Alternatīva vīrietim

Saprotams, ka visām tie vīrieši, jo tādu ir maz un ja ir, tad jau ne brīvi, nepietiks, tad nu jautājums, kas varētu sievietes dzīvē ienest prieku, tā teikt, lai nebūtu jādomā par to, kas nav sasniedzams vai arī paceļams, kas būtu tas, kas to varētu aizstāt, jo dzīve ir īsa un tā jābauda, darbs ir, brīvdienās arī, kā pavadīt savu brīvo laiku - ceļojumi, varbūt kādu varat ieteikt, izklaides, ko apmeklēt, hobiji, ar ko nodarboties?

ne_meklejumos  Jaunībā bez vīrieša nekādi, nu satiec to mūža mīlu un tālāk sapņu piepildījums. Balta kleita un solījums līdz nāve mūs šķirs, tad ģimenes ligzdu vij un ķipari sarodas, kopīgi mērķi un rūpes. Liekas tā paradīze nekad nebeigsies, bet dzīvē ir neparedzami šķērsļi, kas to otru atņem un tālāk jādodas vienai. Nekas jau nemainās, gribas piepildīt tos dabas dotos instinktus, bet tas izklaidei ne kopā dzīvošanai. Reāli jau tik daudz saradušās blakus lietas, ka nav ne laika ne vēlēšanās otrā iedziļināties, veidot jaunu saikni. Jā, kā tai dziesmā, tikai vienu reizi mīlestība nāk, bet vīrieti aizstāt nevar un nevajag.

Reds  Tām, kam deguns mākoņos, ir tikai viena alternatīva - mūžīgi sūdzēties ka visām pietiek vīrieši tikai ne viņai.

Felde  Red,pag... ir otradak-man saka,ka deguns maakonnos,bet viiriessu pietiek,ka biezss... :)
Meedz gaidit pirms darba..pec darba...zvanaas..lenc.... -pasmaidu un noraidu! Ha! Tad kaa tad isti ir? Jaa,esmu izveeliga,bet,ja veeletos-nemazaako probleemu! Jautaajums-kaadi tie viiriessi? Un zini kaadi-viendieniissi!
Ja taa noietni,kvantitaate vai kvalitaate -tas ir buutiski.

Orchia  Wot wot, jaunībā vajag to kaudzi ar draugiem, lai kopīgi pasēdetu uz vienas drāts. Ar gadiem aizvien mazāk paliek laika priekš citiem, jo jau izveidojušās savas prioritates- laiks ģimenei, laiks atpūtai, saviem hobijiem ect.
Un tas nu jau katram individuāli jāizvērtē, kas patiktu darīt, lai lietderīgi un ar gandarījumu aizpildītu savu laiku, tur viena parauga nav

Orchia  Nu cik var vīriešiem borēt: sievietēm vajag visu ar vienu vīrieti, vīrietim vajag vienu ar visām sievietēm. Kad beidzot tas līdz jums aizies, iespējams tad pārstāsiet kko muļķīgu komentēt par sexu kā hobiju sievietei

Geisha  Vīrietis ir pasaules naba? Nu ja nav tad nav. Ir daudz dažādas izklaides arī bez vīrieša. Taču, ja nežēlīgi gribas vīrieša kompāniju tad ej zivis makšķerēt vai sāc nodarboties ar medībām. Tikai nezinu kā stiepsi pa mežu tos maisus ar barību meža iemītniekiem.

JurisK  Alternatīvas vīrietim nav! Ta pat kā nav alternatīvas sievietei. Bez pretējā dzimuma līdzdalības dzīvot var, bet ilgi un laimīgi tas nebūs!

Piparkuka  Nu kādi kaķi, šausmas!...:( Nekādā gadījumā.
Ceļojumi, teātri, kino. Tik daudz ir vietu uz pasaules, ko apskatīt. Būtu tik nauda, lai visur tiktu, kur gribētos...:)
Tepat Latvijā tagad ir simtiem objektu, ko apskatīt un kur pabūt. Kur nu vēl visa pasaule....

Dvesma  Cilvēks atnāk un aiziet no šīs pasaules VIENS. Ja būtne ir pašpietiekama, tad gandarījumu un relax sajūtas var sniegt daudzas nodarbes. Ja atkarīga no otra cilvēka, kompleksu nomocīta, tad arī otrs un trešais vīrietis vai sieviete nelīdzēs.

Forsaakais  Pati dzīve ir pierādījusi alternatīvas - kaķi un internets t.sk. soc tīkli un iepazīšanās portāli. Kaķi ir surogāts mātes instinkta apmierināšanai, bet iepazīšanās portāli un soctīkli ir surogāts vīriešu virtuālai uzmanībai. Pie tam, internetā nav īpaši jāpieliek nekādas pūles, ieliec kaut vai 10 gadus vecu foto un vāc tikai "like", un fano no nogribējušos padibeņu siekalošanās. Tā ir virtuālā realitāte, kurā jebkura sieviete var sajusties šausmīgi pieprasīta vīriešu vidū un tā mākslīgi turēt savu pašapziņu gana augstā līmenī.

Orchia  Hihi,unn vīriešiem ir citādi? alus un nets un fantāziju pasaule rokā

Lobo1  Epifānija, Tu nepārvērtē vibratora spēku?

Letija  Kaut kādam nekādam vīrietim alternatīva ir pilnīgi viss - teātri, daba, dzīvnieki, ceļojumi...
Domāju, ka tā ir visās vecuma grupās.
Lasot te dažu dīvaiņu murgus, atliek vien līdzjūtīgi tajā visā noskatīties - laimīgi viņi noteikti nav (un nebūs).

_Krasula_  pats dārgākais ko cilvēks var dot otram tas ir laiks un kopā būšana, ja tas nav, kļūst aizdomīgi, kaut kas nav kārtībā.../c/
------------------------------------
Par savām vēlmēm attiecībās jārunā ar konkrēto vīrieti nevis jāvērpj aizdomu pinekļi. Ja vēlmes attiecībās krasi atšķiras, neko darīt,-jāiet katram savs ceļš.
Alternatīvas vīrietim nav, taču tas nenozīmē, ka visai dzīvei ir jāgriežas ap viņu un otrādi. Pat vairāk nekā veselīgi, lai būtu hobiji, kuri jāpiemeklē atbilstoši savām interesēm. Draudzenes nevar "piejaucēt"mākslīgi, ir jābūt kaut kam vienojošam. Tiesa, vienlaicīgi pašai jābūt atvērtai.

Dzhaz  vienigais,ko varetu ieteikt,pirkt vairaak baterijas ! :)

av2  Otra cilveeka miilosso smaidu nekas , un nekad neauzstaas! Taapeec saku, visveertiigaakais ir ...sajusties patiesi miileetam.Un kopaa pavadiitais dziives laiks ir viss forssakas atminnas tad.
Ja kaadai to visu var to var aizstaat...vibrators, maksskkereessana, deju puuklcinnss ,naudas chupa , vai veel kaadas nodarbas, man jaasaka, nu kautkas totaali ir sagaajis sskkibi "beeninnos" :(

Dinka  Ja iet runa par dzīves veidu, nevis seksu, kā pati minat.
Tad vīrietis vispār nafig nav vajadzīgs... ir tonnām interesantas nodarbes, kur būt vienai ir tikai vairāk kā pluss nevis šķīkstošs pukstošs radījums blakus ( es šito negribu, man tas nepatīk utt)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu