Vecas mēbeles

Hey :) Esmu šajā saitā, periodiski, jau gadus 10 vismaz. Mani izbrīna, ka šeit vēl joprojām ir brīvas dāmas, kuras arī pirms tiem 10 gadiem bija brīvas.. Kas par lietu? Interese pačatot ir ņēmusi virsroku, lai iepazītos un baudītu randiņus? :)

av2  Ja godiigi, veel neviena, ko esmu aicinaajis satikties, nav atteikusi. Jaa, ne visas ir manaa gaumee, sasodiiti reti kura,un ne visaam es intreseeju , un to randinnu ir bijis maz, bet....tie kas bija , bija pat lloti ok. Nav sievietes te savaadakas, kaa tur, araa, dziivee.
Un piellauju, ka liela dalla jau sen savaas dziivees juutaas , ka viss ir kaartiibaa, te tiessaam dell PA , pa lielam. Un tad? Ir tak citas.Paskaties lapai augssaa, kreisajaa stuuriiti, ieraksti veelaamos parametrus utt, ko iisti veelies satikt. Raksti, sarunaa, viss notiksies.

Lobo1  Pašol nahuj!

ketija64  Pats jautājums ir "uzbrauciens"! 😉 Autoram nav ko darīt, pēta vecās piezīmju grāmatiņas un meklē vecās mēbeles!!!! Pats arī vairs nav pirmā svaiguma!! 😉

sauljuks  esmu šajā saitā periodiski no pašiem pirmsākumiem - gadus 17? 18? Neatceros... ;) un? Ir sava jautrība un dzīves pieredze, kas iegūta pateicoties tieši šai vietnei! ;)

Atrasties te nepavisam nav diagnoze, neatkarīgi no ilguma vai periodiskuma. Bet nu - katram jau savs viedoklis... un katram ir tiesības uz to! ;)))

tautietis  Šeit ir tieši tā kā mežā.Ej sēņot,atrodi sēnes ...simtiem,bet mājās pārnāc groziņš tukš,nebija ko paņemt!

Lobo1  Piekrītu sauļukam. Pēc tam, kad sapratu, ka te vīriešus meklē tikai alkatīgas sučkas, nolēmu palikt ar citu niku un pie katras iespējas ieņirgt par viņām.

gertrude  katrs dzīvo, kā grib , prot un var atļauties.
neatceros, ka ar likumu būtu noteikts, ka visām jābūt aizņemtām.

elsa  Esmu šajā saitā periodiski vismaz 12 gadus, ja atmiņa neviļ. Mani izbrīna, ka šeit vēl joprojām ir brīvi kungi, kuri arī pirms tiem 10 gadiem bija brīvi.. Kas par lietu? Interese pačatot ir ņēmusi virsroku, lai iepazītos un baudītu randiņus vai arī visas sievietes te ir tik slīpētas, ka redz viņiem cauri un jamiem nedod? Man, kā vēsturniecei, tas būtu interesanti.

elsa  p.s. es te ienāku tikai pamuldēt.

coldlands  Fuuu, noslauku pieri un priecājos, ka tēma par veciem tantukiem🙂

Kaskaade  Jaunēkli, a kā tu gadījies veco tantuku portālā? M?

coldlands  Es gatavojos vecumdienām, klausos ko veci ļaudis runa, kādas tēmas bīda, lai zinātu par ko velak runāt.....
Tālredzīgs esmu😎

Orchia  Gudrs zēns, sēdies, 5, tfū, 10!

Dzhaz  Teiksu,kaa ir,virsraksts un teema ir traapiga "Vecas mebeles" !
Vispaar, vecaas mebeles vai nu izved izgaztuvee vai atdod par briivu bezpajumtniekiem,parasti taa medz rikoties.Bet,kaada buutu seit "OHO" izeja??? Varbuut,ka "OHO" adminstratoriem vajadzeetu piedomaat par maksas pakalpojumu ieviesanu saja saitaa,par katru mesage attieciiga summa.Liidz ar to,daudzas trollotaajas (vecas mebeles) pazustu no sii saita un nepiesarnotu eteru!

saulite34  Var jau šitie vecie onkulīši savos sešdesmit gados dzīvot fantāzijas pasaulē ar ieliktām jaunības bildēm,tikai pirms citus apsaukāt par vecām mēbelēm,lai neaizmirst,ka paši jau sen ir pārvērtušies par vecām mēbelēm,kuri nav nevienai vajadzīgi.

veejasuns  *** Varbuut,ka "OHO" adminstratoriem vajadzeetu piedomaat par maksas pakalpojumu ieviesanu saja saitaa,par katru mesage attieciiga summa.*** - Ai, jā! Riktīgi labs. Un vismaz eiro/īsziņa vai 50 eiro mēnesī, tad mēs bagātie varētu izcelties. :D

veeja_roze  Neko sev piemērotu šeit / arī dzīvē/ gadiem ilgi nespēj atrast tikai tie, kuri sevi nepareizi novērtējuši, nav ieskatījušies spogulī, bijuši negatīvi komentāros. Lepnība soda tādus. Jau šinī dzīvē.

edding  Labāk būtu brīnējies par tiem, kuri atraduši, bet vēlme pačatot tomēr palikusi svarīgāka.

uzplanaledus  Tas ir tāds pats jautājums, kā piemēram, kāpēc tu neej uz operu, bet ej uz teātri. Vai kāpēc vispār neej, bet ej uz kino.
Ikvienam ir brīva izvēle, kur atrasties.

Skudiss  Tas jau nav slikti, ka iekš lapas tusējas pieredzējuši pasažieri un zin kuru pogu uz guru pusi pagriezt lai lifts kustētos. Skumjāk, ka paejot laikam pulveris šiem samirkst un vairs tā nešauj. Vajag iepludināt svaigas asinis lai saits būtu aktīvs kā pirms 10 gadiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu