Kas jāzin pirms pārgulēšanas, seksa? :)

Paldies Forsaakajam par ideju! Ietekmējos. Saprotu, ka precības ir nenormāli :)) nopietna padarīšana, bet.... 99,99% no šeit esošajiem tak neprecēsies pirms nebūs pamēģinājuši viens otru. :))) Kādi ieteikumi? Ko būtu jāņem vērā pirmo reizi pārguļot, saguļot, "seksojoties"? :)))

Trakmens  tā vietā lai zirgotos, labāk būtu kautko jedzīgu uzrakstījuši!
es ar nezinu, kas būtu jāzin pirms seksa :(

riebekle  Vārds un uzvārds ir personu dati, kurus nemaz tā otram izpaust nedrīkst. Dzīvesvietas adrese tāpat. Bez tam, ko tas vārds vai uzvārds dos priekš seksa? Pa lielam tikai galvu sajauks. Ja sekss ir labs, tad varbūt var arī to vārdu pajautāt, a tā - priekš kam? :D

Geisha  Skatoties kādā vecuma grupā.
Līdz gadiem 40 vīrietis var un grib. Par mazulīšiem (16- 25) vispār nerunāšu, jo tiem jau pat sapnīši ir slapji. Vīrietis līdz 50 ir daži izņēmumi, kuriem tā mantība jau ir pabojāta. Ar vīrieti pēc 50 gadu vecuma noteikti ir jāiemēģina. Varbūt fasāde vēl tīri neko, bet aparāts nestrādā. Var būt ka arī strādā, bet minūtes 2. Nepaspēsi ne atģērbties kad izrādās viss jau ir galā.

Skarlete  ADRESI būtu jāzin...ja nu Onkam paliek slikti ar sirdi sex laikā, mazums...vai kulminācijas brīdī "atdod galus"...ir tāda vēlēšanās dzirdēta. Nez vai ātrajiem pietiktu ar oHo kļičku...:))

riebekle  Izlasīju Skarletes komentu un atcerējos - tak līgums pirms seska jāslēdz! Vot! Un līgumā atrunā visu, arī galu atdošanu un visu pārējo arī, nu lai kāds neceļ pretenzijas pret sliktu seksi, nevajā par labu, u.t.t.

elsa  Ar diviem bērniem un attiecīgi gadu bagāžu nezināt, kas jādara ? Varbūt aizmirsti par seksu kā tādu...
To,ko divi dara pirms, ar , bez kāzām viņi dara sev. Apmēram zinu, kas man jādara...un vispirms jau negāzties guļus ar da jebko.
p.s. man sāk patikt riebekle. :D Nu ne intīmi, bet tāpat, kā labs cilvēks. :D

veejasuns  Nu, man domāt, ja sieviete raksta ar rupjām gramatikas kļūdām, tad ar tādu stāties intīmās attiecības nedrīkst. Ja var kropļot ko tik skaistu kā latviešu valoda, ko tad viņa nodarīs man?
Tātad, iesākumā diktāts, un tad jau viss pārējais, ja rezultāti atļauj.

JurisK  Cienijamie komentētaji, šķiet, nav ņēmuši vērā jautājuma autores dzīvesvietu(cik var saprast pēc anketas - Zviedriju). Noteikti pirms kaut vai mazākās vēlmes pēc seksa vajadzētu cītīgi izstudēt likumdošanu, citādi tur mierīgi piešūs seksismu un nāksies taisnoties tiesā. Nabaga Ziemeļblāzma!:( Brauc atpakaļ pie latvju puikām, dabūsi lielu vēderu!

Elis23  ,,,izlasot,atsevišķus komentārus sanāk,sekss nav iemesls,lai iepazītos?
Liekoties gultā ar mazpazīstamu partneri tomēr informācijai jābūt, kādu dzīves veidu ved,,,,tā jau HIV un C hepatītā var iedzīvoties,ne kādi prezervatīvi nelīdzēs.

multi  Pašiem tās ārstu izziņas ir, jeb uzskatat, ka slimības ir tikai citiem? Labāk ieteiktu izziņas prasīt nagu licējiem un tetovētājiem...

Caune  Mazāk zin, labāk nāk miegs. Pēc tam.

Elis23  ,,,,es neteicu,ka izziņa jāprasa,,,un palasiet statistiku.

62valdis  Ir nu gan šodien agresija panesusies!... Ar tādu par seksu sapņot!?

Elis23  ,,,,vēlējos pateikt,ka pirms liekas migā,tomēr cilvēks nedaudz ir jāiepazīst,,,,,lai nenāktos smagi vilties.

rihtigais  Es vispirms pārbaudu dzimumu, tagad tādi laiki....

miers2  Pat ja ar pamēģināšanu viss patīk, tā nav nekāda garantija veiksmei, jo cilvēki mēdz mainīties - parasti uz slikto pusi

Pillerina  Man liekas, jāzina, ko īsti gribi...
Kopoties ķeksīša pēc, jo kā bez tā un ka tik ar kaut ko jebko kaut kā, kas tik paskatās.

Vai tiešām no sirds paseksot ar tādu, no kā ne tikai sirds vibrē.

Orchia  Mhm, itkā pirmajā reizē to varētu zināt

Epifanija  Patiesībā tas ir ļoti intīms pasākums starp diviem cilvēkiem, kuri viens otram uzticas, atklājot par sevi vairāk, kā būtu jāzina citiem un šādi apliecina viens otram, ka ir gatavi uzņemties saistības, atklājot jūtas, tas ir pasakot bez vārdiem - es tevi mīlu un vēlos ar tevi dalīties it visā, kas man pieder, es to uzrakstīju kā es to saprotu un pēc kā vados, tomēr par šo mums katram ir savs pieņēmums un katrs pats ir savas laimes kalējs!

kjirsis_X  modinātāju vajag uzlikt -lai brokastis nenogulētu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu