Skaudība kā nācijas pazīme

Kāpēc mūsu tautā cikvēkiem tij grūti pieņemt, ka citi var būt labāki par viņiem? Kāpēc automātiski tiek pieņemts, ka labs auto, dzīvoklis utt ir tikai zagļiem? Ja mūsdienās ir tik viegli uzzinàt vakances un algas.? Jebkurā darba meklēšanas saitā netrūkst vakances ar 3000 plus. Vajag tikai mācīties, gūt starptautisku pieredzi, upurēt kaut ko savā dzīvē, nevis skaust. Riebjas klausīties un lasīt to cilvēku viedokļus, kuriem citu laime sāp, kamēr paši nedara NEKO, lai nebūtu neveiksminieki.

Floriana  Tāpēc, ka mūsējiem patriotisms ir vienīgi svētkos, jo lielāki, jo labāk, bet ikdienā esam viens otram sveši.

kuks10  Latviešu tauta ir ļoti paškritiska un pat mozahiska,kas gatavs savu tautieti apēst..))Ja runā pa lūzeriem,tad ir..bet mazs,lūzeri ir vairāk slāviem.Darba devēji ir dažādi un pat ļoti bezkaunīgi,kas gatavi par kapeikām izkalpināt pie smagiem darbiem...Tāpēc ,ka paši nākuši no sūdiem,kas bija 90.g. zagļi un spekulanti.Viena daļa pat sēdēja deputātos..))Diploms ir laba lieta,bet tas der tik valsts aparātā,kur patiešām jāstrādā ar prātu,lai kāds šofera dēls saprastu..))Privātajā kantorī arī zelta smadzenes izkalpina,un te pieminētās 3000 nebūs ,bet labi ja 1500..ja nu vien ..ir labas lūpiņas kā Monikai..)))Gadās arī izņēmumi protams.

Piparkuka  Vienreiz Labradoram var pilnīgi piekrist...

Raivis_1977  Vai tad sakudībā var būt kāda nācija, t.i nākotne??! Nu ne tak! Varbūt tad mainam tēmu!
Ja nu kādam kas skauž, tad tas ir tikai tik viņa paša ziņā!
Bet skaudībai var viegli pāri pārkāpt, un sevi aprobēt no tās ...
Ja nu kāds domā, ka kādam kas skauž, tad varbūt tieši otrādi, viņš risina tai brīdī kādu šim gadījumam līdzīgu problēmu! - Un viņš tanī brīdī meklē citus ceļus kā atrisināt kādu (savu) problēmu, un nevis tas, ka viņam kas skaustu!
Un nevajag dažus pamudināt uz ko tādu, jo arī pat zaudētājs var kļūt vienā dienā kā vinētājs kādā citā gadījumā kaut ko līdzīgu izštukojot, un tādā veidā tiekot pie stūres! Nekad nekas nav neiespējams, - viss ir iespējams!

Skudiss  Pēc šīs teorijas ieriet, ka visi ķipa Bili Geiti var būt atliek tik mācīties un upurēt vairāk par kazu.
Skaidri ir redzams, ka autoram ar prāta esamību ir pašvaki. Visi cilvēki nevar pelnīt 3k. It tādi kuriem strādāt noliktavā zem jumta ir pasaules sapnis par kādiem 400eur. A skaužam tāpēc kā tādi esam. Mēs tak visi zinām kādi ir Igauņi, Turki, Žīdi utt. Jāpieņem fakts un jādzīvo nost.

burleska  Ok, te jau arī izkristalizējas tie skaudēji un arī tie, kas pārzina tās jomas ar lielajām algām. Jauks temats, parāda meitenēm, uz kuriem puišiem nav jēgas pat skatīties- ja arī Tava pasaule ir laba, viņa attieksme arī to padarīs sliktu :)

Alice  Interesanti, kur un kas ir tas mērs, kā izmērīt, ka/vai kāds ir labāks?

Alice  Ak jā, turklāt citos redzam to, kas ir pašos - gan skaudību, gan laimi. Grozi kā gribi, redzam tikai to, ko zinam, pazīstam un neko citu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu