Kas jāzina pirms stāšanās laulībā

Ko vajadzētu zināt vīriešiem par laulībām ( ieteicams zināt arī mātēm, lai apmācītu dēlus)

1.50% laulību tiek šķirtas.
2.70% šķiršanās iniciatores ir sievietes.
3.Visi laulībā dzimušie bērni ( arī tie, kuri iegūti ne no vīra) automātiski, pēc paternitātes pieņēmuma ir vīra bērni ar visām no tā izrietošajām sekām - uzturēšanas pienākums, alimentu pienākums šķiršanās gadījumā. Paternitātes apstrīdēšana ir juridiski sarežģīts process un var neatcelt pienākumu maksāt alimentus pat, ja izrādās, ka vīrs nav bērna bioloģiskais tēvs.
4.Škiršanās gadījumā 99% bērni paliek pie mātēm.
5.Biedrības "T´ēvi" veiktas pētījums liecina, ka saskaņā ar tiesu praksi tēviem atvēlētais laiks, lai tiktos ar bērniem vidēji ir 13%.Ja sieviete neievēro arī šo laiku, tad viņai par to nekas nebūs. Bet alimenti jāmaksā jebkurā gadījumā, neatkarīgi, vai tev ir dota iespēja tikties ar bērnu vai nē.
5.Saskaņā ar Civillikumu laulāto kopmanta ir par abu laulāto līdzekļiem iegādāta manta vai ar viena no laulātā darbības palīdzību iegādāta manta t.i., ja manta ir pirkta par tavu naudu, bet pirkšanu veica otrs laulātais, tad tā skaitās kopīgā manta.
6.Laulībā sievai nav pienākuma nodarboties ar seksu ar vīru, bet vīram nav tiesību to pieprasīt. Pieprasīšanas gadījumā tā tiek vērtēta kā seksuāla vardarbība un vīru pēc sievas iesnieguma var nošķirt izmetot viņu pat no paša īpašuma kā minimums uz 30 dienām.
7.Pierādīšanas slieksnis pieteikumos par vadarbību ir nulle, nevainīguma prezumpcija nedarbojas, bet atbildība formāla ( praksē neeksitē), te ir labs variants visa veida atriebību un īpašuma dalīšanas shēmu realizēšanai.

Ja kādam pēc šī ir vēlme vēl precēties - uz priekšu!

Orchia  Visi tēvi, kurus esmu pārstāvusi, ir veiksmīgi un objektīvi sadalījuši tiesības uz saskarsmi ar bērniem un normāli sadalījušu īpašumus. Taupīgie un pārgudrie cilvēki, tādi kā autors, uzdodamies par advencētiem juristiem, kas paši spēj atrisināt visus juridiskos jautājumus salaiž tirsā procesu, savu dzīvi un dibina upuru komūnas. Demagogi un personas ar emocionāli labilu profilu

vaitiesam  Ābols var būt iepuvis, vai tārpains arī no iekšpuses☝

Tessa  kada vel taisniiba? man nav viirs miljonars :DD tupums mani uzvelk, tas gan. troļļi ir tik tupi, ka jau saka nest šovu gaismu uz PA, driiz pieprasiis DNS testus.
kas ir Maligina?

Kaskaade  Maligins nebija plānprātīgs, viņš labi zināja, ko pērk.
Jau pēc kautiņa taizemē, viņam bija jāsaprot, kas jādara, lai jaunā laulene paliktu aiz borta. Un tam viņam līdzekļu bija vairāk kā pietiek. Un saka, beidz kurināt par lietām par kurām fiška nevelk.

Kaskaade  Forsaakais, a ko tu statistiku par uzmestajām sievām neuzrādi? Nu tām, kuras laulībā novilka pa 30smit gadiem un palika ar smiekla centiem? Zin kā? Večus ar naudu aptīt nevar, bet utuvanagi paši vainīgi pie savām problēmām.

Tinte  Autors jauc mušas ar kotletēm. 8 miljoni bija mantojums, nevis šķiršanās kompensācija.

Kaskaade  Vergam nav tiesību, pārējie kontrolē savu rīcību un monitorē iespējamās sekas. Ja esi laulību pretinieks, neprecies. Nopērc kaķi vai toiterjeru un dzīvo laimīgs. Šajā valstī ir tiesības uz brīvu rīcības izvēli.

Orchia  Forsaakais. Tev ta kas, ko Maligina dabūja? Tava cūka, tava druva? Vai vnk plēš pakaļu sveša nauda?

Atkāpjoties. Profesionālis, pirms sākts process, sakārto klienta galvu, jo 80% no problēmām ir psiholoģiskās un tikai 20% ir tīri tehnisks juridisks raksturs.

Orchia  Hallo, tu šovakar kko interesantu pīpē?
Laulības intitūts jau regulēts pirms romas impērijas laikiem. Kādu jaunumu tu īsti gribēji pavēstīt vīriešiem 2019.gadā?

CoCoSan  Ko tu vsp zini par tiesu praksi, izņemot šāda termina esamību? Šeit esmu, lai izklaidētos, nevis lai apgaismotu attālinātos, kautgan par 250 e/h varu īsumā izstastīt.

Luusila  Cold, pirms laulības noslēgšanas otru cilvēku der izpētīt 100x labāk, nekā ābolu no ābeles.
Tad nebūs brīnumu ar tārpainām iekšām.

Epifanija  Pirms stāšanās laulībā ir jāsaprot, ka uzņemies atbildību par savu rīcību!

pomerance  Lohiem lohu problēmas.

Reds  Nu sievietes te tēlo naivās un godīgās, bet reāli autora aprakstītā sistēma tiek ļoti aktīvi veidota un pamazām popularizēta, turklāt 3. un 7. - tur nav jābūt laulātam, sievietei pietiek ar pirkstu paradīt.

Tagad neko nedarat, bet pašas jau no tā cietīsiet, kad vīrieši vispār nekādā komunikācijā neielaidīsies. Metoo un līdzīgas kustības, jau ir panākušas ka viena daļa ASV uzņēmēju sievietes darbā neņem, pie mums viss tas pats kopā ar Stambulas konvenciju ienāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu