Oho kā Maxima

Vai Jums neliekas ka oho palicis kā maxima...viss lēts un nocenots...pensionāru saits un tiem kam nav kur iet?

anis  Par to nocenoto- nekas,pat izgāztuvē ir labu lietu pārpārēm! Vienkārši negadījās īstais lietpratējs ceļā. Jāprot tik saskatīt un tad uzpucēt...

ketija64  Ha ha... Impotents bez ienākumiem meklē turīgu pensionāri, lai iepirktos Maxima!!!! 😉

LaVerna  Anis (16:43) teiktais lika atcerēties vecu "melnā humora" pastāstu:
Gāja vientuļa sieviete garām miskastēm un ieraudzīja tur bomzi. Sākumā noskurinājās pretīgumā, bet pēc tam sāka štukot - a ja viņu kārtīgi nomazgāt, safrizēt, apģērbt, sasildīt un paēdināt... Un ņēma un tā arī izdarīja, jo "labāk kaut kāds, nekā nekāds"... /noskurinos/ brrrrr

AivarsN  Agrāk cilvēki vairāk ko centās izgatavot,vai kā citādi sagatavot paši. Tagad pieraduši visu saņemt gatavu. Bet,ak vai! Ideālos dzīves biedrus, vēl ar visiem iespējamajiem atjauninājumiem un uzlabojumiem,nekur neražo.

saulite34  AivarsN,priekš tevis patiešām ideālās dzīves biedres izbeigušās,tā kā tik turpini kā veca mēbele te sēdēt un savus indīgos komentārus rakstīt.

uzplanaledus  Es gaidu pensiju :D Tad varēšu darīt, ko gribu :)

Piparkuka  Maxima ir OK. Man arī agrāk nepatika, negāju, taču- tagad patīk un eju. Kaut vai AKROPOLĒ vai laukos dažādos- forši, lētāk, dažādi. Tā ka pret veikalu un tā precēm- nekādu pretenziju.

Un kā tad var būt 46 gadīgs, tik čīkstīgs un TIK neapmierināts?!... Vai tad tai pašā Ogrē nav sieviešu?! Un 46- kas tad tas par vecumu, pats labums. Nu ok, 10 gadu par daudz, bet tāpat- nav jau 56 vai jau 66, kas tiešām būtu pensija!!
Vēl 20 gadi jāstrādā "pensionāram". Un jau norakstījies....

Nē. Neliekas, ka Oho palicis lēts. Ka pensionāru saits (it nemaz). Un ka te esot tie, kam nav kur iet. Nē. Nekas no teiktā "neliekas".

Lēts ir porno saits:) un Facebook jau arī... visi salīduši un lūr, paši nezin, ko.

Un pensionāri (īstie) pārsvarā internetā neiet. Reti kuri māk. Mēs, pēc gadiem 20, gan jau iesim, gan! Jo mēs mācēsim internetu:)) Mēs vispār brauksim ar RailBaltic uz Vāciju pa tiešo!:)
Tā ka.... nē. nav tev taisnība.

Piparkuka  saulīte, kas tev ir pret Aivaru visu laiku??!!:DDD Tā uzkrītoši, jo viņš jau būtībā neko sliktu par sievietēm nesaka....))

Letija  Vienalga ko, jebko, salīdzināt ar Maximu ir pilnīgi neadekvāts gājiens!
Diemžēl neizbēgt nevienam, izejot ārpus sava īpašuma, reizi pa reizei "uzdurties" šim , nez no kurienes cēlušamies, diezgan pretīgajam veikala nosaukumam, nerunājot nemaz par saturu!
Tas par veikaliem.
Par Oho nekādas apceres neveikšu, tikvien kā to, ka noteikti daudziem cilvēkiem tas ir palīdzējis- sarakstē, pašizpausmē (DG u.c.), iepazīstoties utt. - ja konkrētajā brīdī apstākļi salikušies par labu šim portālam.
Un tas ir daudz.

AivarsN  Piparkuka. Man arī šis jautājums nedod mieru.😄

rokons  Var minēt vairākus piemērus, ka pensiju saņemošs cilvēks vēl joprojām aktīvi strādā, pelna labu naudu un par dzīvi nemaz nesūdzas.
Ja tāds atrodas OHO, tad nav viennozīmīgas atbildes kāpēc to dara.
Parasti jau anketā nodefinē savus mērķus, un ja atrodas cits(a), kam līdzīgi mērķi, tad nepavisam nav iemesls rakstīt par lētumu, zemu kvalitāti vai ko citu.....dzīve turpinās ar visiem tās jaukumiem un nejaukumiem.

Chris1986  Nu ja, pensionāri, bet vēl nevar beigt pildīt tās lomas, ko spēlēja, kamēr vēl tādi nebija - onkas, kaut nevar vairs, bet uzbāžas visām ar sex, bet tantas - kaut negrib viņas neviens vairs, sašūt un atsaka :D

AivarsN  Tāpēc drošāk ir piedāvāt jaunākām. Vismaz droši zini ka atteiks un tāpēc atkrīt risks,izblamēties.😂

saulite34  Piparkūka,ņem taču un beidzot appreci to nabaga cilvēku ar to viņa visu smalko dvēseli,kamēr viņš vēl pats savā indē nīzdams sievietes nav nosmacis.

uzplanaledus  Nu dvēsele vienmēr ir jauna un tieva, vienalga cik gadus pase rāda, vai cik svari rāda.
No ezotērikas skatu punkta ir jaunas un vecas dvēseles, tās vecās te pukst par visu ko :)

pavasaris1969  Esmu dzirdējusi teicienu, ka jaunība ir netikums, kas ātri pāriet. ne jau tikai pensionāri rakstās šeit, arī jaunie kautkā nepavelkās uz garām pastaigām pa dabastakām divatā. Ne?

Raivis_1977  Ja skatās uz kaut kādu tur VIP, vai kaut kādu tur tev uzstādītu LIKE, tad nekādas jēgas nekad tam arī nav bijušas no tā visa. Un ziniet, tas pat tik tiešām cilvēkus atgrūž, un atstumj!
Tikai politiskai nozīmei var būt kāds labums un īslaicīgai savas morāles apmierinājumam ...
Bet kā jau ierasts, katrs meklē kādu labumu, līdz atkal atsitās pret kādu sienu!
Tas jau ir ierasts gājiens. Un tāpat arī politiķiem … Jo, pēc iespējas vairāk gūt kādu labumu.
Jo, tā līdzšinēji pēc pieredzes vērtējot var saprast tik vien to, ka tā ir tāda kā cilvēka manīšana ar savu neko, vai arī, lai cilvēkus kārtējo reizi piekāstu, ar to, ka viņiem jau nudien tāpat tukša pieredze pār lietām ir, un ne tikai tur vien!
Ar to, ka meitenes kādas viņas jau līdzšinēji ir bijušas, ka jau nu noteikti viņas pamainīsies tad, lai maz kaut kādu mērķi sev sāktu rastu vai jau rod??! ...
Meitenēm pār izskatīgiem puišiem ir arī viešama lielāka neuzticība lietās, lai arī cik tas dīvaini neliktos, un cik tu arī tur nemaksātu … Varbūt kļūdos???!
Vari mainīt ko negribi, nekas labāks nekļūs.
Drīzāk kāds tad sāks smēķēt kādu zālīti, vai arī kādām citām nevajadzīgām lietām sev atlicinātu sev laika šķiešanu ārā ...

ieva03  Un kāda iebilde gan autoram pret pensionāriem,kas šeit atrodas? Ko gribu,to daru un nevienam nav jāatskaitās,katram vajag savu izklaidi,un šeit ir forši,nu nevajag jau visu mālēt melnās krāsās,ar gaišāku skatu uz dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu