Attiecību pamats

Nez, vai cilvēki vēl veido attiecības uz mīlestības pamatiem, saplūstot viens otrā - ticot, mīlot un cerot? Vai tas ir tikai filmās? Vai tad laimīgs var būt tikai tas, kurš ir nodrošinājies ar naudu, ejot pār līķiem vai tā, kurai ir uzķīlēti parametri? Aizdomājos🤔

Rembo35  Ak berni ko jūs,saprotat no dzīves. Atiecību pamats ir kad abiem cilvēki em ir nopietno.nolüki.un.viņi apzināti rada bērnus,un pirms to dara ir gatavojušies un.apzinās,ka uz mūžu būs kopā,no tā visa izriet kopējas intereses,laika pavadīșana,savstarpeja cieņa un attiecību uzturēšana. Diemžēl.mūsdienās vuss ir sagriezies kājām gaisa nav ne cieņas nekă nav ne vērtību,tauta degradējas

Leonija  00:32 tu smagi kļūdies vispārinādams...visi zina, ka labu darbu meklējot jāizmaļ simts uzņēmumu, bet neviens neiedomājas, ka labu meiteni arī pēc šāda principa var atrast!
meklē! un vēlams, ne invalīdu koledžā, he he

tracer  Milestiba ir tas saucamais laimes hormons.tas ir vajadzigs lai butuiekasre.erekcija un rastos beerni.un tad taadas milestibas nav principaa.tak palasiet googlee kadu zinastnisku rakstu..taa vietaa lai te ljurinaatu un siekalotos..patirsiba ir taada ja tas viirietis nebutu poligaams cilvece izmirtu.viirieshi iepazistas tik delj sex dzinjas..nu kad sievietes beigs sapnot?laikam nekad...

Orchia  Kleopatra 21:56, tu esi vēl stipri par jaunu, lai saprastu manu vārdu jēgu.
Kāds sakars mīlestībai ar slaukšanu? Slaucēji ir izsalkušie nabagi.
Tad kad tev jau pietiekami gadu, kad tev jau sen kā izaudzināti bērni, esi atradusi savu vietu dzīvē, ir darbs, ir manta utt - jautājums par vīrieša slaukšanu ne tikai nav aktuāls, viņš nerodas vispār.
Kāds sakars neglītumam ar prasmi iekārtoties dzīvē? Dzīvē iekārtojas nevis spīdīgās skaistules, bet simpātikās sievietes ar patīkamu omulīgu dabu.
Jaukundz, izskatās, ka esi pamatīgi apmaldījusies.

Rembo, viss jau pareizi, bet tikai tas jau no vēstures grāmatas. Ir jāpieņem par faktu, ka šodien atrast un saglabāt attiecības mūža garumā praktiski nav iespējams, jo ir pilnībā dzēstas morālās barjeras.

Orchia  Tracer, to ka ir rasts ticams zinātnisks skaidrojums par hormonu reakciju ietekmi nu nekā neatceļ mīlestības esamību. To, ka Mendeļejevs atklāja gaisa ķīmisko formulu nu nekā neatceļ tavu vajadzību nonstopā elpot.
Starpcitu, bez atklātā laimes hormona ir atklāts arī pieraduma/pieķeršanās hormons, palasi arī par to googlē

Floriana  Laimīgs tikai tas, kas saprot, kur un kas ir laime!

Orchia  Tiešām tiešām?? Un sliktā valdība ir iemesls vai pamats aptīrīt vai iedzīvoties uz sev apkārtējo līdzcilvēku rēķina?

Pašpietiekamam cilvēkam iztrūkst vajadzība realizēties uz cita cilvēka rēķina. Pašpietiekams pats visu izdomās un saviem spēkiem īstenos. Parazītam gan allaž vajag kādu, kas viņu padarīs laimīgu un bagātu. Parazītam visi vainīgi - valsts, darba devēji, kretīni kaimiņi, cūkas vīrieši, maitas sievietes, slikti dabas apstākļi vai caureja.

Karmensita  sievasmāte un sesks... apsmējos... sen laikus redzēju filmu , kur māte meitai nocēla vīrieti, meita lasīja par to viņai morāli...

Geisha  13;27 sievasmāte ir dzīva sieviete vecumā virs 40 gadiem. Un kāpēc gan viņa nedrīkstētu baudīt gultas priekus? Protams, ka ne jau ar znotu vai znota draugiem, bet vīrieti atbilstošu viņas vecumam. Te nu gribētu pajautāt līdz cik gadiem cilvēks drīkst pēc tavām domām baudīt tuvību? Nez ko domāsi savos 50 - 60 gados.

Kleopatra  palasi arī par to googlē
moš vēl harvardā pastudē, lai PA varētu visiem klasi parādīt!_
mēs to noteikt novērtēs
Atbildot uz Epifānijas Q-viens otram netraucē:

Raivis_1977  Nu neiespringstiet par daudz! - Kā jau zināms, ka šeit daudz un dažādu cilvēku tomēr lasa ar savu tuvredzīgo domāšanu, kur pat īsti lielas zināšanas pat nevajag, un pat līdz galam neizspekulēdams, vai pat nepārliecinājies īsti pat par dažām labām niansēm no dzīves kā maz patiesībā ir!

Skudiss  Protams, ka veido uz mīlestības pamatiem, bet ne visiem tas ir aktuāli vēl jo vairāk vietējiem pasažieriem..

Meriseta  Ir tak tādi, kuri domā, ka mīlestību nopirks par naudu no netā noskatītas skaistules, bet paši nemaz nevienu nemīl. Parasti sievietes ir tās, kuras grib tās jūtas, ticību un cerību, kamēr vīrieši grib tikai TO. Ir tādi, kuri dēļ laba seksa pieķeras kad sieviete absolūti nav tā vērta un nav viņai jūtu pret vīrieti, tikai savs nolūks un izmantošana, bet sievieti, kura mīlētu nejūt pat nekādu vēlmi satikties. Nu tā kaut kā.

Leonija  ir tādi, un tādas arī ir, nemākulībai nav dzimuma, ja zinātu, kur kritīs, paklātu paklājiņu:)
visvairāk, protams, iešūpo tā tendence attiecībās, kad pietaisa vezumu knauķu (vispār pietiek ar vienu) no garāmgājēja/-as, bet pēc tam meklē bērnu dārza mīlestību. Un vēl ņem pie sirds, kad tā vai tas nesteidzas ar visu to kopumu salaulāties:
Tiem, kas tā dara-man jautājums-
jūs to jau sākumā bijāt tā izplānojuši?-sak Anniņa/ Pēterītis tāds romantiski gaisā pasists, viņš piedos visu
a nē
jebkurās attiecībās ir mazliet spēkā arī tirgus attiecību likumi, un te es nedomāju naudu. Vajadzību apmierināšana ir atslēgas vārds. Jā, apbērnotajam Pēterim varbūt būtu ērti kā beigtai zivei ar visu savu indigo kinderu uzkārties kaklā ne pie kā nevainīgajai b/d draudzenei, bet vai second hands ir vairs viņas labākais variants? 99%, ka nē, un te atkal nav runa par naudu. Varbūt par tik primitīvu lietu kā sirdsmiers
kas kopīgs matemātikai ar psiholoģiju?-dažreiz funkcijām un tāpat attiecibām n.a.v. j.ē.g.a.s.

kaligula  Tas ir. Tas ir tikai. TAS IR TIKAI FILMĀS (bez jautājuma zīmes).
Piemēram, šinī: Četri balti krekli ( Elpojiet dziļi 1967 ). Viss viegli, gaisīgi nepiespiesti.
No otras puses, "viņi dejoja vienu vasaru" (tikai vienu).
Un tad, bērni, šķiršanās. Atkal gaidam nākamo deju.

emailbox  Ko lai saka, ir cilveki, kas ar maziem ienakumiem ir laimigi sava dzive. Ir cilveki, kuri ar lieliem ienakumiem nav laimigi sava dzive.
Dienas beigas, ir dazadi cilveku tipi, kuriem saskan, pec tam, kad dzivnieciskais instinkts ir izsmelts. Un ir tie, kuriem nesaskan. Par naudas jautajumiem man gruti komentet.

HOUSE  Nav jūtu, nav nākotnes. No martini, no party! Kas tur ko diskutēt, nekas tā nesatur izirušas attīstības kā hipotēka uz 25iem gadiem:))

Kleopatra  nekas tā nesatur izirušas attiecības kā fakts, ka nevienam citam neesi vajadzīgs. sievietes zina,kā to panākt, lai vīriets nebūtu citām vairs na*ui vajdzīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu