Urbānais onānisms

Eiropas lielpilsētās pašapmierināšanās kā nekad ir situsi augstu vilni, jo darbos aizņemtu un taupīgu vīriešu īpatsvars aug strauji, jo vienkārši neatliek laika sievietēm un neviens nevēlas tērēt vakara laiku un naudu priekš sievietes. Vienkāršāk, ātrāk, ekonomiskāk un praktiskāk ir nodročīt, pie kam sev vēlamajā laikā un vietā

kaligula  Letija
HAHAHAHA. Nu ja, Andrejs Končalovskis, lasi "foršais un vīrišķīgais" , bet patiesībā opis, ir apņēmis par 35 gadu jaunāku, teju mazmeitu un jūtas laimīgs.
Un pārējās sievietes ir nīgras un dusmīgas, skraida un klukst, jo ne jau visām ir tādi papucīši. Kam viņām lūzeris, kas strādā no lēkta līdz rietam , bet naudas tāpat nav. Tad jau , kā sac., iepriekšējie autori,, onanet vienatnē, ātri, ērti, finansiāli izdevīgi.

Letija  Jā, un interesantākais, ka tiem vīriešiem, kuri ir ilglaicīgi labās, saskanīgās attiecībās (ģimenē es domāju, protams), vispār nerodas šādas destruktīvas pārdomas - egoistiskas, pašlabuma meklētāja pārdomas.
Viņi rūpējas par ģimeni, viņi saņem tādas pašas rūpes un mīlestību pretī.
Viss ir savstarpēji saistīts.
Tie, kas paši nezin, ko grib, tā arī pavada savu dzīvi.
Bez gandarījuma.

Letija  Kaligula.
Kas nosaka to, ka vīrietis ir lūzeris?!
Viņš pats!
Par Končalovski. Kura normāla sieviete gribēs papucīti?! Nevajag vispārināt. Jaunībā briesmīgākais, kas var būt, ir vecs vīrietis pie sāniem.
Nav tā, ka nospiedoša tendence jaunām meitenēm vai sievietēm ir gribēt sev vecos onkuļus.
Kā ir ar vecajiem onkuļiem - tas jau jautājums Jūsu, vīriešu, lauciņā....

fargo  labākie vīrieši ģimenei ir gammas. alfas... ar aflām var būt ļoti grūti. sievietei ir jābūt īpašai pašai, lai ar visu to vispār varētu sadzīvot. ar betām ir cits stāsts. jo tās ir nenotikušas alfas - mazvērtību kompleksi, kas saindē pašu un citu dzīves. īgnums, neizdošanas, neveiksmes. nekas neraksturo betu labāk kā īpašība ar vārdu skaudība.
vainīgs ir kāds cits - riebīgās alfas, sievietes, apstākļi, kāds. kāds cits, nekad pats. tā tu vari atšķirt alfu, ja viņam nesanāk, viņš močī sevi, nevis citus neveiksminiekus. bet šī apziņa pēc brīžā atkal liek izlīst no pelniem un atkal mēģināt. kamēr sanāk. ar betām tā nav. betas ir rezignācija, citu pazemošana, lai justos kaut cik labāk.
bet te lūk ir labā ziņa. vairums ir gammas. un tie nav ne alfas-ūberi, ne betas-rūgtumpodi. gammas ir ok. vnk normāli keksi! un sievietēm viņi patīk. un to ir vairums. esība nav nemaz tik netaisna, vairāk vai mazāk, bet tā ir balansēta.
ar alfām ir grūti.
ar betām ir īstas mocības.
ar gammām ir ok. normāli čaļi. atšķirībā no iepriekšējiem diviem, kas procentuāli ir anomālijas.
bet betas ir spējīgas činkstēt tik skaļi par savu likteni, ka liekas viņu ir daudz. nav! tā ir trokšņaiņa un puņķu pilna minoritāte.
ej garām! ej pie gammām. zemes sāls.

ieva03  Labi gan,ka mana jaunība ir pagājusi normālā attieksmē -t.i.-sieviete ar vīrieti kopā.Un vispār ,kas te par "gudrīšiem" šajos jautājumos,laikam nodarbojas ar pašapmierināšanās izpēti,ka tik GUDRI. ???

JurisK  Tā ir ļoti vēlama tendence, varētu to vēl kaut kā iedzīvināt arābiem un nēģeriem, būtu ideāli. Mums, zelta miljardam,tas tik labumā nāk! Liekajiem ir jāizmirst, un ar baudu tas ir patikamāk viņiem, drosi vien.

MrJones  Taa ir shii gs.Tendence kopumaa,...ne tikai drochiit pornosaitos, bet eksponeeties jebkuraa iespeejamaa veidaa (feisbuuki, instagrammi, u.t.t..),..vnk., tagad ar smart diivaisu paliidziibu, netu, programmatuuras tehniskajaam iespeejaam, tas viss ir masveidaa iesaknjojies,...turklaat, sievieteem veel ir priekshrociiba, maukoties neizejot no maajas, nesatiekot klientu,,..pagrozi netaa pakalju un gaidi tokenus! ....bet....ne par to tik daudz,....probleema, patiesiibaa ir daudz dziljaak cilveekaa pashaa iekshaa (Freids uz to vareetu atbildeet konkreetaak..)....man skiet, tas ir fraktaalis, vienmer bijis un buus,...tikai, shobriid mees redzam daudz kraashnjaak un kruzuljainaak, visaas tajaas daudzpusiigajaas izpausmees...
...hmm.....tas ir neapstaadinaami,...pamataa, cilveeks ir tendeets iet vieglaako celju......un taa ir MASSa,....vadaamaakaa sabiedriibas dalja,....ir kas pateiks ´´vot man tas neder´´ un ies tur,kur vins Grib,,..a cits vnk. piesummesies massai,,...buutiibaa, globaali tas taapat neko nemaina,,..viens ´´puteklis" vairaak, viens mazaak.......

Geisha  Pliks ienāci šajā pasaulē tāds arī aiziesi no šīs pasaules. Manta, nauda ir pārejošs. Par naudu vari nopirkt seksu, bet ne mīlestību. Nabags ir tas kurš nav mīlējis. Sirds siltums ko dod otrs cilvēks ir vislielākā vērtība šajā pasaulē.
Par jauniešiem. Māte un tēvs māca savam bērnam mīlēt. Jo vecāki vairāk ucina, samīļo, glāsta, runā ar savu bērnu, jo bagātāks viņš izaug. Cik ilgi bērns spēlējas ar grabuļiem, visādiem gadžetiem, LEGO? Dienu, nedēļu, mēnesi. Un tad tas viss ir apnicis. Kārtējais krāms ar kuru atpirkās aizņemtie vecāki tiek salauzts un iemests misenē. Tāds apdalītais bērns izaug liels un nemāk dibināt attiecības. Tad nu iet uz sexsopu, nopērk kaut kādus eglītes spīguļus ar kuriem aptin savu gumijas dāmu un kladzina pa visu pasauli, ka baigais sekss bij visu nakti. Peles šķaudiens bij nevis trīsas no otra ķermeņa, pieskārieniem, maigas dudināšanas austiņā, skūpstiem, glāstiem, enerģijas apmaiņas. Protams, ka sexindustrija ir attīstīta, bet tas ir tāpat kā smelt ūdeni ar cauru sietu.

Reds  Nu re Forsaakais 14:36 precīzi aprakstīja cēloni lielakajai daļai attiecību problēmu šī brīža rietumu pasaulē, arī pie mums, varbūt vienīgi ne tik galēās izpausmēs kā "progresīvajās" valstīs.

Vienīgā piebilde - MGTOW izvairās no jebkādiem sakariem ar sievietēm, tai skaitā vienas nakts attiecībām, jo ar to pietiek, lai vīrieti varētu piespiest uzņemties atbildību par sievieti kā par sievu, vai sodīt par izvarošanu. Patreiz tur feminisma aktualitāte ir izdzīt cauri likumus , lai sieviete varētu atsaukt savu piekrišanu seksam, neierobežotu laiku pēc fakta norises, kas to automātiski padara par izvarošanu.

Un emocionālā vardarbība tiek pielīdzināta fiziskajai vardarbībai (tas jau ir arī pie mums), zem kuras ir gan tiešām emocionāla apzināta manipulēšana, gan skatiens (arī publiskā vietā dienas laikā), kas sievietei da jebkādu iemeslu dēļ nav paticis, gan balss pacelšana ar ko saprot un iekļauj arī to ka vīrietim dabiski ir skaļāka balss.

Tiek radītas vājas sievietes bez vīra, bez bērniem, bez ģimenes, kas ir atkarīgas no feministēm un to pārstavētajām partijām, kas viegli būs manipulējamas vēlēšanās balsot par viņiem. Ļaujot nostiprināt politisko varu un virzoties uz totalitāru sociālisma režīmu.

tracer  Laba teema.pasaule mainijusies..burtiski.par gadus divdesmit atpakalj vareja normaali iepaziities portaalos.un kas tagad?tu te vari gadiem stastit cik labs .nafig kadai vajadziigs...nauda nauda nauda..tas ir vadmotiivs.bet virieshi gudraski paliek.labaak nodrociis kaa vadaas mamzeles pa teaatriem.taa kaa karogs rokaa dailjaas un lai shodien jusu te nebuutu.prom uz teaatri

Geisha  Man šodien atsūtīja video. Gruppen sexen - 2 vīrieši un sieviete. Latvieši. Viens vīrietis fonā :" tikai sejas nefilmē!" Vīriešu sejas arī netika filmētas. Pat ne krāniņi pēc kuriem varētu sieva atpazīt savu maizes devēju. Turpretī sieviete tika safilmēta visā krāšņumā. Un protams, ka arī sievietes seja bija kadrā. Maz to, ka paši filmēja, bet vēl tak netā dalās.

Chris1986  nu, es tad ar, laikam, tas MGTOW esmu, jo redzu visapkārt kādos lohotronos iekrīt vīrieši, ka pašam nu toč nav vairs nekādas vēlmes kāpt uz tiem pašiem grābekļiem

Forsaakais  Reds. Prieks lasīt tos, kuri ir tēmā. MGTOW cik zinu arī nav viendabīga, bet iedalās vairākos līmeņos. Pirmajos līmeņos īslaicīgi kontakti ar sievietēm ir un tiek piekopti maksimāli ievērojot drošības prasības ( nestāstīt neko ne par savu nodarbošanos, ienākumiem, īsto vārdu, ne jebkādu citu info), neturpināt šo kontaktu tālāk. Nepatiesas apsūdzības risks, protams, pastāv vienmēr, tomēr nevainīguma prezumcija, lai arī smagi diskreditēta, gluži atcelta nav līdz ar ko tik vienkārši to vīrieti šantažēt un "piespiest" apprecēt nevarēs. Vairākums to zina. Drošības pasākumi, kā, piemēram, slēpt savu statusu un ienākumu līmeni ir vērsti uz to, lai neradītu vēlmi nepatiesi apsūdzēt un gūt no tā kādu labumu. Kā zināms mee too dalībnieces kļuva par miljonārēm un parādīja kā vajag biznesu taisīt uz izdomātām "ciešanām". Tagad jau pret šīm bagāto vīriešu raganu medībām jau ir izstrādājusies imunitāte uzvedības kodeksu un citu pasākumu līmenī, kur instrukciju jēga ir tāda pati kā MGTOW - neuzticēties sievietēm, nekomunicēt ar viņām bez liecinieku klātbūtnes, nebraukt liftā ar viņām kopā, ja tajā nav videonovērošanas, priekšniekam ar padoto runāt tikai citu klātbūtnē, komandējumos neīrēt numuriņus vienā stāvā ar sievietēm + nerakstītais likums, ko wall street un citi solīdi kantori atklāti neatzīs nekad, bet praksē piemēros - sieviete ir papildus risks kompānijas reputācijai, ja viņa izvirza apsūdzības harrasmentā, tāpēc viņu cenšas neņemt darbā ar visādiem ieganstiem. Par cik runa ir par ļoti lielām naudām, tad ir vieglāk vienkārši izslēgt šo risku nekā pēc tam skaidroties un maksāt kompensācijas. Finālā diskriminācija tikai pieaug, bet kļūst grūtāk pierādāma. Runājot par individuālo drošību - lai nevarētu piespiest da uz jebkādām saistībām iz sērijas alimenti, nekad neucticēties sievietēm kontracepcijas jautājumos. Vienmēr par to domāt pašam. Izmantot tikai savus prezervatīvus ( sieviete mierīgi var izmantot cauru, ja grib pali

Forsaakais  Neuzticēties sievietēm konstracepcijas jautājumos ( stāstiem par pretapaugļošanās tablešu lietošanu, ieliktu spirāli, kalendāru un ko tik vēl nē), lai viņai nebūtu iespējas ar viltu palikt stāvoklī. Vienmēr kontrolēt kontracepciju pašam - savi prezervatīvi, pārtrauktais akts ( neesot 100%, bet arī 99,99% nav maz), vai vazektomija. Dzīvi un sievietes var un vajag baudīt, tikai jāievēro drošības noteikumi. Tad jau viss būs ok.

Kaskaade  Ko var tādus palagus drukāt, slinkums lasīt tik gari

rinkulis  Kāds var pacelt roku, ka ir pats savām acīm "Rietumu pasaulē" kaut reizi redzējis publisko onānistu?

MGTOW - tas pats feminisms tikai vīriešu izpildījumā - tiek pasniegts kā norobežošanās no sievietēm, bet patiesībā pāraug sieviešu nīšanā, kas ļoti labi iederās shēmā - skaldi un valdi.

Ja neizdodas izveidot attiecības, kādas esi iztēlojies, tad problēmu vien jāmeklē sevī. Ja reizi no reizes uzkāp uz vecā grābekļa, tad jāanalizē, kāpēc. Varbūt pašam ir kāda psihotrauma, kas pievelk "nepareizos cilvēkus". Ja nav iespējams pašam, tad ir profesionāļi, kas var palīdzēt. Runas par sievietes tādas šitādas - atsauc savas pierišanas nokniebties utt... Tas varbūt 0.0001% gadījumos notiek kaut kur pāri Okeānam...bet no tā izpūš ziloni, ar ko aizdambēt smadzenes mazajiem burundukiem, lai vēl vairāk iezogas paranoja un bezspēcīgais šoka stāvoklis. Nevajag aizbāzt smadzenes ar sūdiem. Normāla, nobriedusi (prātā) sieviete neko tādu nedarīs, bet ja gribas paspēlēt "glābēju-Lanselotu" un pīties ar "nenobriedušām smadzenēm", tad visādi "pusaudžu" triki var izlīst laukā.

Indivīda atšķiršana no sava pāra, ģimenes, saimes, jebkāda kolektīva, nācijas - padarot to vientuļu un līdz ar to atņemot drošības sajūtu (normāla eksistenes viens no galvenajiem priekšnosacījumiem) ir būtisks depresņaka un "nozagtās laimes" cēlonis. Tam ir risinājums - nospļauties par visu, ieskaitot pārejošas neveiksmes, un iet uz mērķi.

kaligula  Daudzi te tērzē par spēju vai nespēju izveidot attiecības. Ne jau tur problēma.
Ok, 20- 25 os, kad vēl prātā tikai sekss un bērnu vēl daudziem nav, var atrast kādu tikpat gribošu, bet ticiet man OHO toč nav tā vieta, kur meklēt nopietnu partneri.
Un pēc 40 jau nu noteikti nē.

Forsaakais  Rinkulis. Tu kļūdies. MGTOW ne tuvu nav feminisms. MGTOW ir apolitisks. Viņi necīnās par vīriešu tiesībām vai īpašām privilēģijām kā to dara feministes ( piemēram uzstājot uz to, ka naudīgos amatos ir jāievieš sieviešu kvotas un amati jādala pamatojoties uz dzimuma pazīmi - tāpēc, ka sieviete). MGTOW ir dabiska aizsargreakcija uz balto hetero vīriešu nīšanu visos līmeņos - sākot ar valsts politikas līmeni un beidzot ar starppersonu un sabiedrības attieksmju līmeni. Tavā komentārā arī ir vīriešu nīšanas pazīmes. Tu esi par to, lai vīrieši nebūtu informēti, kādi riski viņus sagaida "laimes" ( šo vārdu es lieku pēdiņās, jo pēc noklusējuma uzstādījuma vīrietim nav tiesību uz laimi ģimenē, viņam vispār nav nekādu tiesību - ir tikai pienākums uzņemties materiālu atbildību par kādu konkrētu sievieti, dažreiz pat ar svešiem bērniem), meklējumos. Tu aicini "burundukus" ne par ko nedomāt un mesties visā tajā iekšā ar naivu cerību, ka gan jau kaut kas izdosies. Bet neizdosies. Nav vairs tie laiki, lai izdotos. Tagad vīriešiem tiek piedāvāts lohotrons - tiek piedāvāts "uzņemties atbildību" par brīvu, stipru un neatkarīgu sievieti, kura dara ko grib, kad grib un ar ko grib un, kurai nav nekādu pienākumu ne pret ko. Re, kur Lieckalniņa intervijā nodemonstrēja, kas ir vardarbība ģimenē - vīrs pateicis, nebūs pusdienu, nebūs pamperu bērniem. Tā ir vardarbība pret šo absolūti brīvo sievieti, viņai nav nekādu pienākumu, bet viņam ir! Tiko viņš mēģināja izmantot finanšu ietekmes instrumentu tā viņš kļuva par "varmāku". Atbildība bez tiesībām ( tiesības ietekmēt ir vardarbība, tāpēc tagad tās tiek atņemtas) ir vergu liktenis. Burtiski. Vergi bija atbildīgi par to, kas viņiem nepieder. Tas pats ir ar moderno vīrieti. Viņam ir atņemta autoritāte, viņš pasludināts par varmāku, bet no viņa joprojām tiek prasīta atbildība. Paldies nevajag mums tādu "laimi".

rinkulis  Vecīt, tev tak ir cietēja sindroms...paranoja...Nu izvilki vienu gadījumu - un? No sērijas visvairāk cilvēki mirst gultā, labāk negulēt vai gulēt uz grīdas (onanēt).
Tu vispār dzirdēji, ko es teicu? Nepiebāz smadzenes ar tufteli...Pagaidām vēl vismaz "valsts" šeit neiejaucas tavā privātajā dzīvē. Nevar tevi sieviete aptīrīt - tu mierīgi vari noslēgt laulību līgumu, kas nosaka mantas šķirtību, bet es vēlreiz saku, ja ar tevi viss ir kārtībā (galvā), var satikt sievieti, pret kuru nevajadzēs "pielietot" šādas metodes, kura tev boršču uzvārīs un kura tevi nestučīs mentiem. Nevajag savās smadzenēs vārīt "pasaules problēmas", kas tiešā veidā uz tevi neattiecas - tas tevi attur no mērķa sasniegšanas un bieži vien pat no mēģināšanas. Es, protams, nesaku, ka pateicoties "jaunajās pasaules dvesmai" tik tiešām paliek grūtāk atrast tās "normālās", bet arī "normālie" iet mazumā, tā kā viss līdzsvarā.

Ja nespēj saskatīt līdzības ar feminismu un mgtow - sorry. Mgtow ir feminisma monētas otra puse - māsklīgi radīta un uzpūsta pateicoties sociāljiem mēdijiem. Sākumā nevainīga un loģiska "ideoloģija", bet pēc būtības nozīmē absolūtu vīrieša kapitulāciju, ar mērķi vēl spēcīgāk graut sabiedrības elementāro šūnu.

Chris1986  Kkā visi šie pretinieku argumenti drīzāk izklausās pēc kkādām sirēnu dziesmām - nu, davai, pamēģini ar mums - nebaidies, nebūs nekas traks .. nu, davai, esi vai neesi vecis - iekrīti tak vienreiz lamatās !! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu