Attiecību pamats

Nez, vai cilvēki vēl veido attiecības uz mīlestības pamatiem, saplūstot viens otrā - ticot, mīlot un cerot? Vai tas ir tikai filmās? Vai tad laimīgs var būt tikai tas, kurš ir nodrošinājies ar naudu, ejot pār līķiem vai tā, kurai ir uzķīlēti parametri? Aizdomājos🤔

coldlands  22:14 beidz murgot! Tādu skandināvu ir stipri mazāk salīdzinot ar latviešiem, kas precas ar krievu tantēm, un bērni ir glīti.

laukroze  domājams, ka līdz īstai mīlestībai jāizaug, tā atnāk ar laiku, vai ar pazūd ...jo pašā sākumā lielākai daiļai rozā briļļu periods...
filmas ir filmas , un dzīve ir dzīve, rutīna utt...
katrs atsevišķs gadījums būs nedaudz savādāks..tā kā tā.

Sirmaistrusis2  Un vēlmei veidot attiecības ir jābūt abiem. Savādāk Tu saceries, bet tev iedod kurvīti, un aiziet pie cita

JurisK  Mīlestība ir tīri ķīmiska reakcija. Lai veidotos kaut kas ilgspējīgs, tātad jāsapas reaģentu daudzumam un aktivitatei abās kolbās( vīrietī un sievietē). Vismaz tik ilgi, līdz esi pretējo būtni iepazinis, sapratis un tevī radušās noturīgas fizioloģiskās reakcijas. Tad var precēties.

Caune  Cilvēki veido attiecības dažādi. Katram savas nerealizētās lietas, kuras var realizēt tikai attiecībās. Nobriedušā vecumā, jo vairāk skaidras saprašanas par sevi, jo mazāk iemeslu savstarpējiem strīdiem. Sevišķi naudas jautājumos.

Dzintarene  Jautájumá ir pretmetu nostádne, bet patiesíba kautkur pa vidu. Ar pliku seksu var iztikt arí bez mílestíbas, pietiek ja sensitívás sajútas ir labas. sensitívi. Tás arí ir attiecíbas. A, ja runájam par laulíbám, tad vajag visu - cienu, patiku, mílestíbu, kopígas intereses vai spéju saprátígi piemérot viens otram savas intereses.Katli, sekss un jumts (tai skaita nauda) ir sadzíve, kas nosaka attiecíbu ilglaicígumu.

Napoleone  Mīlestība ir SAVA enerģija, ko var izpaust jebkurā savas dzīves notikumā, ne obligāti uz pretējā dzimuma objektu. Mīlestību nevar iedot, iepludināt otrā, tā par neiederās citiem cilvēkiem, "negremojās", jo ir unikāla, katram sava, ar to var tikai pašizpausties.
Ģimene ir sociāla struktūra, seksuālais - vairošanās instinkts to motivē veidot, sadarbības process turpinās plašākās sociuma struktūrās, līdz pat valstīm, tas viss tiek organizēts tikai vienam mērķim - izdzīvošanai - nodrošinot dzīves telpu pēctečiem.
Attiecības pastāv starp visiem un vienmēr, labvēlīgas un iejūtīgas, ar vai bez mīlestības, tās tiek veidotas sakarā ar hierarhijas instinktu - lai katrs savā lomā un vietā "barā" - sociumā justos labi.

Korneelija1958  Sākumā pat varbūt tā nav mīlestība,bet ar laiku tu saproti, ka tas otrs cilvēks tev ir vajadzīgs un ne jau izmantošanai kā izdevīgs kandidāts. Tev viņš ir vajadzīgs jo tev patīk viņa acu skats, smaids un viņa labrīt.To var saukt gan par mīlestību gan par savu cilvēku.

Geisha  Iespundē lakstīgalu krātiņā un tā vairs nedziedās. Ja kāda iedomājas, ka dabūs turīgu vīru un dzīvos laimīga tad smagi maldās. Jūtām ir jābūt. Arī tikai ar cieņu tālu netiksi. Piemēra pēc: Sievasmāti tak normāli znots ciena, bet seksu nepiedāvā. Un nedod Dievs ja dos mājienu par sesku. Tad sievasmāte būs nevis draugs, bet ienaidnieks nr.1. Un tā jau ir katastrofa. Ja attiecības ir dibinātas tikai uz cieņas pamatiem tad kopā jāiet lasīt grāmatas vai uz operu nevis uz guļamistabu. Guļamistabā bez kaisles nu nekā. Ja abiem ir tā kaisle tad visi strīdi beidzas gultā.

Piparkuka  Protams, ka veido! Un normāli- tikai tā. Ja dēļ kaut kā cita vai ar citiem nolūkiem, tas nav normāli.
Visi jaunie un vecie- aiz mīlestības! Savādāk nebūtu iespējams dzīvot vai būtu vienkārši pretīgi....

Orchia  Nu tas nu gan par skaļu teikts, ka "Visi jaunie un vecie- aiz mīlestības". Mīlestība un izpratne par to ir kā individuāli, tā arī katrā vecuma grupā atšķirīga. Vienam mīlestība ir kad hormoni ārdās, spalvas pa gaisu un sekss kā trušiem. citam mīlestība ir lēnprātīga pieķeršanās, kas dāvā mieru, sapratni, pieņemšanu un mierīgu līdzāspastāvēšanu. Bez vājprātīgas hormonālās mīlestības IR iespējams dzīvot, piekam ar baudu un bez pretīguma

Mirage  Attiecību pamats - esam mēs paši, cilvēki.
Kādi esam paši, tādus citus piesaistām, tādiem paši piesaistāmies.

Visiem gribas to labāko no labākā.
Krietna daļa cilvēces JAU saprot, ka, lai to labāko dabūtu, pašam tam ir jāatbilst. Tātad jāstrādā ar sevi (ļoti grūtais, bezgalīgais darbs ar savas Apziņas apgreidošanu un celšanu).
Diemžēl tikai retie no tiem, kuri jau apzinās, reāli ikdienā arī visu nepieciešamo dara lietas labā (slinkums, aizbildināšanās ar visu ko utt.)
Par Nezinīšiem un Negribīšiem šo visu pat dzirdēt, nu ko... grūtais ceļš kāpās, pie tam simtajā pakāpē.

Ak jā, Patiesai Mīlestībai nav nekāda sakara ar jebkāda vecuma hormoniem, kaisli, iekāri, baudkāri, pieraduma spēku, īpašnieciskuma sajūtām attiecībā pret otru utt.
MĪLESTĪBA ir viens no augstākajiem Apziņas stāvokļiem, kas agrāk vai vēlāk (šajā dzīvē vai kādā 1055.ā pēc šīs) mums visiem ir jāsasniedz.

Kleopatra  orchia, tad tu viņu pie tam nemīli, tikai slauc? būdama neglītāka pie tam -respect par prasmi iekārtoties dzīvē.Galvenais dzīvē trāpīties pareizajā vietā pareizajā laikā.
Geišai labs koments.

Moda  Ja? es personīgi nepavelkos uz strīdiem. Labāk mainu vīrieti, nekā garastāvokli. Bet katram savas perversijas.

Raivis_1977  Vislaipnākās sirdis ir vienīgi tās, kuras ir sajutušas visvairāk sāpju!
Visskaistākās acis piemīt tikai tām, kuras ir raudājušas visvairāk asaru!
Vissiltākās sirdis ir tikai tiem, kuri ir izjutuši visvairāk visdziļākās dzīves grūtības, un to bēdu nastas!
Vislaipnākās dvēseles ir tikai tiem, kuri ir mīlestības aprūpētībā un to aizgādībā auguši!

Lai dzīvē mērķis katram savs, tāpat kā dzīves sirdsapziņa!
Lai katram sava ticība, kā gaiša tāla nākotne! -
- Un tad, lai tiem zvaigznes staru gaišā lokā, lai dzīves ceļi gaiši mirdz!´ ))

Leonija  re 22:23
Vajag tā-trīs dekādes nekritiski pielūgt vienu gnīdu, bet kad tas pārvēršas no nelietota preža lietotā, mest kažoku kardināli uz otru pusi un uz visas pasaules vīriešiem, t.sk. visgodprātīgākajiem skatīties caur optisko tēmekli nepiedodot nevienu nieku:)
Laikam janisqwerty pateica tos zelta vārdus, ka dažs labs mamino zolotco sagaida no sievietēm tādu attieksmi, kādu pašam nenāktu ne prātā piedāvāt atrodoties mainītās lomās. nu, viņš tik indīgi neteica, bet doma identa.

Raivis_1977  Katrs jau parāda no sevis to kas viņš patiesībā pat ir!
Bet ja nu to lietu ņem smalkāk, tad ne jau nu kurš katrs cilvēks būs ar tāda paša intelektuālo domātspēju, lai maz tu pietriektu no viņa tādas pašas prasības, un to ko tu no viņa vari maz vispār ja maz ko sagaidīt, no visa tā!

Kleopatra  Interesants secinājums Mirage...Mīlestība=5 gades plāns, jāsasniedz, dziedi vai raudi D:)
Vēl interesantāk, ka šobrīd sabiedrībā jaunu/ pusmūža cilvēku vidū iezīmējas trends, ka bērns vai pat vairāki (jēzu, palīdzi) ir meitenei, bet no puiša tiek sagaidīts, ka viņš ar ieskrējienu metīsies palīgos visu to varzu audzināt. Hei, hei, beidziet dāmas. Es tā puiša vietā uztaisītu vienu savu ar pavisam citu meiteni un tad tādā kondīcijā Krusttēva/Patēva meklētājai piedāvātos vēlreiz. Nu, tu kura te būdama ar bērnu pūrā gribi laist vēl 1 apli, ņemsi mani ar bērnu? Daudz labāks variants, nekā sakodušam zobus audzināt svešu varzu. Dievs mīl priecīgu devēju! /Vislabāk ir precēties ar pirmo reizi uz mūžu, sorry, ka tikai tagad šo pasaku/
LOL

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu