Alternatīva vīrietim

Saprotams, ka visām tie vīrieši, jo tādu ir maz un ja ir, tad jau ne brīvi, nepietiks, tad nu jautājums, kas varētu sievietes dzīvē ienest prieku, tā teikt, lai nebūtu jādomā par to, kas nav sasniedzams vai arī paceļams, kas būtu tas, kas to varētu aizstāt, jo dzīve ir īsa un tā jābauda, darbs ir, brīvdienās arī, kā pavadīt savu brīvo laiku - ceļojumi, varbūt kādu varat ieteikt, izklaides, ko apmeklēt, hobiji, ar ko nodarboties?

Napoleone  Pirmkārt, par vīriešu nepietiekamību - viņi rotē, tāpēc pietiek visām un visiem, tā ir tikai atruna - kāpēc negribēt uzņemties atbildību un slinkot veidot attiecības.
Otrkārt, vīrietis neko nedod, tāpēc viņš nav jākompensē. Pretējais dzimums - motivē darīt visu labo priekš sevis dzīvē - sasniegt to, ko vēlies un būt tādai, kāda vēlies būt.

Lobo1  Dinka, var būt, ņemot vērā Tavu Pasaules redzējumu, tādi tik ir dabūjami?

mareo  Vīrietis var palielināt prieku, bet ja viņš nes prieku tur, kur tā jau nav, viņš ātri iztukšo sevi un kļūst nicināms un nevajadzīgs. Pilnvērtīgas alternatīvas adekvātam vīrietim neeksistē, bet iekšējs "darbs" pie pašpietiekamības pilnveidošanas varētu palīdzēt...

kaligula  HAHAHAHAHAHAHAHA.........

kaligula  ģeniāls iznāciens! Šito varētu pārspļaut tikai paziņojums par mākslīgā intelekta izgudrošanu.

kaligula  Kas varētu būt alternatīva ananāsam? Nu, ... bagātajiem mango. Nabagajiem kartupelis.

kaligula  Ups, labrīt. Kāds jau pielicis mīnusu. Nekojausev!
Jautājums ir uzdots nepareizi. Alternatīvu cilvēciskām attiecībām (intīmām, nejaukt ar seksuālām) nav, neatkarīgi no dzimuma.
Alternatīva ir surogāts. Pierādījumi ir ik uz soļa. Ja cilvēkam nav patiesu attiecību ar tādu cilvēku, kuram var uzticēties, tad viņš dzer, spēlē, durās, šņauc, laiž pa kreisi, kļūst darbaholiķis, utt.,utt.

Orchia  Piekrītu par visiem 100, kaligula.

sauljuks  "Ja cilvēkam nav patiesu attiecību ar tādu cilvēku, kuram var uzticēties," - blēņas! Cilvēki ir daudz pašpietiekamāki nekā sludina apkārtējā sabiedrība! Un tā patiesi uzticēties nevar pat sev - dzīve sagādā pārsteigumus arī te!

Mums nez kāpēc mēģina iepotēt, ka - ja kāds Tev tur nav blakus, tad esi nelaimīgs! Nezinu, nesaprotu, kam tas ir izdevīgi?...

coldlands  Vispār tas ir šausmīgi, ka ir tantas kuram orgasmu ir sniedzis tikai vibrators🙀
Raditajs tomēr onkas ir mīlējis vairāk, nekādu problēmu seksa.

sauljuks  Šausmīgāk ir truli iedomāties, ka orgasmam ir obligāti vajadzīgs vibrators! :))) Šaurie stereotipiskie uzskati! :D

Floriana  Nesaprotu, pasaulē ir tik daudz vīriešu! :)

Kaskaade  Gribi ar visiem pārgulēt?

coldlands  Truli ir rakstīt komentāru par citu trulumu, ja nespēj pakustināt smadzenes, lai saprastu kam komentārs domāts.☝

Lobo1  Sauļukam rādītājpirksts meistarīgāks par vibratoru.

CoCoSan  Jaunēkli, pirms iejaukties pieaugušo sarunās, vajadzētu paaugties un palūgt atļauju saņemt savas 20 sekundes brīvajam mikrafonam.

fargo  dzīvē ir TIK daudz visa kā, ka ir sevi jāpiespiež uz kaut ko fokusēties, jo citādi acis uz vienu pusi, kājas uz otru, rokas vēl kaut ko gramsta, bet tādā veidā nekas nesāk nevienā virzienā. bet tik daudz lietu un parādību gribas vismaz paurbt.
es nespēju saprast, kā var būt garlaicīgi, kāpēc lai dzīve būtu bez savas prieka devas, ja iespējas ir aiz katrām durvīm un to ir tik daudz.
kāpēc neiemācīties mūzikas instrumentu un tad iet pat vēl tālāk? kāpēc nemācīties valodas? kāpēc nepamēģināt gleznot vai zīmēt? kāpēc nemēģināt paceļot pa šo pašu valsti kājām vai ar velo, telti un mugursomu mugurā? kāpēc nepamēģināt fotogrāfēt vairāk kā savu kaķi ar trubu? kāpēc neinteresēties par vēsturi? kāpēc uzlikt mīksto pasaules literatūrai? filosofijai? kāpēc nepamēģināt astronomiju ar sākumā visvienkāršāko teleskopu un sākuma līmeņa grāmatām? kāpēc nepamēģināt makšķerēšanu? būdams vīrietis, ierosinu vairāk vīriešu nodarbes, bet ideja paliek. kāpēc nē? ja cilvēks reducē savu dzīvi uz romantisku mīlu, tas ne pie kā laba nenovedīs. tas ir uzprasīties uz grūtsirdību un depresiju. sevišķi, ja cilvēkam vairs nav 20. un pat tad tas nav pareizi, lai būtu vienīgais, kas piepilda dzīvi.

Skudiss  Ir gan forši, gan brīvi un nekur nerotē. Vienkārši viņi vēl nav atraduši savas īstās dāmas. Tāpēc varbūt vajag sākt interesēties pat futeni, hokeju un zveju un tad mož būs ar ko viņus iesākumā ieinteresēt.

Moda  Epifānij, tavs tēmas pieteikums man atsauc ATM filmas "Stulbs & stulbāks" noslēguma kadru, kur puišu deguna priekšā nobremzēja blondīņu autobuss
oho.lv pirmkārt ir iepazīšanās. nevis tarkšķēšanas saits.
Tarķšēt spiesti tikai tie un tās, kas nevar iepazīties, un tas ir galvenokārt tāpēc, ka viņu 2. puses viņus atklājuši. Nu tā kaut kā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu