Vai tad nav labāk ka ir kaut kas nekā vispār nekas?

Tas ka vīrietim vienlaicīgi ir vairākas sievietes ir pilnīgi normāli,ko nevarētu teikt par sievietēm.Viņas tad automātiski iestājas palaistuvju kategorijā,bet ja grib būt par palaistuvi neviens to arī nevar liegt.
Vīrietim ir grūti izvēlēties vienu sievieti.Nu kā lai izvēlās ja Aniņai ir lielāki pupi.Minniņai pakaļa smukāka,Dacīte vislabāk minetu taisa bet Berta ļoti labi gatavo.Nu kā lai izvēlās?Pupus,pakaļu,minetu vai garšīgas vakariņas.Gribas visu.Nu ja izdodas atrast to īpašo,ideālo sievieti nu tad gan,bet parasti jau iedeālu atrast ir ļoti grūti.Sievietēm vajadzētu samierināties un pieņemt šādus spēles noteikumus.Vai nu arī cīnīties un kļūt par vislabāko visās jomās,bet ja nesanāk lai ir kā ir.Jo vai tad nav labāk ka ir vismaz viens vīrietis uz četrām sievietēm nekā vispār nav vīrieša pat ne reizes mēnesī?

C_hloe  😃 skauž man tā vīriešu pašpārliecinātība 😂
Man kaut kripatiņu no tās, un tad pieturētu vairāk kā 4 vīriešus vienlaicīgi 😄

elsa  Eh, saprotu, ka man dzīvē paveicies. Visu protu, vecis nav deģenerāts pajolis, viņam it visā pietiek ar mani.

Geisha  Viens mans kunde (85 gadi jauns fosīlija) lielijās, ka šamējam pa dzīvi bija 5 sievas......un tagad viņu kop aprūpētāji. A kur pazuda visas 5 sievas? Mainīja, kamēr damainijās. Vecs, slims, nabags ne vienai nav vajadzīgs. Guli savā gultā, smirdi un gaidi kad atnāks kāds tev ūdeni atnesīs.

Sanija013  Es jau esmu pieradis ka vīrieši reāģē ar skaudību,bet sievietes ar agresiju.Nu kāds ir laimes luteklis un kāds ir dzīves pabērns.Tāda dzīve.Taču diskusijas ideja bija tāda ka dažkārt ir jāsamierinās kaut vai ar pīrāga gabaliņu ja nevar dabūt visu pīrāgu.Tās kas to ir sapratušas draudzīgi dala to pīrāgu un ir apmierinātas.Citas kas nesaprot tā arī sēž badā un pat pie drupačas netiek.
=========================================================
Agri vai vēlu Hiēnu bars uzzinās viena par otru... Ko tad Tu darīsi mīļumiņ??!!

Jason  Ir tāda lieta kā pašcieņa. Ja attiecību dēļ no tās jāšķiras, tad labāk nudien lai ir "nekas".

pavasaris1969  uz lētu preci vienmēr rinda stāv un šajā gadījumā pilnīgi vienalga kādā secībā, kas nu kuram galvenais dzīvē

C_hloe  šitie teksti par preci, lētumu un rindu velk uz drāmu :D
patiesībā, kamēr citādi domājošs neskrien virsū, vai nav vienalga, kas un cik kam ir un kas kam nav?
man personīgi apsolūti vienalga.... svešās čības tak nestaigājat pa svesu dzīvi

Skudiss  Normāli tas ir, ja pieņem visas puses šādus spēles noteikumus. Nav normāli ja kāda puse nepieņem un aiziet. Savukārt pavisam kreizīī ja kāds nepieņem, bet turpina tusēt šajā tusiņa un par to tik kunkst.

Agnieszka77  Ja viņas ir informētas, pieņem noteikumus un grafiku..ok..Nelietīgi gan būtu melot, ka viena vienīgā, ļaut cerēt...lai gan jebkurš super pavadīts laiks ir vērtība, bet vilšanās ir mācība

tavapasaka  Nav visiem vīriešiem vienlaicīgi četras sievietes. Ko te pasakas stāsti. Nav. Viņš nevar visas pavilkt ne finansiāli, ne seksuāli, ne emocionāi. Reti tādi vīrieši un tiem tad ir un sievietēm nav pret to iebildumu... Pārējiem tikai atliek sapņot par savu harēmu.

Agnieszka77  Ir piemēram apsargi, kas garlaicības mākti velta uzmanību 3 un 4 sievietēm...brīvdienās ar šamējām kur aizšauj, tiek pabaroti un izguldināti..un pēc grafika. Un ne jau dāvanas tam sievišķim vajag...uzmanību, piedzīvojumu, gultu. Un daudz te...apsargu...un vientuļu sieviešu

Kaskaade  Oi zelta vārdi Agnieszkai 😂👍

Piparkuka  AK ŠAUSMAS!
Nu šis jau varētu būt tas "duriks" no skabargas60 tēmas! Bez intelekta un runā tādas lietas, ko normāli cilvēki neteiktu. Prastuma kalngals, fuij!

Un atkal jāsaka, ka normāls vīrietis- nu tā nekad neteiktu, nu nekad!!!:) Pat, ja viņš zinātu, ka tieši tāpēc ar viņu IR sievietes.

Nekad.

Agnieszka77  Piparkūciņ, babņikiem intelekts ir ...anekdotes, teicieni, dzejoļi. Kā gan citādi sievietē raisīs interesi. Kāpēc stāsta? Lai noniecinātu, panāktu vēlamo, uzsistu sev cenu..redz šamējā man pirka, baroja, nesa, mašīnā apmierināja...
Katra no mums ir vērtība. Laiks nogriezt sev faberžē, lai tās ir vīrietim ne tikai fiziski, bet arī raksturā

impotents  ooo..jāiet par apsargu strādāt...D...lēta diskusija...

impotents  ooo...jau sāk uzķerties...D...skrienu pieteikties darbā..D

Kaskaade  Skrien..skrien. vilku kājas baro

impotents  kas te par maksimas prodavščitcām savākušās...tādām i apsargs dieva vietā...D

CoCoSan  Tev bi vidusskolu pabeigt, vismaz, kā maksimas pradovščicām

impotents  apsargs ierunājās..DD

Piparkuka  skaidrs, no kurienes tēma... ok.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu