Ofigets???

Es reti kad ienāku OHO un pārsvarā tikai dēļ PA un tiešām izdodās uzzināt kaut ko jaunu.Līdz šim es par tādu MGTOW-kas tulkojās kā "vīrieši kas iet savu ceļu" nebiju neko dzirdējusi,bet tagad te ir uzradies kaut kāds"foršākais sludinātājs" kas it kā cenšās apgaismot nenobriedušos vīriešu prātus un pasargāt no ļaunajām,alkatīgajām sievietēm kuras vispār tiek pasniegtas kā kaut kādi bezjūtīgi monstri-kuru vienīgais mērķis ir kādu nabaga naivo veci aptīrīt,nu ja ne māju paņemt,tad vismaz izkrāpt dārgāko kafiju ar dārgāko bulciņu:D un pretī neko neiedot-domājams uzreiz gultā nelekt kamēr nebūs pietiekoši daudz sapirkts kafijas ar bulciņām!Kad vēl bija tas laiks kad iepazinos bija daži tādi iepazīties gribētāji kas lika skaidri saprast ja uzaicina uz restūzi tad kājas noteikti jāpapleš!Protams tika uzreiz pasūtīti tālēs zilajās un arī labus "komplimentus"dabuju par sevi dzirdēt.bet ne par to ir runa-runa ir par to ka ir vīrieši kas piebalso ka jā..jā..tas vecenes tak ir alkatīgas sučkas,bet paši tajā paša laikā atrodās iepazīšanās saitā ar statusu-vēlos iepazīties.Tad nu pasarg dievs sievietēm ar tādiem iepazīties,lai tad tiešām MGTOW-IET VIEN SAVU CEĻU un nečakarē prātu tiem kas tiešām vēl tic un vēlās izveidot patiesas,cilvēsiskas attiecības jo tas IR IESPĒJAMS!!!!Arī pati un tieši te esmu tās atradusi un ne es vien.Un visiem man zināmiem cilvēkiem viss ir OK.Nu a jautājums ir tāds,Kāpēc vīrieši kas apriori ienīst sievietes un arī otrādi(ir arī sievietes-nīdējas)tomēr meklē kaut kādas attiecības da kaut vai seksuālas.NU LAI TAK TĀDI IET SAVU CEĻU un netraucē citiem!

Skudiss  Visu nosaka skatu punkts. Ja tas tiek skatīts PA bedrē tad protas lielākai daļai ir kādas problēmas jo tiem kuriem viss labi vienkārši šeit nav. Tai pat laikā biznesa piedāvājums kafijas būlka pret platām kājām, hm ja reiz ir piedāvājums ir arī pieprasījums. Vienkārši neveiksme uz tādiem biznesmeņiem trāpīties. Vajag elpot dziļi un necepties.

Piparkuka  Ha ha haaa! :) Labāk lai ir bērndārznieku līmenis, bet no sirds, nevis izdomājumi un izgudrojumi, pilnīgi garàm... muļķīgas izdomātas filozofijas, nereāli tēli, žultainas domas. Pfff. Starp citu, Cris-suns. Tu taču esi Liepājā, vai ne?! Nez vai ej kaut kur, ārpus mājas?! Tik smukā pilsētā....

Piparkuka  Reds ir muļķis. Foršākais vispār nav vīrietis.

Chris1986  Hi hi, Piparkuka visus salika pa plauktiņiem ar dzelžainiem argumentiem! :D:D :D

Raivis_1977  Arī bērnudārzs drošvien, ka jau nu ir izdomājums. Jo sieviete valda tak pār pasauli!
Tā nevarētu būt??! Ja darbi neliecina par patiesumu, pat par patiesiem darbiem!
Bet patiesībā to veido kā pārgalvīgu vienu miskasti. Un pat nemeklējot ne kaut kādu risinājumu tam visam, vai kaut vai nenonākot pie kāda pieglaidīga, pieklājīga lietu abpusējā kopsaucēja.
Deputāti saemā arī ne pie kā nenonāk!
Viss kas ir no sirds nācis un ne bez kāda pārdroša pārgalvīga aprēķina, tam vienmēr būs ceļš.
Bet citur ir strupceļš!

CoCoSan  Skudiss, man problēmu nav, tieši tāpēc esmu šeit 😉
Un par tām būlkām neesi spriedējs, jo neesi sieviete

Raivis_1977  Apgaismot tak vajag, ja kāds kādu farsu rada, jo savādāk citu priekšā būsi nonievāts, noniecināts, pazemots, pat iznīcināts citu acīs, lai maz vispār kādas attiecības rastu par turpmāk ejošo … Jo laikam daži cilvēki ir tik stulbi, ka pat pretargumentējoši kāds pat tam svēti varētu pat noticēt!
Vai par to Jūs vispār esat padomājuši, vai aizdomājušies??! Par demoralizāciju citās valstīs pat tiek sodīti cilvēki!

Forsaakais  Piparkūka. Sasmaidījos ieraugot tipisku sieviešu manipulāciju.:) Nu, bet protama lieta, ka es neesmu "vīrietis" vai "īsts vīrietis" daudzu šeit mītošu sieviešu izpratnē. Atceries Limuzīnu Jāņu nakts krāsā? Tur Ērikonkulis bija "īsts vīrietis" un uzkāpa kokā pēc Lāsmiņas aicinājuma:))) Tieši tāpat ir ar visiem citiem vīriešiem, kuri, lai iegūtu "īsta vīrieša" titulu vedās uz sieviešu manipulācijām un dara ko viņiem liek:) Apelēšana pie "īstuma" ir viens no vīrieša vadības instrumentiem. Tieši tik naivi daudzi no viņiem arī ir, jo mammītes viņus tā audzinājušas un manipulējušas ar šo "īstumu". Nav šaubu, ka tikai neīsts vīrietis, kāds esmu es var atļauties te rakstīt visādas ķecerīgas nestandarta lietas.

Raivis_1977  Nē draugi mīļie!! Šeit nav nekāda apelēšanās, jo šeit redziet ir internets, un tas jau ir kaut kas, kaut kas pavisam (cits), meitenēm nedraudzīgāks, aizspriedumu pilnāks, pilnīgi neprognozējamāks jau līdzšinējos nemainīgos uzskatos un laikos, pat jeb kurā no saitiem, un tā līdz šim!
Un tā jau kā problēma ir bijusi arī ārzemēs šajā sfērā vien.
Bett, ja nav citūr kur to rast, un atrast to ((savējo)) otro pusīti, tad nekas arī neatliek kā vien meklēt arī iepazīšanās saitos ...
Nekas nav mainījies ne pa šo laiciņu, ne pa to laiciņu, jo spiediens no ārienes ir vienlīdz pat vienlīdzīgs! ...

Kaskaade  Forshaakai, kur tu dienēji?

Reds  Ohohohooo... paskaties mēs te par vīriešiem, kuri necenšas par katru cenu veidot attiecības ar sievietēm, runājam - lielie sieviešu nīdēji, šķiet dažām pat vēl briesmīgaki par varmākām un izvaarotājiem esam.
BET te Kaskaade vienkārši ņem un atšuj visus, kas tiešām ir dienējuši vietās, kur vīrietis gūst lielu pieredzi un atbilstošas īpašības, ja nesalūzt. Un vēl daļu vīriešu, kas saprot ko tas nozīmē. Tie kā reiz ar tādām lietām nelepojas.

Un patiesībā pat tie, kam padomju armija bija pēdējais dzīves sasniegums ar ko vēl pēc 20-30 gadiem plātījās, pēdējos gados ir ļoti apklusuši. Vīrieši uz vecumu laikam paliek tomēr prātīgāki.

Normāli, normāli, jāprasa tev atpakaļ, ko tu te dari, ja atšuj vīriešus, kas, itkā, tevi varētu interesēt - tāds kā mazohisms piemeties?

preilene  Vot satiktu tiešām smuku čali, gara auguma, ar stingru punci un bieziem matiem, seksīgu dupsi, pašpārliecinātu, jautru, stilīgu.. Gan uz kafeni viņu aizvestu, gan vakariņās, gan pastaigā. Un vienkārši baudītu viņa sabiedrību un priecātos.

Neko no viņa neprasītu. Tikai sabiedrību.

Bet neesmu sastapusi tādu. Laikam nepareizajās vietās skatos :(

Forsaakais  Kaskāde. Nesmīdini manas čības:)) Vēl viena arhaiska manipulācija iz sērijas: "Ja esi dienējis, esi vīrietis, ja nē, tad nē", pret sievietēm citas sievietes vismaz agrāk izmantoja līdzīgu manipulāciju iz sērijas: "ja neesi dzemdējusi, tad neesi sieviete". Vai, ja, sievietei galīgi nav ko teikt un ar ko lielīties šajā dzīvē, tad viņa parasti nonāk pie dabiskās funkcijas tipa - "a tu pamēģini dzemdēt", it kā tas būtu kāds viņas personības nopelns, it kā viņa būtu smagi strādājusi daudzus gadus, lai iegūtu šo spēju dzemdēt. Bet viņa kā personība tur pat pirkstu nav pielikusi, tas ir dabas dots un ar to lielīties ir primitīvas un neizglītotas sievietes pazīme. Atgriežoties pie tā dēvētās dienēšanas kā "vīrišķības" kritērija - tas jūsu vecajos padomju propagandas izskalotajos prātos ir ´vīrišķīgi", būt pakļautam, piesmietam un vadāmam tajā padomju armijā. Neko viņiem tur neiemācīja, izņemot aklu pakļaušanos un būšanu par lielgabalu gaļu vajadzības gadījumā. Lielākie zempapēžnieki ir tieši pad armijā dienējošie, tur viņiem nevis iedeva, bet atņēma vīrišķību - spēju domāt un lemt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu, atpazīt un novērst manipulācijas. Tur viņiem iemācīja pakļauties nedomājot. Sievietēm ļoti izdevīgi starp citu. Tāpēc šos vadāmos zombijus pēc tam visi slavēja kā "vīrišķīgus", jo tas bija jāpasniedz kā kaut kas pozitīvs. Šodien, informācijas laikmetā mēs uzzinām, kā tika vadīti cilvēki pret viņu pašu interesēm.

Emma45  Preilene, punci? Priekš kam tev puncis. Labāk pinci.
Tie ar stingrajiem raksta vecākām kundzēm, viņi netic, ka vienaudze uz kafē vedīs pa velti.

Pillerina  Ai...
Neuztrauc šādi kadri. Pa šiem gadiem oho ir iegūta laba mācība kādiem uz rupju uzbraucienu atsaukties vēl rupjāk. Jo tas, ko pasaku, ir taisnība par viņu, to var just jau jaut kā mentāli, kas katram psiholoģiski traucēts :)
Ļoti, ļoti uztrauc notiekošais Austrālijā. Zaje.. bis, vai jūs saprotat visi, kas notiek, kas notiks, ko zaudējam. Nan cilvēku nav žēl, jo tas radās viņu dēļ. Bet dzīvības iznīcināšana jebkādā līmenī un sugā...

preilene  Emma45, esmu reāliste un stingrs pincis vīrietim manā vecumā - tā jau ir zinātniskā fantastika. Tāpēc gribu, lai vismaz acis var papriecēt, uz stingru presi skatoties..

Epifanija  Princis pēc 40 ir vēl gana stingrs, ja vēl tam biku piepalīdz, tas ir kā miets, princis nolaižas no kaut kā cita, kas piemīt te dažām labām - par to neko nezin un tad arī domā, ka tā ir fantastika, visa fantastika ir sievietes prasmēs un attieksmē

preilene  Epifanija, ja jāpiepalīdz, tad jau tas ir nespējnieks ;)
Izvēlos labāk stingru presīti un dupsi.. vismaz vizuāls baudījums un tad var arī piepalīdzēt nespējniekam

Forsaakais  Mailija. Nu gan tu te demagoģiju iestūmi:) Vispār jau viena no tipiskākajām sieviešu manipulācijām ir vīrieša vārdu sagrozīšana tā, lai viņš kļūtu "slikts" ar cerību, ka nu tik viņā modīsies vainas apziņa un viņš kļūs vadāms:) Hmm, laikam šai manipulācijai būs jāvelta atsevišķs posts un jāatklāj plašākai vīriešu auditorijai kā tas notiek un, ko šādos gadījumos darīt. Gribu uzsvērt - es neesmu vainīgs pie tā kā tu sajuties izlasot manus komentārus. Tava interpretācija un jūtas man nav svarīgas. Mans vēstījums nav par kādu "vīrišķību", "sieviešu nīšanu" utt., mans vēstījums ir aicinājums vīriešiem būt gudrākiem, atbrīvoties no iezombētajām ilūzijām par sieviešu dabu un ievērot drošības instrukcijas, ja grib būt laimīgāki un apmierinātāki ar dzīvi t.sk. ar pretējo dzimumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu