Alternatīva vīrietim

Saprotams, ka visām tie vīrieši, jo tādu ir maz un ja ir, tad jau ne brīvi, nepietiks, tad nu jautājums, kas varētu sievietes dzīvē ienest prieku, tā teikt, lai nebūtu jādomā par to, kas nav sasniedzams vai arī paceļams, kas būtu tas, kas to varētu aizstāt, jo dzīve ir īsa un tā jābauda, darbs ir, brīvdienās arī, kā pavadīt savu brīvo laiku - ceļojumi, varbūt kādu varat ieteikt, izklaides, ko apmeklēt, hobiji, ar ko nodarboties?

sauljuks  Moda, nu gan sagvelzi! :)) Šis saits ir katram tieši tāds kā katrs vēlas. Un, ja es vēlos tarkšķēt, tad tarkšķu un tad nav nekādas saistības saucamo otro pusīti!! (Starp citu, cilvēks ir vienots vesels, nekāda pusīte viņam nav jāmeklē!!)

Te brīvi var izpausties dažādi. Neviens nav teicis, ka šeit ir obligāti ar kādu jāiepazīstas!!

Piparkuka  Uz šo: "Ja cilvēkam nav patiesu attiecību ar tādu cilvēku, kuram var uzticēties, tad viņš dzer, spēlē, durās, šņauc, laiž pa kreisi, kļūst darbaholiķis, utt.,utt."- NE sievietes!!
Var kļūt tikai darbaholiķes.
Un labākajā gadījumā- sāk baudīt dzīvi. Braukt, izjust, skatīt, izklaidēt sevi, iepazīt pasauli utt. Sākas patiesās attiecības ar sevi:)

kokto  Jebkurš dzimums var iztikt bez pretējā dzimuma klātbūtnes .Tikai jāiemācās . Seksa kāri var remdēt dajebkādos veidos . Galu galā sublimēt seksuālo enerģiju radošā darbībā .

Lobo1  Sublimēsi, sublimēsi, kamēr miegā palagos piesublimēsi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu