Vecas mēbeles

Hey :) Esmu šajā saitā, periodiski, jau gadus 10 vismaz. Mani izbrīna, ka šeit vēl joprojām ir brīvas dāmas, kuras arī pirms tiem 10 gadiem bija brīvas.. Kas par lietu? Interese pačatot ir ņēmusi virsroku, lai iepazītos un baudītu randiņus? :)

Piparkuka  Kurš brauc uz Liepājas teātri skatīties izrādes?! Vakar vairākus kungus redzēju, vienus. Es ar viena, uzmetam viens otram pa kluso skatienu:))

Pillerina  Nu uzaicini katru, izmaksā nedēļu Parīzē divatā, būs tukšāks šeit uzreiz. Jo visas būs izbaudījušas foršus randiņus :)
Ja vecim žēl pat eklēru izmaksāt, tad jau nekāds randevu neiznāk :)

Pillerina  Arī draugos.lv ir mēbeles, arī feisbuka. Tijai rajos ir labāk redzams, kāda seja ir katras pi...es saimniekam :)

_maya_  Ha! Es esmu veca meebele te. Shodien svinu jubileju - 13 gadi ohucii.
Esmu shajos 13 gados paarvaakusies uz ASV, appreceejusies un izshkjiirusies, randinjojusies utt utjpr.. Tagad baudu dienas un naktis ar vienu stabilu bikshaini, un ir baigi labi. Joprojaam dziivoju Nujorkaa, un ielienu ohucii ik pa laikam vienkaarshi ieraduma peec, lai mans oho vaards ar putekljiem neapaug. taa kaut kaa.

impotents  Un neviena īsta viedā vecmēbele neiekomentēja (neiedirsa)..D

Kaskaade  Mirušas, samierinies.

kaligula  Brīvās var katru mēnesi uz Turciju braukt, precētās tikai reizi gadā.

impotents  Tādas dzīvo ilgi...onlainā matiju..D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu