Kas jāzin pirms pārgulēšanas, seksa? :)

Paldies Forsaakajam par ideju! Ietekmējos. Saprotu, ka precības ir nenormāli :)) nopietna padarīšana, bet.... 99,99% no šeit esošajiem tak neprecēsies pirms nebūs pamēģinājuši viens otru. :))) Kādi ieteikumi? Ko būtu jāņem vērā pirmo reizi pārguļot, saguļot, "seksojoties"? :)))

av2  nu no forssa sex, var izveidoties pat lloti miilas attiecibas, miilestiba.
Otraadi, nezinu, nedomaaju, ka virtuaalaa love garantees sex saderiibu. Parasti taa tomeer ir, ka cilveeks ir jaaiepaziist viss, arii sex jomaa, lai iemiileetu vinnu paiistam.

runcs51  Noteikti ieprovēt vajag-pat autiņiem testa braucienu taisa.....un ,ja iepatīkas-var turpināt,,,,,

virietis1973  Nezinu gan kas butu janem vērā.Cita ņem vērā garumu,cita resnumu,vēl viena ņem vērā abus parametrus.D

MrJones  Kas būtu JAAZIN.....? Jaaaasazin, vai potenciālais sexotaajs prot gramatiski pareizi uzrakstīt tekstu, ienākumi virs 2k, kustamais un nekustamais īpašums (vai ir/kaadaaa staavoklii un pašreizējā tirgus veertiiba)..., sexotaajs prasmes, izglītība un kultūra..., oho pavadītais laiks (no saakotneejaa registreeshanaas briizha), kaa attiecīgais subjekts komunicē un prezentē sevi, ko par saka citi Oho domu biedri, kaa veertee, kaadas intrigas stiepjas ap vinju....nez.....vai chibriks nav par iisu...,vagiina..pardon, nolietota, liekais svars, vai atbilst norādītajām vecumam, u. t. t.....un jaa....zekes zandalees Lai nebūtu!!!!

Johanna  joki, joki, bet man ir bijis reāls piedāvājums uk no viena latvieša puses-zini, tu man drusku patīc, bet ja mēs pārgulētu, es varētu tevī iemīlēties. as simply as that. nu, kaimiņu tautas pārstāvji tik debīli nebija, tāpēc.(

Johanna  Rozēm ērkšķi, vizbules ātri novīst...jums, vīriešiem, neizdabāt!:)

Orchia  O, patika av2 komentārs "nu no forssa sex, var izveidoties pat lloti miilas attiecibas, miilestiba".
A pa kuru laiku vīrietis var paspēt iemīlēties, ja sex ir uzreiz? Uzbudinājums jā, iekāre jā, kaisle jā, bet nejau tak mīlestība. Veci cilvēki, bet runā kā bērni.

av2  Orchia - nee nu, protams, vispirms vajad iemiileeties liidz ausiim, un tikai tad konstateet, ka....ir kaarteejaa , neizteikssos , un arii sex ir galiigi nekaads? Loggiski, ne? :))
Eh, sieviete, beidz sapnnot, a? Dziive ir dziive, tur ir savi "likumi", un arii Tavaa pusmuuzzaa tas buutu tomeer jaasaak...da kaut minimaali , pavisma minimaali saprast.Bet laikam nesanaak :(

Orchia  Av2, parunāsim kā divi pieauguši cilvēki, saki a kas var nepatikt sexā? Ja tas cilvēks ir tik mīļš, ka cērtas acīs, nu kas var nepatikt? Pie līka, maza vai par daudz liela var pierast. Mate daba tā ierīkojusi, ka sievietes klēpis ir elastīgs. A ja tehnika nepatīk, tad jā, tā ir problema, jo abi domā tikai katrs par sevi. Pie visa jaunā ir jāpierod, pie jauniem zābakiem, pie cita sajūga, pie citām cenām. Sexā tapat kā dzīvē ir jāpielāgojas otram, lai sanāk deja, nevis raustīšanās uz drāts.
Līdz ar ko par visādu uiņu par nesaderibu skaļi ierēcu, sliktam vijolniekam arī lociņš un pirksti traucē.

Kaskaade  Hihi, par tiem sexa testa braucieniem runājot, a jūs aizejiet uz banku un pasakiet, ka par māju vai dzīvokli sāksiet samaksāt pec 5 gadiem, jo tas miteklis kārtīgi jāpārbauda ekspluatācijā. Nu mož ij maksimā kādam umņikam ēdienu dod ar pēcapmaksu pēc izkakāšanas, nav ne jausmas

preilene  av2, var būt gadījumi, kad no forša seksa izveidojas mīļas attiecības tāpat, kā var būt gadījumi, kad no mīļām attiecībām izveidojas foršs sekss.

Taču ne sekss ir garants attiecībām, ne attiecības seksam. Katra situācija ir atšķirīga.

Ļoti reti ir nācies sastapt vīriešus, kuriem gribas mesties virsū pirmajā tikšanās reizē. Vai tas nozīmē, ka otro reizi ar šo vīrieti vairs nevajadzētu tikties? Ja nav mežonīgās vilkmes tad nav? Vai arī jāsadzeras līdz saprāta zudumam?

neko  "Taču ne sekss ir garants attiecībām, ne attiecības seksam. Katra situācija ir atšķirīga."
---
atliek tikai piekrist. diezgan muļķīgi iedomāties ka labas attiecības var atrisināt seksa problēmas vai labs seks - attiecību. Izbeigt gan var.

Vaukskis  Saejoties ar taizemieti vispirms noskaidrot, vai bioloģiskais dzimums sakrīt ar sabiedrībai uzrādīto, lai izvairītos no vilšanās

av2  :) Fanazeetaajas , kuraa vietaa kaads saka, ka pirmajaa randinnaa buutu jaabut sex? Var tak otraja, tressaja, un pat peec nedeellas, vai gada . Nopietni. Cilveeki ir tik dazzaadi , tik lloti dazzaadas idejas, velmes, dazzaadi skati naakotnee utt
Tikai, sex nesaderiiba tiek mineeta 2/3 no sskkirssnaas iemeslu. Taa kaa tiessam taada pastaav dabaa,lai kaa dazzaam te gribaas to noliegt....ar savu "elestiibu"...teoreetisko . Neapspriediisu sseit detallas,ir man arii sava dziives pieredze , bet katram podinnam ir savs vaacinnss ! Un bez forssa sex, kad ABI ir tiessam happy , nebuus nekad ilgu, forssu attieciibu. Var buut tikai apreekkkina atiieciibas. Punkts.

preilene  av2, un Tu tiešām tā no visas sirds tici, ka tā nesaderība ir īstais šķiršanās iemesls? Domā, ka pēc 10 vai 20 kopā pavadītiem gadiem cilvēkam pēkšņi pielec – opā, mums taču seksā nesader?

Manuprāt, tas iemesls pie šķiršanās tiek minēts tikai tāpēc, ka to ir visvienkāršāk minēt un pie šī iemesla nav nekas vairāk jāpaskaidro.

CoCoSan  av, man bija ļubovņiks, sex pasakainākais, extāze un nirvāna, bet mums nekas nesanāca, jo kā cilvēks viņš man riebās, kaitināja, es viņu necienīju kā cilvēku. Sex nav nekāds rādītājs, tur jāsakrīt vairākām dzīvei svarīgām komponentēm - saderībai gultā, līdzīgām vērtībām un izpratnei par dzīvi, mērķiem līdzīgiem, kā arī līdzīgai izpratnei par naudas tērēšanu, utt. Lai nav tā, kā Krilova stāstiņos- viens debesīs velk, bet otrs dūņās.

Karmensita  Nomazgāties dušā! :))))))))))

Orchia  Muļķe. Es kanalizācijā norāvu.

av2  preilene - Tu tiessam lasiit maaki, vai kaa? Kuraa vietaa es saku, ka TIKAi sex jomaa ir jaabuut saskannai ???
Beztolks te ko runaat, tas jau ir fakts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu