Oho kā Maxima

Vai Jums neliekas ka oho palicis kā maxima...viss lēts un nocenots...pensionāru saits un tiem kam nav kur iet?

Marija_Anna  Visa sāpe slēpta 23:34
PaC vecs, naudas maz un žēl, jaunoās ignorē, bet, atceroties senos laikus, vēl gribas o-g-o , go !
Nesatraucies, vienā kompānijā ( saitā ) novecojam ;)

Bet ja tā sakoncentrējas un sapurinās .. ? ;))

preilene  Autoram kaut kas pret pensionāriem? Viņi taču arī cilvēki un grib izklaidēties.

Vaukskis  Mini RIMI

Kaskaade  Varam lūdzu vienoties, ka katrs runā tikai savā vārdā? Ja kāds savos 46os reāli jūtās un izskatās kā pensionārs, tad lai par sevi arī runā.
Par lētumu var runāt cilvēks, kurš sasniedzis ievērības cienīgus panākumus. Pārējo plušķu vauvas ir tikai bezsakarīgs troksnis.
P.S. Nevis vieta aizcūko cilvēku, bet cilvēks vietu.

meenesgaisma  Pensionāre vēl neesmu.

edding  Priecājies, ka vismaz pensionāri te ir. Drīz nebūs neviena.

C_hloe  edding, te drīz būs kā kapsētā? :D

edding  Iegriezīsies tikai tie, kuri cer iepazīties. Pārējie ohajā nāks arvien retāk līdz beidzot pāries uz feizbukiem un citām interesantākām, ne tik dīvainām vietnēm. Te kļūdījās ar kadru izvēli.

tracer  Kautkad te bija veikta analize..portals eksistee gadus triisdesmit.iedomaajieties kur paliek taas sievietes kuras neviens viirietis negrib?pareizi vinjas taa ari paliek te..un ja online videji 200sievietes..taatad praktiski 90% ir vecmeebeles.es tik apbriinoju toss vechus kuri merneshiem te sarakstaas.kas jums darit nav ko?vai nesaprotat ka nekas nespiid ar tam vecajaam meebelee?tikai jauc pratu te..un pelna negativo energiju.domaaju biezhi vien taas vecmebeles tiek nosuniitas

Meriseta  Labs salīdzinājums :), bet ne viss,kas ir nocenots ir vecs:).

coldlands  Es ir enerģētiskais vampīrs, patīk kad citi besijas. Sevišķi iepriecina besit pupiņ val. tantes, urlas, dzīvniekus, pasaku personāžus. Kur lai tos vēl atrod ja ne oho☝

lotuss  mūsdienās lielveikalu daudz var izvēlēties

Nate  Kā gan citādi, mēs visi novecojam, arī Tu kādreiz būsi pensionārs.
Pupiņvalodas lietotāji paliks, jo citur viņiem tā neļautu ākstīties.

JurisK  Bet tas taču tik jauki! Tik daudz pazīstamu cilvēku, no kuriem tev neko nevajaga un tev no viņiem neko nevajaga - pilnīgi brīvi savās izpausmēs un attiecībās. Ienāc kā lielas viesnīcas vestibilā - o, torpēdis lūr uz jaunam zebiekstēm, fargo pieveršās augstakam sferām, tesa rauc deguntiņu, murķelis rada kartejo garadarbu, ugunskura kurinatajs tikko ka no Dobeles atskrejis, vēl kūsis pie deguna pielipis. Un vēl daudzi, daudzi citi labi pazīstami, gan patikamāki, gan ne visai. Un kur tad vēl lapsācijs! Brīnišķīga bodīte drūmākai dienai, kad nekas cits nav padomā.

edding  Jurisk, Tu aizmirsi Piepi piparbodītei pievienot.

Cerinju_Peeteris  pievienojas JurisK viedoklim .. vereeetu saraxtu papildinaat tostarp saakuma galaa ielikt pasju JurisK .. portaals jau saakotneeji bija vairaak sociaals uz sociumu orienteets nekaa tikai vientuljnieku satiksjanaas vai cjurinju sabiidiisjanas forums [palasiet sadalju nosaukumus] .. jaa mazliet vecaaka tauta sje nekaa bija saakumaa .. bet taas 12–13 gadiigaas uzmaacenes arii bija kaitinosjas kaa rudens musjas :D mainiijusies IRLa sabiedriiba un portaals mainaas liidzi TOMEER kaa liels PLUS jaaatziimee konservatiivisms kaut kas kas nemainaas pateereetaaju sabiedriibas veesmaam liidzi..
TOSTARP tautas ar laapstaam OHO beereem nau truucis visus 17–18 gadus kopsj esmu sjeit :DDD

PALDIES R. [kas arii Pats oHo] ka joprojaam ir vieta mums visiem .. kaut zinu ka tiiri materiaali uznjeemumam nekaads lielais guvums mees neesam :)

AivarsN  Citos portālos, nopietna problēma esot tā saucamie rēgu,jeb spoku profili. Cilvēks sen miris,bet nav paspējis izdzēsties. Varbūt arī šeit to vecmēbeļu,nav nemaz tik daudz? Kā tajā aņukā,ja nekomentē PA un nemeklē seksu, varbūt vajag piebikstīt?

CoCoSan  Oho ne ar ko neatšķiras no ČBKā

laukroze  a kas?? tagad pensionāri sēž oho uz soliņa???

nu redz, agrāk jau šķita, ka tik jauni cilvēki lieto inetu, tagad jau no kāda 1997.gad nets LV pieejams, un ar penši topošie un esošie pa mazam apguvuši to, ja nepatīk, es uz lidl vai tinder...

TATIJA  Maximu te pieminēt lieki un man nav kauns pirkt preci lētāk,ja izdodas.Taču liekas,ka daudzi vēlas saņemt,neko nedodot pretī.Te var izveidot sakarīgu saraksti...var.Taču bieži tiek gaidīts,ko nu piedāvās...jau sarakstes sākumā jautājums: kā ar sexu.Un,manuprāt,pa lielam tās ir tikai runas,dabā,iespējams,viss ir citādi...tās tieksmes vien uz papīra.Un,ja arī ne tikai vēstulītē,tad nevajadzētu uzbrūkoši,pārmetoši atsaukties uz vēlmi cilvēcīgi aprunāties.Nevienu jau arī nespiež te būt.Katram sava dzīve,sava vientulības sāpe un ne vienmēr der asprātības rupjības un ironija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu