Ofigets???

Es reti kad ienāku OHO un pārsvarā tikai dēļ PA un tiešām izdodās uzzināt kaut ko jaunu.Līdz šim es par tādu MGTOW-kas tulkojās kā "vīrieši kas iet savu ceļu" nebiju neko dzirdējusi,bet tagad te ir uzradies kaut kāds"foršākais sludinātājs" kas it kā cenšās apgaismot nenobriedušos vīriešu prātus un pasargāt no ļaunajām,alkatīgajām sievietēm kuras vispār tiek pasniegtas kā kaut kādi bezjūtīgi monstri-kuru vienīgais mērķis ir kādu nabaga naivo veci aptīrīt,nu ja ne māju paņemt,tad vismaz izkrāpt dārgāko kafiju ar dārgāko bulciņu:D un pretī neko neiedot-domājams uzreiz gultā nelekt kamēr nebūs pietiekoši daudz sapirkts kafijas ar bulciņām!Kad vēl bija tas laiks kad iepazinos bija daži tādi iepazīties gribētāji kas lika skaidri saprast ja uzaicina uz restūzi tad kājas noteikti jāpapleš!Protams tika uzreiz pasūtīti tālēs zilajās un arī labus "komplimentus"dabuju par sevi dzirdēt.bet ne par to ir runa-runa ir par to ka ir vīrieši kas piebalso ka jā..jā..tas vecenes tak ir alkatīgas sučkas,bet paši tajā paša laikā atrodās iepazīšanās saitā ar statusu-vēlos iepazīties.Tad nu pasarg dievs sievietēm ar tādiem iepazīties,lai tad tiešām MGTOW-IET VIEN SAVU CEĻU un nečakarē prātu tiem kas tiešām vēl tic un vēlās izveidot patiesas,cilvēsiskas attiecības jo tas IR IESPĒJAMS!!!!Arī pati un tieši te esmu tās atradusi un ne es vien.Un visiem man zināmiem cilvēkiem viss ir OK.Nu a jautājums ir tāds,Kāpēc vīrieši kas apriori ienīst sievietes un arī otrādi(ir arī sievietes-nīdējas)tomēr meklē kaut kādas attiecības da kaut vai seksuālas.NU LAI TAK TĀDI IET SAVU CEĻU un netraucē citiem!

pomerance  Mailija, liecies mierā, nav vērts

Raivis_1977  Kā Tu tā vari maz runāt, un ko tādu par kādu apgalvot, un kaut kādu tur farsu vērst plašumā??! Vai Tev pašai maz galviņa ir uz pleciem??!
Tev nebūs sliktu liecību sniegt par kādu (no kādiem), ko norāda viens no esošajiem baušļiem!
- Tev nebūs, - Tev nebūs, - Tev nebūs pat ņirgāties par kādu! Ko Tu vispār zini par kādu??!
Zinu, ka ar puisi var būt mierīgi un droši kā nekur ...

Reds  "...kā jau teicu ir KOPĒJS ĢIMENES BUDŽETS..." aha, aha , fantāzijas par zviedru ģimenītēm - tad kad vīrietis ir sasniedzis dzīves augstāko punktu, tad pēkšņi gribat baigo vienlīdzību, aizmirstot ka dzīvojat vīrieša mājā, braucat ar vīrieša mašīnu, kurai bieži vēl vīrs piestrādā par personīgo šoferi, un lielu daļu ikdienas tēriņu apmaksā vīrietis.

Vienlīdzība starp vīrieti un sievieti ir iespējama tikai klasiskās attiecībās, kur sieviete dara sieviešu darbus un vīrietis vīriešu. Bet ja sieviete savus drbus nedara, nu tad jūs jau varat čīkstēt un rakstīt savas prasības pret vīrieti kaut pa četrām sienām, no tā nevienam ne silts, ne auksts.

CoCoSan  Vīrietis ar savu māju un divām mašīnām ir no Rozemundes Pilčeres ekranizācijām. Latvijas parastais atnāk uz sievietes dzīvokli ar panēsātu mugursomu un brauc viņš parasti ar diviem trolejbusiem.

Tiem, kam ir mājas un personīgais autoparks, parasti to hipotekāro un patēriņa velk uz diviem. Nu nepiešuj zvaniem to zeltu, kura nav.

Raivis_1977  Ja kādam kaut kas nepatiks, tad vienmēr jau kaut ko kāds atradīs par iemeslu, lai pretargumentētu tam ar kaut ko … Nu redziet, banku viņš nav atvēris, vai nu tur kādu kazino bāru … Jau, jau jaušamas intereses kaut kādos kosmiskos augstumos nemaz nevērtējot to, ka nedzīvojam arī ASV. Nu kosmosā jau šā vai tā nokļūsim kaut kad. Par to nav šaubu!
Ļoti auksta tāda un neatsaucīga, nicinoši nievājoša latviešu tauta ir, taisni vienkārši (fui), kauns skatīties un vispār kaut kā klausīties visā tajā! Vienkārši, vajag rakst un būs un veiksies.

Forsaakais  Mailija. Feminisma laikmetā nav vairs nekādu "rūpju vienam par otru". Ir palikušas tikai vīrieša rūpes kā obligāts pienākums pret sievieti, savukārt, sievietes rūpes par vīru feministes ir atcēlušas un pasludinājušas par vardarbību pret sievieti ( tāpēc Lieckalniņa negatavoja pusdienas vīram un iesūdzēja viņu tiesā par pieprasījumu to darīt). No otras puses arī iepriekšējais lomu sadalījums, kad viņš pelnīja naudu, bet viņa bija ērti iekārtojusies, veicot primitīvus mājas darbus, kā mājas uzkopšana un pogas nospiešana veļas mašīnai + pusfabrikātu uzsildīšana un viņi kopīgi lēma par viņa nopelnītās naudas izlietojumu nebija diez ko taisnīgs pēc ieguldījuma apmēra. Vīrietim bija pienākums mācīties, iet un riskēt, veidot karjeru, cīnīties par amatiem, atvērt uzņēmumus un rukāt no rīta līdz vakaram, savukārt, sievietei atlika tikai atrast tādu veiksmīgu vīrieti un visas viņas problēmas automātiski bija atrisinātas. Tagad, kad vīrieši piekrīt feministēm un saka - gribat brīvību un neatkarību, nu tad ejiet un cīnieties tāpat kā tie vīrieši brīvajā tirgū, taisiet karjeras, veriet vaļā uzņēmumus, riskējiet ar visu, dažreiz pat zaudējiet visu. A ņifiga, neiet tak viņas ne uz eksaktajām zinātnēm, ne IT jomu, ne citur, kur jāsaspringst. Viņām, redz davai vai nu vīrieti, kurš visu to jau ir sasniedzis vai visu par velti ar kvotām! Par tām, kas dzīvo ar alkašiem un azartspēļu atkarīgajiem var teikt, ka pašas nav neko labākas par viņiem. Par šķiršanās statistiku un to, ka 70% gadījumu iniciatores ir sievietes es jau rakstīju. Tā ir atbilde uz to, ka sievietes "nepamet" savus vīrus, sevišķi slimos un pelnīt nespējīgos. Tos kā reiz pamet pirmos, ja nav līdzatkarības un tas ir racionāli.

Chris1986  Mazajai Ieviņai bērnudārzā prasa: "Par ko strādā tavi vecāki?"
"Tētis strādā, bet mamma ir smuka"

Piparkuka  Suņuģīmji, mērkaķi un bezpersoniski filozofētāji... kam gan tas interesē...:))

Tinte  Kāpēc dažiem šķiet, ka te ir pilns ar feministēm?
Dīvaini.

Chris1986  Nu ja, te atkal kārtējo reizi var pārliecināties, ka sievieC neprot diskutēt, neizmantojot manipulācijas par oponenta iedomāto nepilnvērtību kādā nebūt jomā. Nespēj abstahēties un runāt tikai par doto tēmu. Tāds bērndārznieku līmenis - apsaukāties

preilene  Ui, apskatījos, ka tas sieviešu nīdējs anketā norādījis, ka meklē sievieti.

Mazohists laikam.

Vai arī svēti tic, ka sludinot “visassievietessliktas” panāks, ka visi vīrieši atteiksies no domas par sievietēm un visas dāmas tiks viņam vienam..

elfu_mazulis  2020-01-04 21:58
Šitas bija labs, kaut ņem un ierāmē :D

Cik nepaskatos anketas, lielākā daļa iepazīties vēlošās sievietes vēlas pašu dārgāko pasaulē - vīrieša uzmanību un laiku. Diemžēl vai par laimi tie nepamierinātie vīrieši šo laiku tērē priekš PA. Laikam jau tomēr otrais ))

Raivis_1977  Vienreiz jau kā reizums kas tāds tika pausts un rakstīts atbildot uz kādu no tās saasinātām problēmām, un to, ka jau nu noteikti, no tā arī būs kāds kādam malējs labums!
- Bet jau kuro kārtējo reizi jau atkal noticēju tam! - Ha!))

av2  es tikai apbriinoju to..taas aknas pasazzieriem te... te cepties, par SVESSU cilveeku uzskatiem ! Tiessaam...tik lloti svariigi ,ko kaads, kaada domaa, tev svess cilveks ?

Kaskaade  Pasažieres ne pasažieres, pats ta kas esi? Itkā mēs vienā vagonā sēžam, ne?

virietis1973  Arābu šeihi jūs jau meklē.

_Krasula_  Šodien izlasīju:

Absurds par putniem

"Pa to laiku kamēr daudzi skaistie dziedātājputniņi skaisti dzied, vārnas zog visādus spīgulīšus, pat noliktas zeltlietas, gredzenus, rotas lietas. Tomēr parasti būros sēdina skaistos mazputniņus nevis vārnas iesēdina būrī."

Jocīgi, ne?

Epifanija  Visi "lai taču tādi iet savu ceļu" ir lielākie sludinātāji, tā tas ir bijis no laika gala un tā tam būs būt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu