Skaudība kā nācijas pazīme

Kāpēc mūsu tautā cikvēkiem tij grūti pieņemt, ka citi var būt labāki par viņiem? Kāpēc automātiski tiek pieņemts, ka labs auto, dzīvoklis utt ir tikai zagļiem? Ja mūsdienās ir tik viegli uzzinàt vakances un algas.? Jebkurā darba meklēšanas saitā netrūkst vakances ar 3000 plus. Vajag tikai mācīties, gūt starptautisku pieredzi, upurēt kaut ko savā dzīvē, nevis skaust. Riebjas klausīties un lasīt to cilvēku viedokļus, kuriem citu laime sāp, kamēr paši nedara NEKO, lai nebūtu neveiksminieki.

AivarsN  Var jau saprast tos aizbraucējus. Dažiem tiešām nebija citas izejas. Taču ja katrs ceturtais pamet savu dzimto zemi,atstājot to noziedzniekiem saplosīšanai. Ko vairs var panākt palicēji? Dēļ mazā skaita,pret okupācijas režīmu vairs nevar cīnīties,ne ar referendumu un vēlēšanām,ne ar piketiem,ne demonstrācijām. Grūti iedomāties,kas mūsu tautu vēl varētu glābt no pilnīgas izzušanas.

coldlands  Ja mani ir skaudība, tad tik tā balta skaudība, mol Ooooo tam gan noveicies🙀

tracer  Nu ko liekulojat.neticu ka juus aplaudejat savam darba deveejam.no aizmugures kad vinsh aizbrauc uz masjaam savaa mersedesaa

Orchia  Tas tak ņemts līzingā, kā darba devējam bankrots, tā kāršu namiņš viena mēneša laikā sabrūk...ko tur skaust, tur jau muļķim jābūt, lai skaustu

tracer  Jaa katru dienu rrdzu kas pie alfas !izinga kompasnijas atnem mersedesus..tramvaja pieturaa biezo asaras ielu paarpludinajusi.

sauljuks  Ja darba ņēmēji mazāk lūrētu ar ko un kur brauc darba devējs, bet vairāk pievērstos veicamajam darbam, lai to paveiktu kvalitatīvi un laiku darbā pavadītu maksimāli lietderīgi - 1) uzņēmumam ietu labāk; 2) arī pats varētu braukt ar ko un kur grib!

Sasodīts, kas ir ar tiem darba ņēmējiem? Kur ir tā stulbuma sakne, kas liek iedomāties, ka darba devējam nerūp darba ņēmējs? Kāpēc darba ņēmēji iedomājas, ka darba devējs peldas zeltā un aiz skopuma nevēlas dalīties un vajag to darba devēju maksimāli izmantot, cik nu var.

Tak patiesība ir elementāra - jo labāk ies uzņēmumam, jo labāk dzīvos visi!

Gribi pārbaudīt - nu tad ķeries klāt un pats topi darba devējs! Paskatīsimies kā tad skatīsies uz dzīvi! Bet nē - ka tik paskaust un paņaudēt!

Orchia  Tracer, ja tu turpināsi skaust, iedzīvosies vēzī, tev to vajag? Tu jau redzi tikai biezo fasades, ja pazītu virtuvi, sen jau būtu pofigu par viņu mantu.
Mljin cik viegli nopirkt cilvēkus ar ārišķībām, bet galvenais, tak tic jau ar tam teātrim

tracer  Jaa jaa.pajautaa dazrgaa orcia savai mammmai vai kaiminju pensionaarei??cikvinjai pensija?tieshaam vinjas priecaajas liekot savaa grozinjaa kartupeljus?vsrbut palidz tam veiksmiigajam veikalaa ar padomu kuri ikri garshiigaaki?es domaaju katrs pensionaars taa dara.divkose.un stulba pa iemitniece

anis  Labāks vai bagātāks-kā tad īsti ir! Šefam auto ir kabinets,pārrunu telpa, vizītkarte,dažbrīd arī patvērums-tas ir darbarīks. Kam man tāds? Un ja vēl kopā ar visiem stresiem! Nu nevajag,man patīk un ir savādāks. Šefs gādā naudu-mēs produktu ko pārdot. Katram savas funkcijas un gaitas atbilstoši lomai. Žults noder ēdienu pārstrādājot-nevajag ar to šķaidīties...

Lobo1  Cilvēkam jau daudz nevajag- lai tikai citiem ietu nedaudz sliktāk.

multi  18:58 Nav jāpeldas zeltā, lai pastāvētu liela sociālā nevienlīdzība starp darba devēju un ņēmēju. Cilvēkiem, kas ar karogu pa priekšu "kļūsti pats par darba devēju" neieskaidrot, ka darba ņēmējam nebūtu visu mūžu jāstaigā humpalās un cauriem zobiem, jo redz uzņēmējs nepeldas zeltā...

rokons  Lai varētu baudīt augļus ir jāiestāda koks, tas jākopj un jāsargā. Un jābūt ar izpratni par augļu veidošanos.
Cilvēki ar labu izglītību pelna labi, ja viņu izglītībai ir pieprasījums, ja cilvēks ir ar mieru sākt karjeru no zemāka līmeņa, iegūt pieredzi, un sekot iespējām savas prasmes pārdot.
Drusku arī veiksmi vajag - tad nav jāzog, lai būtu viss tēmas pieteikumā minētais, un pat vairāk.

Orchia  Tracer gudriniek, un kā tU ar savu melno skaudību palīdzi pensionāriem?
Pasaules lāpītāj, apreģeļisj, kas tev sāp vairāk - svešais mersis vai pensionāru kartupeļi.
Un aiz ko bi tev neielikt mogo savu dzīvokli un nenopirkt kāroto mersi, lai ir ar ko pie alfas pazīmēties? Skaudību uzreiz kā ar roku noņems 😉👍

Moda  tiešām var skaust par tādiem niekiem kā auto un dzīvoklis,ja? tad skaudiet līdz komai, man dzīvoklis pēc eiroremonta un auto ar labu sniegumu. p. s. uz ceļa, nr jau pa LV P;

Labrador  Ir Latvijaa cilveeki , kuri kljuvushi turiigi , ietekmiigi un bagaati , pateicoties godiigumam un izgliitiibai. Tie ir Lembergs , Kargins , Krasovickis , Kokalis , Duklavs , Lembergs , Martinsons , Haritonovs , Beerzinjsh , Bichkovichs , Vashkevich un daudzi citi Vichi , par kuriem raksta privaatajaa dziivee. Bet , ja nopietni , tad , ja Latvijaa attieciigie dienesti darbotos , kaa Norveegjijaa , tad vismaz 80% iedziivotaaju seedeetu cietumaa - pilniigi visi iereednji un amatpersonas par korupciju un ljaunpraatiigu dienesta staavoklja izmantoshanu , kaa arii vinju pieguleetaajas , sievasmaates un tuvinieki - par liidzzinaashanaa noziegumaa. Pilniigi visi uznjeemeeji par daubulto graamatvediibu un aplokshnju algaam , kaa arii sho aplokshnju sanjeemeeji. Vairums Latvijas bagaatnieku savu labklaajiibu ceelushi ne jau ar uznjeemeejdarbiibu , bet atrodoties valsts vai pashvaldiibu struktuuru amatos. Bet par mentalitaati - ljoti liidziigi lietuvieshiem , dagestaanjiem , checheniem , ingushiem un arii chigaaniem. Kaa reiz teica profesors Klaavinjsh - latvietis celj savu labklaajiibu , rokot otram bedri.

Leonija  Tas ir briesmīgi, kas noticis ar LV. Pensionāre (inteliģenta! latviete!) nober sīknaudu maksimā par putraimu paciņu-vienīgo pirkumu. Bet mūsdienu LV ļimonāru lielākā masa radās tāpēc, ka savāca kolhoza zemi un piezaga klāt tehniku. Nu, un viņu strādnieki tā arī izskatās, kā tracer to zīmē. Zili atindējušies no lētā alkohola ar nagiem kā meža zvēriem. Viņiem tikai mazliet jāpaciešas. Viņā saulē jau beidzot atnāks LielāVienaldzība (biju tur, zinu). Bet ļimonāru pēctečus ķīnīzeri pamazām nospiedīs ar masu. Vairs pat nav svarīgi nospiešanas tehnika-morāla vai fiziska. Un tad ļimonāru resnvaigu atvases kasīs paurus Austrālijas kolonijā, kur aizlaidušies no nolinčošanas un/vai bankrota un domās, eh, vajadzēja klausīt traceru un multi un ierobežot savas tieksmes BEZ pātagas palīdzības. viss pasaulē notiek cikliski, un nekrietnību sekas izzūd. Tikai žēl, ka parasti tas nav samērojams ar cilvēka mūžu.

av2  Taa nav.

Lobo1  Bonuss Leonijai. Labrador, neidealizē norgus. Čalis tur gadiem strādāja un labi zina viņu tikumus. Viņi arī ļoti kāro jahtas un citas fīčas un tā vārdā šmuguļojas ar ne pa jokam. Cita lieta, ka pie viņiem kriminālistiem nebija iespējas uzsēsties tautai uz kakla un tāpēc augšas nevar tik ļoti izņirgāties par cilvēkiem, kā pie mums.

coldlands  Lobo1, Skandināvijā lielāka daļa strādājošo cilvēku var, spēj nopirkt sev jahtu. Jautājums tik cik lielu un modernu.

Dzintarene  Nepatík táds visparinájums - latviesi skaudígi, citi, redz, altruisti. Mulkíbas. V semje ne bez uroda.
Man patík, ka sajá diskusijá iepíti darba devéji un darbinieki :) Kaut kadu laiku dzívojot uz pasaules un piedzívotais liek secinát - darbinieks dabús tádu darba devéju, kádu pelníjis. Un otrádi. Tikai darba devéjam jásaprot, ka neviens cilvéks nevilksies árá no májas tapéc, ka loti grib kustinát smadzenes vai citu smaguma centru tádél, ka baigi patík strádát, un strádat tiesi pie tá darba devéja. Darbinieks dod savus dazádos celos iegútos resursus tikai, lai sanemtu algu. Ja alga ir apmierinosa, darbs tik padaríts apmierinosi. Ja pie apmierinosas algas bús forsa attieksme, darbs tiks padaríts labi. Un tá augosá progresijá, vai arí otrádi.
Tápat darba devéjs nems pie sevis strádat darbinieku, kurs atbilst vina vajadzíbám, nevis tádél, ka baigi patík frizúra, vai diploms ir sarkanos vákos ar zelta burtiem. Tandemá ar lojálu darbinieku uznémumu var celt, bet ar augstpratígu attieksmi un neadekvatam prasíbám no vienas vai otras puses, biznes ies ká rati ar cetrkantígiem riteniem.
Tá ká jédzígi bútu nevispárinát.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu