Vai tad nav labāk ka ir kaut kas nekā vispār nekas?

Tas ka vīrietim vienlaicīgi ir vairākas sievietes ir pilnīgi normāli,ko nevarētu teikt par sievietēm.Viņas tad automātiski iestājas palaistuvju kategorijā,bet ja grib būt par palaistuvi neviens to arī nevar liegt.
Vīrietim ir grūti izvēlēties vienu sievieti.Nu kā lai izvēlās ja Aniņai ir lielāki pupi.Minniņai pakaļa smukāka,Dacīte vislabāk minetu taisa bet Berta ļoti labi gatavo.Nu kā lai izvēlās?Pupus,pakaļu,minetu vai garšīgas vakariņas.Gribas visu.Nu ja izdodas atrast to īpašo,ideālo sievieti nu tad gan,bet parasti jau iedeālu atrast ir ļoti grūti.Sievietēm vajadzētu samierināties un pieņemt šādus spēles noteikumus.Vai nu arī cīnīties un kļūt par vislabāko visās jomās,bet ja nesanāk lai ir kā ir.Jo vai tad nav labāk ka ir vismaz viens vīrietis uz četrām sievietēm nekā vispār nav vīrieša pat ne reizes mēnesī?

rinkulis  Vau vau ...vau vau vau... :D Vāūūūūū

saulite34  Tās kas to ir sapratušas draudzīgi dala to pīrāgu un ir apmierinātas[c]

Lielākoties tās sievietes,kas pārtiek no tiem pīrāga pārpalikumiem un tēlo ,cik viņas laimīgas vēl arī mēdz ar alkoholu draudzēties ,un ,kad jautrā dzīve pagājusi vispār nav nevienam vajadzīgas.

veejasuns  ***Lielākoties tās sievietes,kas pārtiek no tiem pīrāga pārpalikumiem un tēlo ,cik viņas laimīgas vēl arī mēdz ar alkoholu draudzēties ,un ,kad jautrā dzīve pagājusi vispār nav nevienam vajadzīgas.***
Nu, bet ja citas netīk un neizraisa ...?

coldlands  Ne tik daudz nevajag, baigais cakars pie visam skraidīt. Labāk atrast tantu ar normālu figurku, un iemācīt viņai nepieciešamas funkcijas.☝

AivarsN  Bija laiki,kad vīrs un sieva,viens otram bija Dieva vietā. Ģimene bija vissvētākā savienība,kuru nevienam pat prātā neienāca nodot. Tad arī krāpšana, pat teorētiski nebija iespējama. Šodien daļa sabiedrības degradējusies zemāk par klaiņojošiem suņiem,jo tie vismaz alkoholu nelieto. Rezultātā, pat ja kāds,vai kāda ir gatavs veidot ģimeni,tad atrast otru līdzvērtīgu,ir tik pat sarežģīti,kā svalkā jaunu apģērbu.

kaligula  18,32
Drusku ir taisnība. - lābāk reizi gadā viena diena Londonas nac. galerijā, kā latvju bāliņa glezna pa 40 ebrejiņiem pie sienas viesistabā.

kaligula  AivarsN
cilvēki jau arī ir suņi.
Stulbi bara dzīvnieki; labi pakļaujas dresūrai atzīst autoritāti, kumoss pāri morālei, bailīgi un darīs visu, ko sacīs stiprākais.

rokons  Viss jau pareizi, tik jāatceras, ka Anniņai Minniņai un Bertai papildporcijas pasniedz Jānis, juris Andris un Arčibalds. Viss dzīvē ir līdzsvarā :)

Orchia  Tā, stop. Suņus lūdzu neapsaukāt, ja? Manam sunim IQ bija krietni virs cilvēku vidējā statistiskā 😄

latgaliete1971  ,,,,viirietim.kuram ir daudz sievieshu iisteniibaa nav nevienas.

Epifanija  Nav gan tā labi dalīt savu miesu ar visiem, tas notrulina un degradē, cilvēks tomēr ir būtne ar dvēseli, kura prasa arī savu un tā dzīvojot var iekulties neatgriezeniskās problēmās līdz pat domām par pašnāvību, tas process ir tomēr apmaiņa ar enerģijām un te nu var pāršaut pār mēru, ko vajadzētu apsvērt pirms lielīt savas spējas, bet nu parasti vīrieši par to klusē, jo zin, ka nekas nav mūžīgs

ieva03  Viens gailītis te lielās ar to,kas viņam trūkst.

AivarsN  Kaligula.
Par tādiem,cilvēkus tikai grib pataisīt tie,kuri sagrābuši un grib noturēt varu. Tikai uz īstiem cilvēkiem,viņu primitīvā ideoloģija nedarbojas.

JurisK  Atrast mauķeles, ar kurām padrāzties, nav liela problēma. Vēl stulbāk ar to lielīties. Lūk, ja tu atradīsi un iegūsi to, kuras dēļ sevi visu atdosi! Bet diez vai tad tu vairs lielīsies. lai gan zini nu, muļķu pilna pasaule.

supergirl  AivarsN - piekrītu katram vārdam! Jauki, ka ir vēl normāli cilvēki.

Raivis_1977  Ja pat tad, ja sieviete zinātu ko patiesībā vīrietis domā, - viņa pat tad tam nenoticētu!)

Napoleone  Nu.......... es tā nedarītu, kā tagad pateikšu, bet pateikšu - ilustrācijai, lai nodotu informāciju tēlaini - ja kāds gribētu no manis tikai pupus vai pakaļu vai boršču, nu vienalga ko, un viņam neintersē ne mana dvēsele, ne nervi, ne labsajūta, ne kaprīzes, ne "putni galvā".... bet uzturētu mani pa pilnu klapi, it kā lietotu visu "manu māju, ar garāžu, baseinu un vistu kūti".... es ļautu, lai visu pārējo viņš ņem kur grib.

Rinars  Nu kā lai izvēlās ja Aniņai ir lielāki pupi.Minniņai pakaļa smukāka,Dacīte vislabāk minetu taisa bet Berta ļoti labi gatavo.Nu kā lai izvēlās?Pupus,pakaļu,minetu vai garšīgas vakariņas.

Nu kaa lai izveelas vīrieti? - viens ir meistars uz visām lietām sadzīvē, otram- skaists auto un dāsns bezgala, trešais-sportiska auguma,bet skops, ceturtais aplido ,apdāvina bet gultā 0,0, piektajam nav neka-ne auto,ne naudas ne sadzīves prasmju-tik vien ir kā pamatīgs,ilgspēlējošs metamais,un prasme pielietot mēli.
Zini,PALIETOTAIS, rodas iespaids,ka esi skops ,egoistisks patmīlis- alfonss,kurš 1-2 reizes nedēļā pie katras -pa riņķi -iet vakariņās,un iekasē nodokļus- dāvanas.

NoNameIII  Iemaacies dziivot.....UN nebuus izveeles --- ja dziivot deelj ´´mantaam´´ dziivee neko nesasniegsi - vienmeer, kas truuks vai buus ne taa.......

preilene  Autor, nav jāizvēlas viena. Cilpo tik pie visām. Tērē savu enerģiju, laiku un veselību. Mums, pārējiem, taču vienalga, vai ar insultu aiziesi pēc mēneša vai gada.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu