu bērnu un radu dzīves. Labi, ja vīrietis sevi var uzturēt pats, skumji, ja tas ir jādara sievietei, bet visādi citādi mūsdienu emancipētās dievietes var visu pašas.

uzplanaledus  Fargo, es to visu sev nodrošinu pati. Bet ja blakus ir tas skaistās dvēseles vīrietis, tad taču man nākas viņam izmaksāt? iespējams, ka kaut kādos gadījumos šāds modelis darbojas gana labi, bet ne vienmēr.

fargo  es nespēju iztēloties vīrieti, kas prasītu sevi vest uz pilīm un koncertiem, vai vest sevi ceļojumos. nopietni. tādu vīriešu nav. viņš tavus makaronus var aprīt, tas jā, to es saprotu. pat bez ketčupa. bet vīrietis, kas sagaidītu no sievietes vest sevi pa muzejiem, to es pat iztēloties nespēju.

LaVerna  fargo, tas, ka Jūs to nespējat, diemžēl, vēl nenozīmē, ka tādi bābiešveidīgie "vīrieši" nepastāv un ka mums gribot negribot nesanāk šad un tad, vairāk vai mazāk, ar tādiem saskarties.

Vispār jocīgi lasīt šādus Jūsu komentus šajā tēmā, tie ir pretstatā citiem agrākiem, krietni pozitīvākiem izteikumiem cilvēku virzienā.

preilene  Nu neeeeeee... vajag gan skaistu dvēseli, gan skaistu ķermeni, gan daaaaaaaudz naudas.

preilene  Ak jā.. ceriņus nevajag

uzplanaledus  Tajos ceriņos ir laimītes un tās var apēst. Veselīgi :)

preilene  Ceriņu ziedi var noderēt gan.. tikai droši vien jānoskaidro, vai kungs tos nav šosejas malā saplūcis 😉
https://dieviete.lv/jaunie-raksti/33660-5-slimibas-kuru-arstnieciba-izmanto-cerinus/

fargo  ne, ne. vot šito ne.
nevaru iztēloties čali, kas sēž dīvānā, bezdarbnieka statusā. tad, pēkšņi, kaut kur ierauga, ka smalkā koncertzālē notiek haidna koncis un viesos atbraucis smalks ēbreju ērģelnieks un tagad viņa galvā sāk rosīties funktieris a la: "tā, piķa man nav, haidns... es nevaru pļacs iztikt bez haidna, man vajak! vajak man to kamerkoncertu! ko darīt? ahaaa, man ir čiksa, viņa stradā. tā, davai es viņu sākšu manipulēt un lauzt, lai viņa nopērk mums biļetes uz šo ģeniālo pasākumu."
tas tā nenotiek. nav tā. sievietes un vīrieši domā ar katrs savu pusi smadzeņu. vīriešu galvā nav alejas, kas vestu no punkta "tur būs koncis" līdz "davai es viņu pielauzīšu man nopirkt biļeti". nav tādas avēnijas no A līdz B. es saku - viņš var tavus pīrādziņus aprīt un nevainīgu mūli tēlot, ka pīrādziņus aiznesa negantas žagatas. viņš pat tavu viņčiku var izdzert un tēlot, ka tur nekā nebija. to... to es saprast varu. bet domu, ka vīrietim ienāktu prātā braukt uz, es nezinu, maljorku un par to maksās čiksa... tas tā nenotiek. tur nav ielas tai domai. varbūt vienam starp 10 tūkstošiem. tā vnk vīrieša galva nestrādā. es nesaku, ka nemākam izmantot. mākam - iztukšot leckapi, piemēram. vēsi!
bet. es saku, kas nav tie gadījumi. tādas lietas necirkulē prātā. pīrādziņi un viņčiks, ok. bet ne haidns.

preilene  fargo, Tev laba iztēle 😂 par to bezdarbnieku dīvānā es vēl būtu pieminējusi izstaipītas treniņbikses, nošmulētu tkreklu, aliņu vienā rokā un otru roku biksēs kasot debesu zvanus 🙈 bet par ebreju, ērģelēm un pielaušanu ģeniāli- nav pat ko piebilst 😉

Piparkuka  Sievietei gan visu laiku cirkulē prātā- citas zemes, tuvas pilsētas, smukas paēšanas vietas, lidmašīnas, ceļi, koncerti, teātri, izstādes, tagad Ziemassvētku lietas un vietas... dažreiz konkrēti, dažreiz vispārēji un, kaut ko ieraugot, izlasot- jā, to gribas! Kino, filmu, kartiņu, utt utt. Un jā- pašai vien jāizdara, cik var:) ja būtu- gan jau, ka teiktu- es gribu to un to, davai izdaram tā....:)

uzplanaledus  No fargo skatupunkta vīrietis vienkārši grib ēst :D Nu un vēl kaut ko, un viss.
Tas vēl kaut kas varbūt lielākajai daļai liek rosīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu