Kāpēc cilvēki nešķiras?

Kāpēc turpina dzīvot kopā, bieži vien vienā mājā, lai gan katram ir sava dzīve? Ceļojumos brauc katrs savos. Gultā guļ katrs savā. Un cik gan bieži - ar kādu citu. Bērni jau lieli.
Kur ir tā nepieciešamība būt laulībā? Vai tiešām šim statusam ir tik īpaša nozīme? Ir dzirdēts - nu ja tam otram vajag, lai šķiras. Tad tas ir vienkārši slinkums? Vienaldzība?

Kāpēc veidot attiecības un kāpēc cerēt, ka tās izdosies, ja iepriekšējās "karājas gaisā"?

It kā jau vienalga kā citi dzīvo, bet šis jautājums man vienmēr licies dīvains. Nesaprotu jēgu...

Orchia  Tagad iedomājos, ja vēlreiz būtu jāprecas un pilnīgi no nulles viss jāsāk būvēt no jauna: gadu desmitiem pierīvēšanās vienam pie otra no jauna, kopīgo projektu jauna būvniecība, bērnu radīšana un likšana uz kājām, nui nah, tur vajag tik daudz resersu, personīgo investīciju un ieguldījumu, ..lai dabūtu ko?- to kas JAU ir uzbuvēts un iegūts ar esošo?
Nogurums, slinkums un pragmātisms tur cilvēkus senīlās laulībās.
Saprotams, viendieņiem un mūžīgajiem laimes meklētājiem tas ir liels noslēpums

YouKnowMeBetter  Nav sasnieguši galējo robežu. Ne viens, ne otrs. Tāpēc nešķiras. Un visticamāk, tas ir viņu optimālais dzīves variants. Kā arī, skaidri zināms, kuram grib atstāt visu, ja nu kas. Savā ziņā tā ir uzticība.
Izskatās, meitenei makaroni ar saldskābo mērci gadījušies.

Aurora  Ja jautājums ir par to, vai neprecētajām sāp sirds par precēto sievu iekaustīšanu, atbilde ir nē! Sitiet vairāk, un foto atsūtiet. Interesantākās bildes autoram bezmaksas seksis manos apartamentos ar skatu uz Daugavas pretējā krasta torņiem.

preilene  Vislabāk uz šo jautājumu varētu atbildēt konkrētie pāri. Iespējams, katram iemesls, kāpēc tā dzīvo, ir cits.

Un, jā – laulībai ir īpaša nozīme. Mēs nelaulājamies ar katru sastapto cilvēku. Pat ne ar katru, ar kuru mums ir “attiecības”.

Tad, kad kāds no šī pāra satiks cilvēku, ar kuru gribēs būt kopā, tad arī šķirsies un ies prom. Kamēr tāda cilvēka nebūs, tikmēr dzīvos “laulībā”. Un nav jau zināms, vai kāds no viņiem vispār grib satikt kādu citu un šķirties. Varbūt padzīvos pāris gadus kā kaimiņi, tad atkal saies kopā un pārvāksies uz kopīgo guļamistabu.

Rouzita  Pārvarā līdz ar ilgiem gadiem gultas kļūst atsevišķas,protams, ja telpu platība atļauj. / novērojums no tuviniekiem un draugiem /

Orchia  sauljuk, nezinu kā tev, mana reproduktīvā sistēma, kā arī vispārējais veselības stāvoklis pilnībā atļauj radīt veselus pecnācējus.
Un brīvības jautājums ir aktuāls nebrīvē dzīvojušiem. Reiz jau stāstīju, ka laulības laikā esmu spējusi un paspējusi realizēties visaptveroši- gan kā sieva, gan kā māte, gan kā sieviete, gan profesionāli.
Tā īsti arī nesapratu, ko savā komentā vēlējies pavēstīt?

Araabs  Vai tikai tāpēc ka sievai sācies dabiskais novecošanas process ,viņa būtu jātriec ratā?Tokš nē.Gan jau dārzā un virtuvē vēl labu labā.Nu bet miesas priekiem var pameklēt kādu svaigāku gaļu:))Un tas varētu notikt arī pretējā gadījumā. tā ka viss nav tik viennozīmīgi.

tracer  Visa pamatā ir aprēķins.un nevajag kliegt kā nemūžam ar nemilamu dziivoshu.pats esmu redzējis tos un taas lepnas kuri šķīrušies.un pliki kā bomzi..reāla dziivee ja vecis sadomaas aiziet.šķirties kas viņam spiid?īrēts dzīvoklis.alimenti.gribu redzēt ka sievietes gribēs shaadu drosmīgu vīrieti.kursu skiiries un pliks..😁taa kā kaarteejaa dubultās morale sievietēm.grib skirtenjus bet ar naudu.nemēdz būt tas.vai nu šķirts un nabags vai bagāts bet precēts😁p.s nekas tā nestiprina gimeni kā kopējs hipo kredits

Orchia  Araabs, nu tas arī vēl nav fakts par novecošanās procesu. 1kārt sievietes 40+ bieži izskatās daudz labāk par sievietēm 30+, otrkārt ir tāda štelle kā bioliģiskās šķēres- vīrietim sāk pavīst testesterona izstrādāšanās trukuma dēļ, bet sievietei otrādi - vecajam jāsāk ritīgi svīst, lai vip klases līmenī iepriecinātu savu kundzīti 🤣 tur iekšā ārā vairs ņeprakanajet.

Orchia  Tracer, bingo!! Neviena sieva savas pūles citai bābai gudriniecei neuzdāvinās, tikai tādēļ, ka vīram liceklis ieniezējies.

Epifanija  Kādēļ jāšķirās, ja viss ir pieejams tāpat, nav šķēršļu, nav par to jādomā un nestāstat, kā nešķirās, jo mīl sievu, ja mīlētu - ragus neliktu, toties sieva, tādu iekārojamu visām vīrieti citai ne vienai neatdos, turēsies cieši klāt, jo sieviete nezin, kādam ir jābūt vīrietim un nospēlē arī dažkārt finansiālais jautājums, kuram par to visu būs jamaksā

nazis  sauljuk
Mīlestība manā izpratnē ir spēja pieņemt un atzīt par labu esam bez nosacījumiem. Tā nerodas nekādu ārēju apstākļu ietekmē, tā ir tikai iekšēja vēlēšanās mīlēt.
Džons Grejs kādreiz ir nodefinējis 10 mīlestības formas. Man šķiet to ir vairāk, bet principā viņam piekrītu. Mēs varam mīlēt visus, visu, visur un vienmēr.

P.S. Es nezinu, vai tu gribēsi, lai tavs bijušais vīrs tev to slaveno ūdens glāzi pasniedz, bet ja viņam būs tāda vēlēšanās, tad viņš būs tur blakus un būs gatavs to darīt, ja vien tu viņam to atļausi.

CoCoSan  Epifanija "ja mīletu-ragus neliktu". Meitēn, vīrietim sex ir tikai sex, tur nav nekadas saistības ar mīlestību. Vīrieša mīlestība atrodas viņa teritorijā, viņa barā, ko viņš baro un aizstāv no citiem uzbrucējiem. Ja atrodies ārpus šī apļa, nav nekādas mīlestības. A to, ka pa klusam viņš norauj ēnā ar kādu draiskulīti, ir pretīgi, bet neizbēgami. Instinti viņiem tādi, bāzt pirkstus un ne tikai bīstamās vietās. Tādēļ jau neies postīt laukā savu laulību.

multi  Ir dažādi ģimeņu modeļi un ja pa lielam tikai trūkst seksa, tad kāpēc šķirties. Seksu dabūt nav problēmu, bet labu cilvēku blakus gan. Vēl jo vairāk pusmūžā, kad neviens vairs jaunas saistības nevēlas...

Epifanija  CoCoSan ja attiecībās nav abpusējas mīlestības, tad kāds vienmēr būs seksa badā, bet tas jau ir cits stāsts, kā sadzīvot ar nemīlāmu, tikai neviens to nepajautā...

CoCoSan  Sexa var nebūt attiecībās arī ja ir abpusēja mīlestība. Vīrs nolaidis lažu ar kadu slampu un par to dabūjis soda punktus. Kāds no partneriem ir laicīgi tālumā vai slimības dēļ nevar. Variantu ir daudz.
Bet ja viss izdzisis abu starpā, tajā vecumā jau var mierigi pārrunāt šķiršanos un godīgu sakrātā pārdali.
Ar nemīlamu dzīvo mazohisti, un tas jau ir pavisam citu speciālistu jautājums.

Piparkuka  Tagad, paskatoties atpakaļ, varētu jautāt- nav jēgas šķirties! Jo sākumos izvēlētais var būt labākais (tīri kā draugs vai dzīvesbiedrs un tml.) un ja nav konkrēts otrs precinieks! tad labāk nešķirties! Noteikti.
Ja ir precinieks/preciniece, tad- protams.

Piparkuka  Felde- 100 punkti sievietes tā nedomā (racionāli!). Drīzāk pilnīgi otrādi- nemaz nedomā racionāli..... :) un izšķiras vienkārši sajūtu dēļ

Epifanija  CoCoSan Variantu ir daudz, bet smadzenes ir vienas un kādas tās ir, ar tādām ir jādzīvo, tas ir par tiem neatvairāmiem un iekārojamiem ragu licējiem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu