Urbānais onānisms

Eiropas lielpilsētās pašapmierināšanās kā nekad ir situsi augstu vilni, jo darbos aizņemtu un taupīgu vīriešu īpatsvars aug strauji, jo vienkārši neatliek laika sievietēm un neviens nevēlas tērēt vakara laiku un naudu priekš sievietes. Vienkāršāk, ātrāk, ekonomiskāk un praktiskāk ir nodročīt, pie kam sev vēlamajā laikā un vietā

coldlands  Jap, sievietes ir riktīgi apdalītās, jo var nedabūt orgasmu😂😂😂

lovemedo  Jebkura veida seksuāla pašapmierināšana bez reāla partnera pastiprina oksidatīvo stresu un Uzmanības trūkuma deficītu ar hiperaktivitāti, negatīvo ietekmi uz jūsu ķermeni. Dopamīna, testosterona un prolaktīna līmenis pazeminās. Tie ir gandrīz tādi paši simptomi kā atkarība no heroīna. Pretēju efektu var sasniegt, ja tu MĪLĒJIES ar īstu cilvēku un tādu, kuru patiesi mīli un novērtē. Tad atsāksies normāla oksitocīna un prolaktīna ražošana, un jūsu smadzenes iemācīsies pārvarēt oksidatīvo stresu un, ja nepieciešams, sasniegs dziļas relaksācijas stāvokli.

burleska  coldland, a kas tur smieklīgs? Vispār jau vīrietim būtu jāņem vērā sievietes vēlmes, lai tas orgasms vienmēr būtu. Un tas rada papildus baudu arī vīrietim :)

Piparkuka  tāpēc, ka kapitālisms!.....
Taču- VISI jaunie cilvēki sapņo vēl arvien par visu to pašu- ģimene, bērni utt.
Un vecie savukārt sapņo par mīlestību:)

Jason  burleska, un sievietei nekas nav jāņem vērā, m? :)

Skarlete  Man aizķērās šeit nesen izteiktā doma - tagad jau arī mīlēšanās ar otru cilvēku ir PAŠAPMIERINĀŠANĀS, tikai izmantojot šai vajadzībai otra ķermeni. Skumji! Redz vīrietis var nosaukt vārdos visas ķīmiskās norises, hormonus utt, un pateikt: pati vainīga, ja neproti paņemt to, ko Tev vajag!:D

burleska  Jason, jā, parasti jau sekss ir divu cilvēku abpusēja saspēle, bet tā kā vīrietim tur ir noteicošā loma, tad parasti sievietei jau automātiski vīrieša vēlmes sanāk ņemt vērā :D Ja vien vīrietis nav traki kautrīgs un negaida iniciatīvu no sievietes. Bet arī tad ir vismaz jārunā par savām vēlmēm :)

Jason  Tb, sieviete pilnīgi noteikti drīkst izpausties lomā "baļķis" un būs ok? :D

kaligula  Domāju, viss sākās, kad sievietes saprata, ka var pārdot sevi kā preci. Un labāk ābolīši sakaltīs plauktā, nevis tiks notirgoti pa lēto nabagiem, dīkdieņiem, klibiem un akliem.
Un veči to saprata ātri, ķērās pie darba vistiešākajā nozīmē, lai nopelnitu garāko kāju, lielāko pupu, gludāko seju un baltāko zobu.
Vot i vsjo. 2 * 2 = 4

kaligula  P.s. Un mani kā vīrieti, drīzāk kā cilvēku, skumdina ne tas, ka es sev nevaru atrast kādu līdzīgi domājošu, jo, raugi, vientulība ir šī gadsimta lāsts, bet tas, ka pārņem (terminu man pateica kāds psihologs) zaudētās paradīzes sindroms. Tas gan ir kontekstā vēl ar daudzām citām mūsdienu izpausmēm, bet rezultāts viens,- saproti, ka "pasaule vairs nav tāda". Kāda? Nezinu.
Atliek uzlik La La Land un paņemt viskija glāzi.

burleska  Jason, Tev tā ir gadījies? :O Es nezinu, man ar sievietem nav pieredzes :D

kaligula  P.p.s
Japānā šai paaudzei bija nosaukums.
USA un citviet civilizētajā pasaulē notiek sociāls fenomens - laimes zādzība, jebšu pirkšana par naudu.
20 -30 gadīgiem vīriešiem vairs nav preti sieviešu, jo tās no apgrozības ir "izņēmuši" 50 gadīgi papiņi ar naudu. Tas ir diezgan nelietīgi no ētikas viedokļa, bet tā nu tas ir. Jāsamierinās.

burleska  Vispār kā var nogulēt kā baļķis, ja vīrietis ir prasmīgs- neiespējamā misija, Jason :D

jotuns  Ir teorija, ka jaunajos apstākļos, kad neierobežo vairs "izdzīvošana", sievietēm vairs nav jāapmierinās ar da jebkādu apgādnieku. Rezultātā visas sievietes skatās uz alfa tēviņiem (visās nozīmēs), kuri ir ļoti ierobežotā skaitā. Visusmēra vīrietim ilglaicīgas attiecības nespīd, tikai īslaicīga iespēja aizpildīt vietu līdz parādās kāds alfa tēviņš. Savukārt lielākā daļa sievietes paliek bez sava alfa tēviņa (jo visām nepietiek) un audzina savu alfa tēviņa bērnu vienas.

Mailija  Domāju ka normāliem vīriešiem tāpat kā arī sievietēm izveidot attiecības nu nav nekāda neiespējamā misija.Tiem kam tā ir domāju vaina būtu pirmām kārtām jāmeklē sevī.Nevis vīriešiem sievietēs un sievietēm vīriešos.Tātad vai nu sevi par daudz pārvērtē vai vispār nenovērtē vai ir kādas citas psiholoģiskas problēmas.Un virtuālais surogāts NEKAD nevarēs aizvietot dzīvu cilvēku,tas būtu tāpat kā ēst bezgaršīgu kartonu maizes vietā.Galvenais ka kuņģis pilns tik gandarījuma gan nekāda.Cilvēks jau nav nekāds robots lai arī kādā laikmetā dzīvojam.

Izvele  Ko var ņemties? Kad pārtrauks abi dzimumi vērtēt viens otru kā preci veikalā, tad arī kas mainīsies. Katram sava pieredze, ja ir negatīva, tas nenozīmē ka visas ir mantkārīgas stervas vai neveiksminieki kretīni. Jā, pasaule mainās, bet tā ir mūsu izvēle pašapmierināšanās vienatnē, vienas nakts sakari vai kas saistošāks un paliekošāks, cilvēks blakus.

coldlands  11:47 forši, tagad zināšu ka sodīt sievietes.
Seksa laika dusmīgi kartīšu ar pirkstu ar tekstu, uzvedies labi jo vari nedabūt orgasmu😂
Oi blin, tūlīt apcurasos no smiekliem😂

rokons  Eiropas lielpilsētās pašapmierināšanās kā nekad ir situsi augstu vilni.................. būtu labi, ja tiktu citēts informācijas avots, kas ļauj to apgalvot.
Te virkne dažādu pseidomedicīnisku pārspriedumu sexpatologu līmenī, cerams, ka LĀB sertifikāts viņiem ir........
Vispār - logorea gradus gravis

Forsaakais  Šādas tendences ir ne tikai Eiropā, bet visā rietumu pasaulē. Es teiktu, ka kapitālismu kā tādu te īsti vainot nevar, jo iepriekšējās paaudzēs tak rūpes bija tādas pašas, kā šodien, bet cilvēki tak tāpat visos laikos dibināja ģimenes un veidoja attiecības. Pie vainas te viennozīmīgi ir feminisma trešais vilnis un tradicionāli orientēto balto vīriešu apspiešana visos iespējamos veidos. Ja nu kāds nezina, tad feminisma trešais vilnis vairs nav par sieviešu politiskajām un ekonomiskajām tiesībām, tas ir par valsts iejaukšanos indivīdu attiecībās par labu sievietēm + vīriešu kā tādu tēla demonizācija un deleģitimācija. Kā tas izpaužas praksē? Pirmkārt, vīriešu beztiesiskums reproduktīvo tiesību jomā, otrkārt, tā dēvēto kopdzīves likumu ieviešana, kas nozīmē, ka jebkura kopdzīve ( tiko ir kopīga saimniecība) ir pielīdzināma laulībai ar visām no tā izrietošajām sekām, treškārt, mee too un toksiskās maskulinitātes kampaņas visus vīriešus padara par vārmākām un riska objektu. Feministu loģika ir vienkārša - ja kāds vīrietis ir izdarījis pāri sievietei, tad vainīgi ir visi vīrieši. Visiem vīriešiem ir jājūtās vainīgiem. Vardarbība ģimenē tagad ir viss pēc kārtas - kritika, naudas nedošana ( interesanti, ka tu jau esi parādā tai sievietei no kopdzīves uzsākšanas brīža, ja nedosi naudu būsi ekonomiskais vārmāka, emocionālā vardarbība ( uzmanības nepievēršana, vienaldzība utt.), vienvārdsakot vīrieti, kurš veido attiecības tagad var apsūdzēt da par jebko. Tāpēc rietumos arvien vairāk veidojas tā dēvētās vieslaulības ( kad cilvēki uztur seksuālas attiecības, bet neveido kopīgu saimniecību, lai valsts nevarētu iejaukties viņu attiecībās) un kustības MGTOW ( Men going their own way), kas nozīmē, ka vīrieši apzināti izvēlas neveidot nekādas ilglaicīgas attiecības ar sievietēm. Vienvārdsakot, tur patiešām sanāk tā, ka tas reālais sekss nav to risku un problēmu vērts.

Letija  Pilnīgi pareizi, ka nevajag
"tērēt vakara laiku un naudu priekš sievietes"(c).
Vajag to visu tērēt priekš ĢIMENES,
ko vīrišķīgais un foršais vīrietis ir izveidojis!

Tad nebūs vieta šādiem jautājumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu